mati -> RE: O psima... (15.2.2021 10:38:23)
|
Hej, hvala vam. Jeste divna. I poslušna. Na povodac je vodimo samo u duže šetnje, ovako joj ne stavljamo. Već se teže penje uz stepenice i na nameštaj. A ja, kao malo dete, držim joj ruku na pupici i radujem se kao malo dete kad mrdaju. Maza nema papire, u svakom slučaju meni je bilo bitno samo da je čist maltezer, a to smo se raspitati u mestu odakle smo je uzeli. Čuvamo je samo za sebe, birala sam psa za kuću, nije mi bilo bitno da li su roditelji izložbeni, sa papirima. I da zaradjujemo od nje prodavajuci kućice. Ne... Ona svakako može da okoti najviše tri, četiri, tako njena mama, i ja ih već sve obećala drugarica a za decicu. [sm=smiley36.gif] Anci, Marli je po prirodi tragac, narav mu je takva, zato bi on da istražuje i cunja. Odvedi ga u šumu, da traži tartufe... [sm=smiley36.gif] Njih ljudi bas čuvaju za takve stvari i posle mlate pare. Mada treba dosta obuke i treninga za to. Stvarno bi možda mogla da mu praviš zanimaciju da sakriva igračke po dvorištu, plitko zakopas, mislim da bi uživao. Nešto na čiji bi miris reagovao...
|
|
|
|