Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.9.2021 8:21:50
|
|
|
|
Bambino1
|
Pileca corbica i pilav. 🙂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.9.2021 8:50:19
|
|
|
|
flamingos
|
Odoh da zamesim za posne kiflice.Dete ih isto voli,a ja petkom postim.Njoj ću za ručak da pravim pljeskavice,uz to hoće krastavac salatu.Voćni jogurt od borovnice je čeka u frižideru.Za većeru topli sendvič.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 17.9.2021 10:20:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Petak je a to znači da je pizza day
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.9.2021 9:24:18
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak dete hoće neskvik kuglice sa mlekom.Ručak ne spremam.Idemo u piceriju na iće i piće.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.9.2021 12:27:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Americke slane palacinke za dorucak, a za rucak pasulj sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.9.2021 12:59:23
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja danas nemam snege za neki piseban rucak. Stavila u kesu za pecenje zacinjena pileca prsa, krompir, paoriku i spargle, napravicemo neku salatu, stavila supu da se kuva. Toliko od mene. Toliko mi je nedelja bila intenzivna da za vise snage nemam. Usisala malo, pobrisala i to je to. A sutra sto rece Ivanka u nekon chatu kuvanje za narednu nedelju🙄
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.9.2021 13:05:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da, da Tizi isto se tako osecam. Živeo ekspres lonac. Sutra moram spremati za narednu nedelju🙄
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.9.2021 15:07:13
|
|
|
|
Didy
|
Ništa jer sam bila celo pre podne u školi. Mm napravio zlatiborske komplet lepinje. Uveče ću neku potaž čorbicu s povrćem i pitu s jabukama za dezert. Kaže moj sin - Danas smo izmešali sve obroke, ručamo večeru, a večeraćemo ručak. Danas takav dan.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.9.2021 15:34:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Serpa vikend 😊 Imam jedno 30ak paprika da napunim, bice bar za 3 rucka ako ne i vise. Oslobodila sam veliku kutiju da ih zamrznem. Dve kutije spremne za spagete i stavljene u zamrzivac. Sutra pravim cufte i piletinu isto za zamrzavanje. Danas za rucak cirbica od spanaca, pohovana piletina i krompir pire. Na frizideru čuči plan ishrabe 😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.9.2021 16:52:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Jutros pekla palačinke. Za ručak đuveč sa kremenadlama.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.9.2021 17:54:54
|
|
|
|
dddaca
|
Ivanka, umorila sam se samo dok sam procitala Svaka cast!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 18.9.2021 20:57:01
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Piletina u sosu od sampinjona, juneca corbica, markiza
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.9.2021 8:34:55
|
|
|
|
flamingos
|
Danas ne kuvam.Poručila sam roštilj,torta je spremna.Za doručak posluženje iz frižidera.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.9.2021 9:13:11
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Za dorucak mini pice, i eno supa se kuva, sta ce biti jos videxemo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.9.2021 10:46:20
|
|
|
|
Didy
|
Za doručak sam napravila hleb u jajima, za ručak će mm da ispeče ribu i povrće na roštilju u dvorištu, a ja ću da napravim pitu s jabukama jer juče nisam, nešto me mrzelo iskreno. Za večeru će biti banana bread (živela pekarica).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 19.9.2021 22:07:47
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Didy Za doručak sam napravila hleb u jajima, za ručak će mm da ispeče ribu i povrće na roštilju u dvorištu, a ja ću da napravim pitu s jabukama jer juče nisam, nešto me mrzelo iskreno. Za večeru će biti banana bread (živela pekarica). Hahahaha. Ništa od planiranog nismo napravili. Otišli smo na čamac da se vozimo, pa smo svratili na čardu na ručak. Znači - ništa roštilj, ništa pita s jabukama, ništa banana bread jer smo se tek u 19h vratili kući. Napravila sam za večeru napuhance od sira na brzinu, dodala sam rendanu tikvicu i rendane šargarepe u smesu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.9.2021 9:36:00
|
|
|
|
flamingos
|
Evo dete doručkuje plazmu i mleko.Ručaće roštilj ii pomfrit,uz to krastavac.Užinu nosi.Za večeru hoće skušu.Sebi ću da napravim nešto sa krompirom,pančetom i kačkavaljem.Ostalo roštilja od juče.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.9.2021 10:43:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Didy, još vam je bolje ispalo Ja danas spremam domaću supicu i buritose.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.9.2021 10:44:51
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Domaca supa i bice nesto corbasto, verovatno boranija danas
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.9.2021 10:45:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja za danas spremila musaka i supicu. Ima i torte.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 20.9.2021 15:03:37
|
|
|
|
Bambino1
|
Za dorucak przeni krompirici i ajvar, za rucak supa sa griz kneglama i peceno pile.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.9.2021 11:58:46
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Za dorucak gibanica, juce sam kuvala corbu pd brokolija ima i za danas i stavicu batake u rernu sa krompirom uz kupus salatu. Htela sam neku torticu ne znam sta da pravim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.9.2021 12:17:46
|
|
|
|
Didy
|
Za danas domaća ćureća supa s knedlama, sosa, mesa naravno i ćuretina i krompir pečeni u rerni u zemljanoj posudi. Mešana salata i limunada. Od koga je i previše je. 😁
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.9.2021 12:25:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Supica od juče, pohovana ćuretina, mešana salata, kuvani kukuruz.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 11. deo 21.9.2021 12:27:34
|
|
|
|
flamingos
|
Za ručak gulaš.Za večeru pica.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.