lesli -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/21 [chat] (9.3.2021 14:56:14)
|
Evo me, tu sam. Ulazila sam prethodnih dana, ali sve nesto na brzinu, pa ne stigoh ni da pisem. Smesko 🤗 IZVORNA PORUKA: leni90 Drage trudnice, samo da vam javim da su se krvarenja nastavila, a uvece oko 20h pocinju bolovi i ujutru krvarenje nalik menstruaciji.Bila sam malopre na klinici ponovo na uz i sve je ok, mesak je tu, plod se nazire 😍A hematom se skroooooz smanjio i nije vise iznad bebice 😍Opet sam mislila da je gotovo, ali eto nije 🙏❤️ Znaaaam kako ti je.Tako sam i ja, ali se ispostavilo da je nasa “tackica” od dana 1 opasan borac.Evo, upravo rezi (u bukvalnom smislu te reci 😂) na tatu, jer joj nesto nije po volji. 😁U svakom slucaju dobro je da se taj hematom ispraznio i da vise ne predstavlja pretnju po bebu. Bice to sve super 😊 Ja da prijavim prvo povracanje u ovoj trudnoci. 😂Fascinantno je koliko su me ubijale mucnine u obe trudnoce na pocetku, ali nijednom nisam povratila u tom periodu, vec sam “samo” imala nagon za povracanjem - krene onaj refleks kao da cu da povratim, ali nista. Samo mi posle toga bude jos gore jer mi iziritira zeludac.I prosli put i sada, povratih kad su mucnine vec prosle.Sva sreca, oba puta mi je zeludac bio prazan, tako da sam samo tecnost izbacila. Leptirice, sto se tice mucnina one (bar u mom slucaju) pocinju u 6./7. nedelji, najintezivnije budu sa 8,9,10 punih nedelja i onda pocinju polako da popustaju.To sto si citala za odsustvo mucnina, u mom slucaju jeste bilo tako. Jedina trudnoca u kojoj nisam imala micnine je bila missed, ali opsteg pravila nema. Evo ti najbolji primer brancice i milene. Cekamo te sa izvestajem sutra. 😊
|
|
|
|