Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.9.2021 15:40:01
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Danas je dan za slatko 😊 I deca su se malo zabavila, malo novogodisnjih motiva ali nema veze 😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.9.2021 8:07:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce sam skuvala novu supu i ostalo je musake.Danas ce deci da bude rižoto sa tikvicama i piletinom. Nama za rucak salata sa tunjevinom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.9.2021 8:16:27
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Opet sam juce svasta pravila, tako da imamo rucak, imamo slatko. Za veceru cu nesto, neku pitu samo danas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.9.2021 13:20:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Za mm i mene prženi kupus sa ćurećim kobasicama. Za Marka krompirići umesto kupusa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.9.2021 15:24:47
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak mekike.Za ručak supa sa knedlama,dinstana piletina sa povrćem i kupus salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.9.2021 15:26:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak meni i mm obrok salata. Za decu je bio omlet sa kackavaljem. Nisam bila kod kuce, pa im je mm spremio. Za sutra sam spremila krem čorbu i rižoto sa piletinom i tikvicama, Za veceru ce biti mafini.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 22.9.2021 16:18:51
|
|
|
|
Didy
|
I ja sam juče pravila svašta, pa je ostalo svega za danas (ćureća supa s knedlama, pečeni çureçi batak i pekarski krompir). Mm pravio sinoć deci palačinke, tako da ima i dezert, a i mama nam poslala medenjake. Za doručak sam pravila tople sendviče. Za večeru sam stavila u pekarici integralni hleb sa žitaricama da se mesi (i peče, taman će biti vruć za večeru), a mm napravio domaću paštetu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.9.2021 7:59:57
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Za dorucak proja. Za rucak imam supu i danas, i nemam pojma sta cu jos.. Povrce i meso u rerni, izaci ce mi to na nos 😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.9.2021 16:04:20
|
|
|
|
Didy
|
Grašak paprikaš za ručak. Mm stavio u pekarici testo da se muti za picu večeras (on pravi).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.9.2021 16:05:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas ikea ručak - sve je u frižideru pa svako sebi neka sklapa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.9.2021 16:07:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Krem corbica i juce sam spremila piletinu sa tikvicama i pirincem. Nisu deca jela jer sam tek napravila kad sam stigla kuci. Mm im je napravio omlete. Sad sam ispekla lenju pitu sa jabukama dok ne odem u škoku. Za sutra ce biti pasta sa tunom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 23.9.2021 16:49:07
|
|
|
|
Bambino1
|
Za dorucak krompirici, za rucak boranija.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.9.2021 8:56:51
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Za danas ce biti krompir paprikas za rucak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.9.2021 10:23:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Ćufte u sosu i taljatele.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.9.2021 11:04:41
|
|
|
|
nata11
|
Za danas pohovane palacinke sa piletinom i uz to mozda przena paprika.
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.9.2021 15:26:26
|
|
|
|
flamingos
|
Posluženje iz fružidera i pekare pošto nije bilo struje.Za večeru detetu pica.Mm je u selu.Ja postim.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 24.9.2021 15:45:55
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Napravih sad i lenju pitu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.9.2021 15:05:45
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja danas pravim grcku musaku, mirise cela kuca.Jos malo pa je gotova. Juce je cerki bio rodjis,pa sam po njenoj zelji pravila belo meso i njoke u besamel sosu.Ostalo je i toga pa ko sta hoce. Potopila sam mladi pasulj, sutra cu to da skuvam sa suvim mesom. Ne uprzavam ga vec izdinstam povrce (paradajz, sargarepa, celer, paprika, praziluk, beli luk) i vratim ga u pasulj pa krckam zajedno. Bude tako ukusan.. Imamo tortu od juce i od godisnjice braka, nista slatko ne pravim.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.9.2021 15:31:46
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Grilovano belo i pomfrit sa kecapom, krem corba od povrca. Lenja pita od juce za dezert
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 25.9.2021 23:16:24
|
|
|
|
flamingos
|
Tiziana,srećna vam godišnjica braka i ćerki neka je srećan rođendan. Spremih za doručak mafine sa sirom Za ručak pileću belu čorbu,dinstan,pa zapečen presan kupus i pržila sam domaće kobasice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.9.2021 9:51:47
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Danas supa, meso, krompir i sargarepa iz supe sa sosom od paradajza i pohovano belo. Kolac sa visnjama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.9.2021 10:01:38
|
|
|
|
flamingos
|
Moje dete hoće za doručak plazmu i mleko.Za ručak pohujem šnicle,pržim pomfrit,salata po želji.Ostala je i pileća bela čorba od juče.Posladićemo se palačinkama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.9.2021 10:16:49
|
|
|
|
Bambino1
|
Za dorucak jaja na oko, za rucak gulas i salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.9.2021 12:14:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jutros je bila pita sa sirom. Deca su se pocas_tila krofnama. Za rucak deci sarma, nama meso sa salatom. Kuvam pasulj za sutra. Posti se. Krstovdan je, a to je praznik kad se uvek posti. Za utorak ce biti grcka musaka.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 26.9.2021 13:18:18
|
|
|
|
Didy
|
Supa, sosa i mesa. Vojvodina nedeljom klasika.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.