Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.12.2022 11:05:02
|
|
|
|
flamingos
|
Poručili smo roštilj.Tortu sam juče napravila i to je to.Nikad tužniji doček Nove godine...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.12.2022 14:04:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas opušteno danas, niko nam ne dolazi, posle puno godina ovu dočekujemo sami nas troje kuva se supica, pileje još u marinadi, kasnije da stavim da se peče, krompirići, salata. Zapečene palačinke sa orasima i mlekom, sladoled, prosecco... Rundek mi svira celo jutro, napolju proleće... milina.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.12.2022 21:02:02
|
|
|
|
Duškić
|
Svasta..Od mesa do cizaa..Vince se ohladilo i polako nazdravljamo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 6.1.2023 16:06:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Planirala sam lososa za Marka a za nas škampe u sosu i špagete, ali losos je veeeliki pa ima za sve (i preko).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.1.2023 16:14:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja imam tuna salatu, juče smo jeli mm i ja pa je ostalo taman za još jednu porciju. Za muške supa sa knedlama (isto od juče), grilovani pileći file, paprike sa kajmakom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.1.2023 21:12:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Овде само Ана кува 😄 Јуче свашта, фета крофнице, лења пита са јабукама и за ручак паприкаш са месом. За данас димљена риба и кромпир салата. За сутра планирам проју за доручак. За ручак видећу још
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.1.2023 7:43:34
|
|
|
|
dddaca
|
Evo i ja da se upisem. Juce mesila hleb. Ok ne ja, pekarica. Za rucak bila cureca supe, pecena curetina i krompir. Za danas opet bez ideje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.1.2023 8:35:08
|
|
|
|
Kata90
|
Juce nista 😁😁😁 Danas cu da pecem deo praset_a obozavam....Salata iz zimnice ,krompir pire pored.Supa ko oce,i caooo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.1.2023 11:41:50
|
|
|
|
Peace*
|
Šnicle na luku i pire krompir
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.1.2023 12:17:22
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Овде само Ана кува 😄 Haha desi se ali danas i sutra nema kuvanja, kraj je meseca i imam posla preko glave. Muški će nešto poručiti a ja za sebe uvek imam spremne kombinacije za obrok salatu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.1.2023 14:12:57
|
|
|
|
nata11
|
Danas przenija od kiselih paprika i sprze za rucak a popodne ako budem raspolozna slatke fritele.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.1.2023 16:12:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Ipak sam danas uspela da nam spremim podvarak, mm kupio kupus sebi za salatu ali ga ima mnogo i morala sam da ga iskoristim. Jutros sam pekla granolu, napunila dve tegle.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.1.2023 16:21:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam mojima svasta ostavila. Za dorucak sam im spremila domacu posnu pastetu. Za užinu sam im spremila ovsene keksice i za rucak pasulj. Spremila sam ovsenu kašu za sebe, ali to cu sutra da jedem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.1.2023 16:23:26
|
|
|
|
dddaca
|
Ana, kako peces granolu? I jel je jedes posle sa jogurtom? Nisam je pravila nikad, kupovala gotovu, ali to svakako ne moze da se poredi sa domacom. Ni nutritivno, ni po ukusu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.1.2023 14:30:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Daco, ja je volim sa grčkim jogurtom i nekim voćem (obično stavim borovnice). Ovo mi je neki osnovni recept 300 g ovsenih pahuljica (sitnije, krupnije, svejedno je) 100 g orašastih plodova (lešnici, bademi...) prstohvat soli 100 ml ulja (kokosovo, maslinovo, ja sam juče stavila ulje od koštica grožđa) 100 g meda (može i maple sirup ali meni žao da ga trošim tu, više volim da ga dodam kada jedem) To je osnova pa sad dodaš ukus koji voliš - ja sam juče dodala kašičicu cimeta, a možeš dodati kašiku kokosovog brašna ili dve kašike kokosa rendanog, npr. Suvo voće po želji, može i seckana čokolada (ali nju najbolje dodati kada je pakuješ u teglu). Pomešaš sve sastojke, dobro sjediniš sa medom i uljem, istreseš u pleh u koji si stavila pek papir, raširiš granolu ravnomerno i pečeš je oko 20 min na 180 stepeni (paziš da lepo porumeni ali da ti ne izgori). Kada izvadiš pleh iz rerne, ostaviš granolu da se potpuno ohladi i onda je izlomiš na komade i spakuješ u staklene posude/tegle. Od ove količine dobije dve pune tegle, manja i veća (veću smo načeli)
< Poruku je uredio Ana RR -- 28.1.2023 14:32:15 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.1.2023 16:29:34
|
|
|
|
dddaca
|
Super izgleda Ana, bas cu probati da napravim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.1.2023 15:00:41
|
|
|
|
Kata90
|
Sočivo sa pušenim mesom...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 29.1.2023 16:00:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak je bila proja sa sirom. Rucak: supa sa knedlama, pire krompir i pljeskavice od tikvice. Uz to kupus i krastavac salata. Ako budem imala vremena pre koncerta Sofijinog smuticu palacinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.1.2023 8:01:51
|
|
|
|
Kata90
|
Danas pečeni šaran i krompir pire 🐟
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 30.1.2023 10:51:18
|
|
|
|
Didy
|
Sinoć za večeru proje, s namerom da ostanu i danas za doručak i čorbu od bundeve juče, pa je ostala i danas. Od juče ostalo mesa, planiram krompir-pločice još da ispečem i hleb iz pekarice treba da stavim da bude za večeru... Malo sam juče bila praktična jer sam znala da danas neću baš mnogo vremena imati...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.1.2023 9:38:57
|
|
|
|
nata11
|
Za rucak ce biti brzinska piletina sa prelivom 4 vrste sira- naravno sos iz kesice. A za veceru mozda stavim proju pa da imam i za dorucak na poslu.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.1.2023 10:42:05
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak kiflice sa sirom da ima i dete da ponese za užinu.Za ručak domaća supa,podvarak i piletina.Detetu ću večeras,pored supe da spremim šta želi pošto ne jede podvarak,a mm i ja volimo.Ni piletinu neće sa podvarka,tako da spremam šta ko želi.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.1.2023 12:49:13
|
|
|
|
Didy
|
Ništa. 😞 Bolesna sam i još sam u krevetu. Mm pekao omlet za doručak (sreća pa radi od kuće), a za ručak imamo potaž od bundeve (sreća pa sam skuvala za 3 dana) i poručila sam roštilj (sa dostavom).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.1.2023 20:39:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Goveđa supa, pečeni bataci i karabataci i zapečeno povrće sa peršunom, belim lukom i pavlakom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 31.1.2023 21:51:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak su deci bile slane palacinke. Ja sam ponela za dorucak kupus salatu, pljeskavice od tikvica i jedno jaje. Za rucak sam spremala piletinu sa brokolijem i pavlakom uz to rižoto. I naravno salata. Sutra ce za užinu da bude keksici od jabuke i čokolade. Rucak sam sebi spremila pastu sa morskim plodovima i pilecu supicu za decu. Jesce sa mnom. Za dorucak meni i mm ovsenu kašu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?