Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.12.2023 14:21:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pasulj na brzinu danas. Sutra cemo nesto vise fensi 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.12.2023 10:07:58
|
|
|
|
Srecko47E
|
Napravila sam riblje pljeskavice od pastrmrke i povrca, grasam sa kinoom i bosiljkom-tost sa maslacem od kokosa. Starijem sinu za uzinu. Mladjem kasu od heljde sa kikiriki maslacem,karmelizovanom jabukom sa cimetom i grckim jogurtom.... i odjurila na posao. Sebi nisam ponela nista,naravno.Sjajno.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.1.2024 9:53:57
|
|
|
|
Ana RR
|
U nedelju mm kupio ceo ručak - već ispečenog lososa i grilovane lignje, krompir salatu, barenu kiselu papriku, četvrtinu glavice kiselog kupusa sa alevom paprikom. Juče goveđa supa, piletina u kari sosu i taljatele, za dete tortilje sa piletinom, kukuruzom i pavlakom. Ima supice i za danas, za mm i mene obrok salata sa tunom, za dete grilovana tuna i krompirići.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.1.2024 10:41:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivka trazila podvarak pa ce i da ga dobije. Gledacu malo na suvo da ga spremim, sto manje masnoce. Imam susenog mesa, taman stiglo iz sušnice mmmmmmm mljacki 😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 2.2.2024 12:56:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Za mm i mene tuna i dalmatinski prilog, za Marka losos i pečeni krompir. On nije neki ljubitelj tune.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 2.2.2024 13:18:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Danas pasta, tortelini sa rukolom, kom volja besamel sos i pavlaka a kom volja pesto sos sa malo belog luka. Plus dimljeni šaran.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 2.2.2024 15:10:10
|
|
|
|
17 joka
|
Danas nista posebno sto se tice dorucka i plana za veceru za rucak podvarak i projarice Elem kiselih stvari nikad dosta 😊😁
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 3.2.2024 19:06:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas bela čorba, kremenadle i sosu (iz rerne), pire krompir, zelena salata sa mladim lukom i rotkvicama. Sutra idemo kod mame na ručak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 4.2.2024 15:35:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Giros, da iskoristimo meso od juce, tzaziki, pomfrit, supa s knedlama i kolac sa pudingom i plazmom. Prvi put sam ga pravila i đasvi im se 😂❤️
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 4.2.2024 15:50:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mm sprema za sutra gulas po mom receptu. Imacemo i krem corbu. Samo da dodam makarone uz gulas. Juce sam spremala pilecu supicu i krompir zapecen sa domacim kobasicama. T je pravila neke krofne i plus meni i njoj plazma sejk
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 4.2.2024 16:24:20
|
|
|
|
17 joka
|
Danas smo rucali spagete bolonjeze brzinski isli smo pre podne u set_nju vreme mami pa nismo nista konkretnije spremali.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 4.2.2024 22:32:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas smo bili kod moje mame, spremala je moj omiljeni đuveč (koji nam je spakovala i za poneti ali smo zaboravili da ponesemo ) pohovanu ćuretinu i svinjske šnicle. I krofne
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 12.2.2024 11:07:51
|
|
|
|
Srecko47E
|
Spremila sam sinoc cepkano mesu u sosu od senfa i pire krompir,koji sam prelila sa malo sosa u kojem se meso krckalo. Dezert su im krempite.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 12.2.2024 11:43:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas ćemo nešto brzinski, za mm i mene pečene paprike punjene sirom i kajmakom. Za M taljatele sa sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 12.2.2024 12:38:35
|
|
|
|
nata11
|
Imam piletine u sosu sa susenim paradajzom od juce.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 12.2.2024 14:16:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas pileca supica i lazanje. Juce je bila isto supa, pire krompir i curece snicle u sosu. Slatki mafini deci za uzinu i za dorucak su imale slane jastucice. A za mene je bila pita bez brasna. Mada, jela je i Sofi to.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 12.2.2024 14:17:02 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 12.2.2024 15:29:22
|
|
|
|
17 joka
|
Tavce na gravce 😊 cvekla domaci hlebZa veceru palacinke 😁
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 13.2.2024 13:45:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas ćureći burgeri
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 13.2.2024 13:53:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ćufte u paradajz sosu i restovani krompir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.2.2024 11:01:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas losos sa povrćem iz fryera, pirinač iz rerne. Potaž od povrća.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 16.2.2024 14:37:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Juče bila pica. Danas bela čorbica, za M tortilje, za mm i mene salata sa piletinom, povrćem i prelivom od pesta i avokada.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 16.2.2024 17:17:48
|
|
|
|
17 joka
|
Restovani krompir i pilece belo za rucak ja sam uz jela i mladi luk 😁Pita od jabuka i od tikve 😋
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 16.2.2024 19:26:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Krompir iz rerne i grilovano meso, a za veceru, upravo sam ispekla pitu sa sirom i spanacem 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.2.2024 11:50:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Đuveč.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.2.2024 12:02:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Moji su tražili musaku i supicu. Ne znam šta ću za sebe, neku salaticu verovatno.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?