Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.11.2023 12:00:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Srecko, imam Philips xxl, mislim da je OVAJ
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.11.2023 6:35:20
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak pica.Cezar salatu hoće dete za ručak.Dodaću joj još šta želi.Za mm i mene juneća čorba.Popodne pravim čokoladne mafine.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.11.2023 14:44:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Za dorucak popara, za rucak pileca corbica i makarone u besamelu sa sunkom, kackavaljem i onim dodatkom 4 vrste sira. Za veceru, sta dragi spremi. Sinoc je napravio proju pa nam servirao sa prsutom i sirom. 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.11.2023 14:55:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dorucak-poparu sa kajmakom, rucak-gulas i rezanci od spelte i vecera...Smislicu na putu sa posla.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.11.2023 6:29:52
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak posne mekike za mm i mene.Dete nosi užinu u školu.Za ručak im spremam špagete.Večeras šta požele-ispunjavam želje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.11.2023 9:44:56
|
|
|
|
Srecko47E
|
Mafine sa sirom,gotove za pet minuta a mekani kao dusa. Rucak-skuvala sam sinoc domacu supu,detemi nesto kasljuca i file oslica na mediteranski nacin. Vecera,verovatno nesto usput,planiramo do Matis-a veceras.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.11.2023 8:09:18
|
|
|
|
flamingos
|
Za danas poručismo hranu pošto nam dolaze gosti.Meni ostaje da zamesim testo,ispečem hleb i da napravim voćni kolač.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.11.2023 8:35:28
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nista za sada. MM ce uzeti decacima u pekari nesto,jer idu rano na casove,mladji doduse.Stariji je trazio burek. Za rucak sam planirala telece snicle u crvenom sosu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.11.2023 9:13:25
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak topli sendviči.Za ručak ostalo hrane od juče.Za dete tunjevina i rižoto.Posladićemo se korpicama sa plazma keksom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.11.2023 12:07:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce sam svasta spremala. Supa, sarma, lazanje, kiflice sa sirom. Tortu jednu i jos jednu za danas. Opet kiflice i bruskete sa namazom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.11.2023 14:34:08
|
|
|
|
Srecko47E
|
Danas-mafini sa sirom. Kasno sam ustala i to mi je bilo najbrze. Rucak-ostavila sam mucu u pacu snicle,samo da ubaci u sac sa povrcem Vecera-deci cu spremiti americke palacinke-
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.11.2023 7:10:10
|
|
|
|
flamingos
|
Moji neka se snalaze dok se ne vratim.Posle detetu da spremim slane mafine za školu,za užinu.Za ručak gulaš.Dete želi večeras kad dođe iz škole Cezar salatu, složismo se da ispržim i palačinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.11.2023 8:21:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce su bili brusketi sa nadevom. Ostalo mi je za veveru. Danas mm i meni posto je poceo post, zapecena boranija.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.11.2023 9:40:03
|
|
|
|
Srecko47E
|
Jutros sam spremala banana palacinke,jer moje dete pre vrtica mora da jede,jednostavno. Rucak-zapecene boranija sa piletinom. Vecera-kupicu pastrmku po povratku sa posla i spremiti je uz dosta povrca.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.11.2023 10:33:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Mare ima gnojnu anginu pa sam juče kuvala domaću supicu i njemu makarone sa sirom, to mu je mekano za gutanje. Za večeru brusketi sa lososom, za Marka losos u tortilji. Danas za doručak integralni hleb i domaća pašteta/namaz, za ručak najverovatnije rižoto sa piletinom. Ima još supice.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.11.2023 7:45:48
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak prženice.Za ručak đuveč.Detetu večeras skuša i pomfrit.Za užinu nosi voće.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.11.2023 9:09:41
|
|
|
|
Srecko47E
|
Mladjem decaku -zapecenu ovsenu i prosenu kasu,miks.Suvo grozdje,brusnica,aronija.Agavin sirup,bademevo mleko,kakao.Delicija ukusa uz bademovo mleko. Oinela sam i ja na posao.Bude kao kolac!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.11.2023 6:28:03
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak pita sa pečurkama.Za ručak pljeskavice,pire i salata po želji.Napraviću i čizkejk(u čaši,to nam je super)..Za večeru videću šta ko želi to i spremam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.11.2023 9:42:20
|
|
|
|
Srecko47E
|
Posle duzeg vremena nista. Ne osecam se najbolje. Imamo domacu supicu,skuvala sam je sinoc i pravila sam krokete od krompira sa mirodjijom. Danas cu kupiti belo meso i ubaciti u frajera. Rucak+vecera-2u1.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.12.2023 9:33:04
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak dete svoju omiljenu kašu.Mm jaja i domaći sir(uz to šta još želi).Za ručak mojima spremam špagete bolonjeze,a sebi pomfrit i zamesiću za posne kflice,a i dete ih voli,pa da ponese u školu za užinu.Za večeru se nisu izjasnili.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.12.2023 10:54:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas svima posebno. Sinoc su deca imala pitu sa sirom i to je bilo za dorucak. Za rucak imaju paprikas sa mesom. Nqpravila sam im lepinjice da moze T da ponese u skolu posto ima osam casova danas. Za veceru ih ceka topla supica i domaca pasteta. Za mm je pasulj bez mesa. A za mene posto mi ne prija pasulj, socivo sa pastom. Pravila sam u postu. Nije lose.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.12.2023 11:04:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Za doručak topli sendviči sa pestom i mocarelom. Za ručak podvarak, moraću da idem dole u kuhinju ili u garažu na plinu da spremam, da ne usmrdim kuću.
< Poruku je uredio Ana RR -- 1.12.2023 11:05:18 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.12.2023 11:48:52
|
|
|
|
Srecko47E
|
Tople sendvice sa mocarelom i sunkom. Rucak-kupicu usput nesto. Veceras...Bukvalno isto. Bas sam lose..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.12.2023 12:11:42
|
|
|
|
Kata90
|
Grašak supa,i pohovano belo meso
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 1.12.2023 12:19:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pomfrit, dinstano meso sa lukom i sampinjonima (da bude guuuusto) 😊Supa sa rezancima, pecena muskatna tikva i od salata sve po malo. Trenutno kuvam cveklu, stići će za ručak.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?