Parižankaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ma jok, nisam napisala jer nisam imala nalaz kod sebe pa bi verovatno lupila nešto. Zove se streptococcus beta haemolyticus grupe b, dr mu je rekla da ta bakterija ne bi trebalo da bude tu ali da se antibioticima leči. Negde sam pročitala da ova bakterija uzrokuje smanjenu pokretljivost spermatozoida, što kod nas i jeste problem. ne znam za tu vrstu streptokoka,ali da ti prenesem jedno naše iskustvo... Moj dragi često kuburi sa ešerihijom,a onda i ja,pa nam brusnica ne izlazi iz jelovnika...ali ni stafilo i strepto mu nije stran...no, pred naš 2.VTO pokušaj,on radi spermokulturu,a strogo vodili računa o svemu,i još ga pošaljem u neku privat.lab.,da ubrzamo,iako sam u tom labu uvek lažnjak nalaz biločega što sam radila,dobila... kad njemu izoluju neku bakteriju,nikad čula za nju,i ja sad šta ću,moram to svojoj dr da pokažem,ipak mi nije u interesu da radim postupak sa "prehlađenom"spermom.Ona kad je videla nalaz ,žena se prenerazila,u smislu-odakle mu to,to se samo po nekim labovima može naći,da l nije on med. lice,pa pokupio u bolnici...ma jok,ja u šoku.Dr kaže da ne veruje u istinitost tog nalaza,ali ipak-panklav...ccc...uspeo je terapiju da ispije do aspiracije,ali besan ,jer nije ni on verovao u verodostojnost samog nalaza. Sad ni ja ne verujem da je imao,i zapravo,plaši me što i na takve sit. nailazimo,da imamo razloga za sumnju... U tom labu sam još nekoliko puta odradila nalaz-i uvek je bio pogrešan,što su druge lab. dokazale,i eto,prošle godine je i zatvorena... udavih ja,ali htedoh da kažem da se greške potkradaju labovima