Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 18:35:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mejra81 IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: minavb Ne kao ti, ja sam samo osvezavala svoje znanje iz muzickog. dobro de zeno ja sam glupa a ti pametna... Niko nije glup, glupa je igra... Kad sam videla resenje (da ne kazem da ni to nisam mogla sve da pogledam) samo sam opsovala...ma daj...preterano i nepotrebno! Aman, cemu onoliko detaljisanje? Uzas.
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 18:39:15
|
|
|
|
cipiripi
|
da se zanimas i resis za 24h ja nisam u stanju...kad sam videla o cemu se radi..znaci to je po mom misljenju ispiranje mozga..
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 18:42:41
|
|
|
|
Anoniman
|
i po meni je to glupost a iskreno, pomislila sam da je nemoguce BILO ko to da resi potpuno sam. Jer, nije u ovoj igri stvar logike i pameti nego...ne znam ni ja sama sta ova igra testira...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 21:23:14
|
|
|
|
dacca
|
Hej, aj dsajte jos jednu igru, ali da zajednickim snagama je igramo
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 21:26:59
|
|
|
|
cipiripi
|
ja ne ucestvujem...mogu samo da nadjem hintove i da vas navodim
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 21:38:26
|
|
|
|
dacca
|
pa hajd!
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 21:39:23
|
|
|
|
cipiripi
|
nek minavb postavi igricu a ja cu se potruditi da nadjem hint
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 21:40:27
|
|
|
|
dacca
|
Mina, Mina curo finaaaaa!
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 22:23:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi meni je jedan..tipke su na prozoru postavljene kao kocka...ako je jedinica prva kliknes srednju kockicu...ako je sestica..kliknes sve sa leve , sve sa desne strane, moras da vodis racuna da se ne zeznes... napisi raspored boja, pa onda trazi na osnovu kocke sta kojoj boji pripada, igramo mm i ja razlicito nam je...kao i melodija na tranzistoru Ništa ne razumem! A KAKO DA UPALIM LAMPU?
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 22:30:45
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: cipiripi meni je jedan..tipke su na prozoru postavljene kao kocka...ako je jedinica prva kliknes srednju kockicu...ako je sestica..kliknes sve sa leve , sve sa desne strane, moras da vodis racuna da se ne zeznes... napisi raspored boja, pa onda trazi na osnovu kocke sta kojoj boji pripada, igramo mm i ja razlicito nam je...kao i melodija na tranzistoru Ništa ne razumem! A KAKO DA UPALIM LAMPU? Moras da pronadjes baterije koje idu u lampu... Mala pomoc: ima veze sa tranzistorom,pogledaj uputstvo kad otvoris tranzistor....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:20:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Tasho....jesi provalila tranzistor??? Ako nisi ....probaj jedan po jedan klizach da pomerash po crticu....dok ne nadjesh ton...na kojem zvuchi drugachije.... npr.... prvi klizach...prodji ga kroz sve crtice...i na jednoj tjesh chuti da drugachije zvuchi (ako sam ja gluva chula....ti ne mozesh da promashish ) .... uglavnom...kad sve ispomerash....probaj otvoriti tranzistor....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:25:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ebem ti tranzistor. Pomerim ja prvi, pa imam da recimo prvi bude drugačiji od ostalih, onda pomerim drugi i onda mi se promeni sve, dobijem prva dva ista a ostale drugačije, onda pomerim trći i sve se opet sje*e!
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:28:23
|
|
|
|
Ellenica
|
I ja sam stala kod tranzistora, znam kako ide dalje ali tu sam zapela i ne ide dalje. ako pomeris drugi, treći itd slajder menjaš ton prethodnih, nije nemoguće ali je smor.
