Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 20.2.2014 12:03:33
|
|
|
|
Minja23
|
Drage moje,nas rezultat je stigao i lepa vest sto antisp.antitela nisu nadjena,ali na nalazu mog supruga pise - mikrobioloski nalaz: enterococcus veliki broj... sta to znaci ?molim vas da mi kazete jel je to opasno?da li se leci? i ispod je neka tabela i recimo pise penicilin g- s (osetljiv) npr. pa onda drugi primer trimethoprim+sulfametoksazol (bactrim,bioprim,trimosul) - r (rezistentan) ... sta to znaci?jel to znaci da tu enterokoku treba da leci ovim lekovima? nista mi nisu napisali vise ....
|
|
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 20.2.2014 12:12:48
|
|
|
|
wivern
|
Minja super...enterokoke nisu strasne, a ta tabelo to je tabela osetljivosti na lekove. Samo odnesite lekaru nalaz da vam napise recept..
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 20.2.2014 12:26:01
|
|
|
|
Minja23
|
hvala wivern
|
|
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 20.2.2014 12:51:11
|
|
|
|
wivern
|
Minja jesi li proveravala ti skoro briseve, da je slucajno nemas i ti?
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 20.2.2014 18:02:56
|
|
|
|
Štetica
|
Minja enterokoka se bas brzo leci,7-10dana na lekovima pa pauza 7dana i nek uradi spermokulturu da proveri dal je izlecena,a ti za svaki slucaj uradi vaginalni i cervikalni bris,da vidis dal je i ti imas. Nije neka strasna bakterija,nista za brigu.
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 21.2.2014 9:51:13
|
|
|
|
Minja23
|
ja sam uradila briseve pre 2 nedelje max.zbog hsg-a i svi su dobri...e sad jedino ako je u tom periodu mogla da predje...e sad kazu da se onadobija i padom imuniteta,a mm je nesto bio prehladjen par dana pred pregled(ne nesto puno,ali kako je i malo na dijeti-moguce je da je od svega toga)....tj.poceo je sa malo jacom dijetom=pad imuniteta=enterokoka ebiga ... ja cekam ciklus 25.pa posle toga na hsg jer je samo jos to ostalo,jedino me ta mrlja krvi plasi sto se pojavila,ali recicu dr.pa sta bude :)
|
|
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 24.2.2014 12:06:22
|
|
|
|
Minja23
|
znam da je pitanje glupo ,ali moram da vas pitam ....kada smo radili ASA test,mm su otkrivene enterokoke,pa posto su pored ASA testa njemu nasli i enterokoke,jel su mogli meni iz krvi slucajno da vide da li sam trudna ....jooooj lupite mi samar za ovu glupost ali sam morala
|
|
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 24.2.2014 12:09:27
|
|
|
|
wivern
|
Jesu mogli su, ali ne rade betu kad rade asa test Ni jedno pitanje nije glupo....mozda smo samo u pogresnoj temi, trebalo bi da idemo u dve crtice
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 24.2.2014 12:27:53
|
|
|
|
Minja23
|
wivern hvala ti ,pisala sam u znacima trudnoce III deo neke sitne simptome,da ne kopiram i u 2 crtice:) hvala ti puno
|
|
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 24.2.2014 15:17:09
|
|
|
|
wivern
|
Minja
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 14.3.2014 10:14:50
|
|
|
|
Sicilijana
|
Devojke, molim za pomoc u tumacenju rezultata. Upravo su mi stigli rezultati ASA na mail koji smo radili na Torlaku. Dobra stvar je da ih nemamo u krvi oboje, a ne znam koliko je lose to sto za njega pise da ima 20 % slepljenih u spermi ? Da li to treba da se leci ili nije toliko strasno? Da napomenem da je spermogram dobar i da nema aglutinacije, a test smo radili na svoju ruku, tj. platili....
|
|
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 18.3.2014 9:25:33
|
|
|
|
Minja23
|
draga sicilijana,mislim da aglutinacija oznacava slepljene spermatozoide... moj suprug je imao,popio je 2 kutije profertila sa jos nekim lekom i sada ih vise nema...takodje je nesto malo imao... mozete probati i sa onom muckalicom sa medom i sa vitaminima umesto profertila... ja sam mu izdvojila sledece,ali ti potrazi(ovo je mm pio) l karnitin,l arginin,selen i e vitamin,cink i C vitamin
|
|
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 19.11.2014 10:07:26
|
|
|
|
Nadja
|
Ko daje uput za asa test za muškarce lekar opšte prakse ili mora da se ide kod urologa?
|
|
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 23.12.2014 18:20:13
|
|
|
|
Maraj
|
Mogu i jedan i drugi
|
|
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 24.12.2014 9:58:54
|
|
|
|
nata11
|
Kod nas urolog. Lekari op jedva cekaju da kazu kako oni nemogu da daju te upute, a dok kod urologa dodjes na red odradices privatno 6x
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 24.12.2014 22:57:49
|
|
|
|
Maraj
|
Joj to jeste. I njih su ogranicili sa tim uputima tako i da ne smeju da daju. Ja sam zato isla privatno tj u svojoj reziji.
|
|
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 13.11.2015 22:30:43
|
|
|
|
Cortina
|
Da li neko zna gde se u Nišu mogu odraditi Antispermatozoidna at na uput.
|
|
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 14.12.2015 2:05:20
|
|
|
|
debeljuca87
|
Da li neko zna da mi objasni sta na spermogramu znaci aglutinacija spermograma 2,0 ?!
|
|
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 14.12.2015 11:37:40
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: debeljuca87 Da li neko zna da mi objasni sta na spermogramu znaci aglutinacija spermograma 2,0 ?! Procitaj postove iznad
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 14.12.2015 16:32:38
|
|
|
|
debeljuca87
|
Procitala sam,ali bih volela da mi neko detaljnije objasni sta znaci kada je spermogram uradjen i sve je u redu sem te aglutinacije koja je 2,0?! Uplasilo me je i brine me koliko je to opasno?!
|
|
|
|
RE: Test na antispermatozoidna antitela 12.6.2018 13:31:23
|
|
|
|
Hipatija
|
Tema je zamrla, ali da je malo oživimo. Postaviću pitanje koje je Cortina postavila pre skoro tri godine, da li neko zna gde se u Nišu rade antispermatozoidna antitela, državno? Privatne laboratorije rade samo iz krvi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?