Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 4.6.2021 12:03:04
|
|
|
|
jess021
|
Danas slatki kupus sa mesom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 5.6.2021 9:20:54
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Daco, tikvice i mladi luk propržim (možeš i da izrendaš tikvice ako nećeš da ih primete), kada tikvice omekšaju dodam običnu kiselu pavlaku i pavlaku za kuvanje, so, dosta sveže mlevenog bibera, i prokrčkam. Onda ubacim skuvane taljatele (a može i obične makarone), prokrčkam dva, tri munuta. Danas sam odozgo stavila mocarelu pa ubacila u rernu da se mocarela istopi i malo zapeče. Ja nisam baš ljubitelj pavlake za kuvanje pa nekad stavim samo običnu pavlaku i fetu npr. Sada sam imala pavlaku za kuvanje pa sam je iskoristila ali ne mogu samo nju, prejak mi je ukus. Mogla bih da probam, mada ne znam da li bi jeli bez mesa Ja koristim uglavnom pavlaku za kuvanje ali u pravu si, jeste dosta jaka i masna. Mada mi se Prezident pokazala ok. Jednom sam se presla, nisam nasla prezident pa uzela neku drugu, razlika se bas primeti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 11.6.2021 9:49:54
|
|
|
|
Duškić
|
I ja volim ovako taljatele sa tikvicom, moze i kockice pileceg belog mesa.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.6.2021 13:42:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Juneca supica, cufte u paradajz sosu sa pire krompirom. Sladoled.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.6.2021 15:05:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Ništa. Juče mi je mama poslala pohovano meso, samo sam nam dodala domaći paradajz i kozji sir u maslinovom ulju. Toliko.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.6.2021 18:01:23
|
|
|
|
vocicana
|
Danas rucak od juce, meso sa rostilja, dodala sam krompir pire i salatu, imamo i tortu od juce i to je toliko za danas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.6.2021 13:12:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jel kuvate ovih dana? Ja sam danas skuvala punjene paprike. Trebalo je da budu carbonare, ali nisam nasla lepu slaninicu. Mrzelo me je da špartam dalje. Za veceru ce da budu makarone sa nekim sosom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.6.2021 13:29:13
|
|
|
|
nata11
|
Ja sama sa detetom pa ne bas redovno. Danas cu makarone sa ml mesom. Ali tek planiram da kuvam od vikenda kada sam na odmoru. E sad imam slowcooker pa cu najverovatnije njega isprobati.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.6.2021 13:53:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja kuvam uvece jer mi bas mrsko preko dana da se cvarim pored sporeta. Danas imam rucak od juce, dinstano povrce u paradajz soku uz snicle.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.6.2021 14:09:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Danas przenija 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.6.2021 14:19:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas danas samo nešto lagano - pečem paprike za salatu, imamo domaći paradajz, grčku fetu, mlade krompiriće... ne kuvam ništa dok ne prođe vrućina. Klima radi non stop ali nemam snage za kuvanje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.6.2021 14:49:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Deci karbonare za rucak. Mm je imao punjenu papriku od juce, a ja grasak sa mesom. I salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.6.2021 15:14:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Paradajz corba, lovacke snicle.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.6.2021 16:17:45
|
|
|
|
flamingos
|
Punjene paprike,salata,sir.Smućkah i sladoled.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.6.2021 19:11:36
|
|
|
|
Duškić
|
Corbica i salata. Kemasti kolac sa jagodama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.6.2021 10:43:27
|
|
|
|
flamingos
|
Pileća bela čorba,buhtle sa čokoladom.Dista je za danas po ovoj vrućini.Ima svačega u frižideru.Što se mene tiče mogla bih samo šopsku salatu i sladoled u ovim vrelim danima.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.6.2021 12:30:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Imamo teleću čorbu od juče, samo da dodam salatu.. Mare traži neki čokoladni kolač, možda zamutim malu meru na brzaka.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.6.2021 14:09:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Americke krofnice za dorucak. Za rucak boranija sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.6.2021 14:26:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Bela corba, nasuvo, palacinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.6.2021 9:25:53
|
|
|
|
Duškić
|
Palacike, slane i slatke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.6.2021 10:04:29
|
|
|
|
flamingos
|
Pohovana piletina,prženi krompirići,salata po želji.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.6.2021 12:35:31
|
|
|
|
Duškić
|
Palacinke su mi super ispale slane, zapekla sam ih u tuganju i odusevila se deca.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 27.6.2021 12:37:49
|
|
|
|
mama Jo
|
I mi smo palacinke za dorucak. Zarucak supica, mladi krompirici, snicle i salata. Kolac sa visnjama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.6.2021 9:35:29
|
|
|
|
flamingos
|
Prženice,ali ih pečem.Mm hoće za doručak uz domaći sir.Za ručak kuvam gulaš.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 28.6.2021 9:52:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Mm i ja smo sami tako da ću nam samo baciti šnicle na gril i napraviti salatu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.