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:28:34
|
|
|
|
Anoniman
|
ma kad pomerish prvi...i bude ti prvi ton drugachiji....ostavi ga...pa onda pomeri drugi...i kad ti drugi ton bude drugachiji ostavi i njega.... posle svakog pomeranja poslushaj kako ide melodija....ako je drugachija...na dobrom si putu.... Cilj je da na svakom klizachu nadjesh crticu na kojoj drugachije zvuchi....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:31:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Poređam ih sve gore. Kliknem, prvi se razlikuje od ostalih. Ostavim. Pomeram drugi i dobijem: 3x prvi različit, ostali isti, i 2x prva dva ista, a 3 različita. I šta sad?!
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:32:26
|
|
|
|
Ellenica
|
Da draga Smeshkice to je jasno. Ali npr. namestiš prva dva na najviši ton, i u momentu kad pomeriš treći, prva dva ti zvuče drugačije iako ih nisi pomerala
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:34:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da to nema veze sa konkretnim nameštanjem u smislu da prvi klizač označava prvi ton, drugi klizač drugi ton, nego je potrebna kombinacija.
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:36:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije cilj da bude prvi razlichit od drugog....ili isti.... nego ovako....probaj da stavish prvi gore...i slushaj samo prvi ton...pomeraj ga po crticu dole....neznam koliko crtica ima...lupicu sad....al na 5 chujesh "la" na 6 toj je "ti" e svugde treba da nadjesh jednu crticu koja je drugachija od svih ostalih na tom klizachu.... a tranzistor te zbunjuje time shto ti pushta celu melodiju svaki put....ne onaj deo koji ti treba....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:38:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni nije tako bilo... ja sam ishla ka tome da pomerajutji klizach nadjem crticu na kojoj mi je melodija drugachije zvuchala.... i tako sam ishla do kraja...i otvorila tranzistor.... Pre toga sam napravila milion i jednu kombinaciju...ne slushajutji....i nisam uspela...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:40:42
|
|
|
|
mejra81
|
Cek ja da probam da objasnim: Neka vam klizaci budu namesteni kako ste ih zatekli,tj na sredini. Prvi-pomeris za jedno mesto,gore ili dole,ne bitno,i pustis play.Pomeras za jednu crticu sve dok se ne cuje drugaciji ton,kad cujes drugaciji ton ostavis i prelazis na drugi. Drugi-pustis da svirne i ides opet za po jednu crticu dok ne cujes razlicit ton...i tako redom Bitno je da posle svakog pomeranja na crticu pustis da svirne kako bi uocio razliku...
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:42:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mejra81 Cek ja da probam da objasnim: Neka vam klizaci budu namesteni kako ste ih zatekli,tj na sredini. Prvi-pomeris za jedno mesto,gore ili dole,ne bitno,i pustis play.Pomeras za jednu crticu sve dok se ne cuje drugaciji ton,kad cujes drugaciji ton ostavis i prelazis na drugi. Drugi-pustis da svirne i ides opet za po jednu crticu dok ne cujes razlicit ton...i tako redom Bitno je da posle svakog pomeranja na crticu pustis da svirne kako bi uocio razliku... Ovo je meni u glavi....al ne umem lepo da se izrazim da objasnim
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:42:31
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Nije cilj da bude prvi razlichit od drugog....ili isti.... nego ovako....probaj da stavish prvi gore...i slushaj samo prvi ton...pomeraj ga po crticu dole....neznam koliko crtica ima...lupicu sad....al na 5 chujesh "la" na 6 toj je "ti" e svugde treba da nadjesh jednu crticu koja je drugachija od svih ostalih na tom klizachu.... a tranzistor te zbunjuje time shto ti pushta celu melodiju svaki put....ne onaj deo koji ti treba....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:50:57
|
|
|
|
Maya21
|
Smeshki sad cu malo off topic, ali kad pre ti 12. nedelja
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:54:12
|
|
|
|
Anoniman
|
heheh...pa eto....sve ne verujem da je to moj ticker Napredujemo....
|
|
|
|
RE: Pronađite način da izađete iz sobe 16.12.2009 23:54:46
|
|
|
|
Maya21
|
jupiii
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?