Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 7.2.2023 22:11:59
|
|
|
|
dddaca
|
Sanjice i vise nego dosta Kod nas za rucak pečeno meso i krompir, za večeru kiflice sa bundevom koje će ostati i za doručak sutra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 7.2.2023 22:39:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Daco, mene nervira sto ja spremim kiflice za veceru. I to odmah plane. 😄 Kakav dorucak. Moji bas to vole.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 8.2.2023 10:06:43
|
|
|
|
dddaca
|
Moje dete pojede 2-2 kom najvise, ja i mm prilicno, ali opet ostane. Mozda mi je velika mera za kiflice, ne znam Danas ce biti grasak za rucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 8.2.2023 10:43:08
|
|
|
|
Ana RR
|
I moji odmah umlate sve, neverovatni su. A moje kiflice baš i nisu kiflice, pre su kifle Danas kuvam belu čorbicu, za dalje još uvek ne znam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 8.2.2023 16:08:14
|
|
|
|
Didy
|
Za doručak mm pekao hleb u jajima, za ručak imali od juče, a sad idem da složim pitu sa sirom za večeru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.2.2023 6:34:22
|
|
|
|
flamingos
|
Dete nosi slane mafine za užinu.Mm hoće gibanicu za doručak.Za ručak ostala sarma od juče,a i supa.Dodaću detetu belo pileće meso(grilovano),a nama bečku šniclu i prilog po želji,kao i salata.Za večeru se nisu izjasnili.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.2.2023 8:19:57
|
|
|
|
nata11
|
Juce imala snage da napravim tortu od plazme i vanile tj. smuckam brzinski. Za danas cemo ili izvaditi pljeske ili przenija sa sprzom i kiselim paprikama.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.2.2023 9:51:44
|
|
|
|
dddaca
|
Danas ce biti bolonjez
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.2.2023 11:14:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Mislim da ćemo danas lososa u testu, mm kupio u lidlu. Taman da ne mislim o spremanju.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 9.2.2023 15:06:43
|
|
|
|
Didy
|
Slatki kupus sa kobasicom i rebarcima (za 2 dana odmah). 🙃
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.2.2023 8:18:04
|
|
|
|
nata11
|
Ana odlican je probali Ja za danas imam kanelone sa mesom a sutra sam vec kuci pa cemo nesto sveze. Jede mi se pastirska pita ali videcemo
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 10.2.2023 10:00:45
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Ana odlican je probali E Nato, jeste, mm uvek kupi kada vidi da ima. Super mi je tako kada nemam vremena da spremam a lososa obožavamo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 11.2.2023 11:20:47
|
|
|
|
Bambino1
|
Danas prebranac za rucak. 😀
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 12.2.2023 15:29:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas poručili klopu iz restorana Srbija, čekamo da stigne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 13.2.2023 16:14:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Grilovala ćuretinu, za Marka uz kukuruz, za nas dvoje sa salatom i pesto sosom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 13.2.2023 23:54:00
|
|
|
|
dddaca
|
Juce pohovala curetinu pa je ostalo i za danas. Samo sam dodala pire krompir i brokoli
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 14.2.2023 23:43:02
|
|
|
|
Didy
|
Za doručak sendviče sa gvakamole sosom.Potaž čorbu od povrća i rezance s makom za ručak. Proje za večeru.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 15.2.2023 11:27:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce je bila sarma i pileca supica. I krofnice za decu. Donela je mama. Danas za rucak pasulj bez mesa. Ja cu verovatno pecen krompir ili ako me ne mrzi krompir salatu da spremim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 16.2.2023 16:21:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas ručak od juče - domaća supa sa knedlama i sarma. Za doručak sam pekla projice sa sirom za dete, za mm i mene kajgana, grilovana špargla, paradajz i mladi sir. Ja ne večeram, a muški će se već snaći.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.2.2023 8:41:32
|
|
|
|
dddaca
|
Juce sam pekla ribu, a za danas jos uvek ne znam sta cu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.2.2023 10:22:36
|
|
|
|
Kata90
|
Danas peceno pileće meso,peceni krompir i salata 💁♀️
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.2.2023 10:58:51
|
|
|
|
dddaca
|
Za dorucak palacinke sa ovsenim pahuljicama i urmama, za rucak ce biti peceno meso i krompir
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.2.2023 14:41:57
|
|
|
|
nata11
|
Doručak przeniceRucak _ becke snicle, pire, mesana salata, trilece.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.2.2023 16:33:10
|
|
|
|
Bambino1
|
Za dorucak detetu przenice, a mi voce. Za rucak kiseli kupus sa mesom i proja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.2.2023 18:05:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas kuvala za sutra supicu i cufte u sosu. Kiflice slatke i slane deci za dorucak i užinu.Za veceru ce biti prženice iz rerne.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?