dunja RR
|
Emi, evo ovde, ne znam da li je to tvoj losion (mada piše da je sve to isto, može biti unapred pripremljen kao tvoj ili da se posebno napravi, kao ovaj moj.), piše, ujutru i uveče nanositi, i ne duže od mesec dana KLIK IZVORNA PORUKA: dunja RR Emi, meni je dr rekla da mora uvek da se opere (baš super dermatolog je u pitanju, preporučila mi jedna Ringerajka), sunca uvek ima, znaš i sama, ja i sada moram kremu sa UV da mažem, bez obzira što je zima. Za rozaceu, ali nebitno, poenta je da sunčeva svetlost uvek dopire do nas. Meni je to isto bilo smaranje, ne da ga operem ujutru, već je dr rekla da nekada namažem i preko dana, ako sam duže kući, a ja sa bebom često išla napolje, pa sam morala non stop da ga spiram, i onda se svelo da ga mažem noću samo, a posle njega i taj drugi krem što mi je dala, i onda sam batalila sve, baš zbog to umivanja preko dana, ali moraću ponovo da počnem. I da, nemoj ga koristiti duže od mesec dana, čitala sam baš malopre da se podset__im i piše da ne valja, mora pauza posle mesec dana.. Jako isušuje kožu i onda može da upropasti lice. Ja sam koristila oko mesec dana maksimalno.
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.11.2019 11:39:09 >