mati -> RE: O psima... (31.3.2021 11:45:51)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Kako god, razmisli dobro. Ima ljudi koji uzmu kuče pa se posle predomisle i izbace ga ili poklone - ja nisam za to. Kada ga dovedeš kući to je za ceo život. Samo da znate koliko je mene sada strah gde će malci da završe. Svi mi se smeju, ali ja sam rekla da hoću da upoznam ljude kojima prodajem i popričam sa njima. Skoro je bilo na TV-u da su otkriveni krijumčari, pokušali preko 100 stenaca raznih rasa da prevezu preko granice. Verovatno se u inostranstvu dosta plaćaju. I ti ljudi će da ih čuvaju, ali da li svi prežive put... Ma ne smem ni da mislim. Anci zato sam i rekla da je prvo pitanje gde će da ga čuva? Ja sam vise za manje rase. Ali ako je dvorište može i neko vece, ako je kombinacija unutra, napolje, onda samo ovi sto se ne linjaju i ne osećaju se. Maza se penje. I dozvoljeno joj je. Čuva se u stanu samo, ide u šetnju tri puta dnevno(ispred zgrade), to je obavezno, ostalo po našim obavezama i mogućnostima. Od spolja, čeka pred vratima kupatila, i peru joj se nogice, sapunom onim belim, pranskim. Njuška po potrebi. Kada je kiša oblacim joj odelo za kišu, niska je, da ne umaze stomačić, noge se svakako peru. Šapice🤣 Od 15h do 21h smo slobodni, i možemo da je ostavljamo samu, vreme varira pola sata, sat u zavisnosti od dogovora i gde idemo. Malena je, i često je vodimo sa nama. Vikendima, na izletima, uvek je sa nama. Na povodcu je jedino ako se pešaci malo duže. Ovako u parku i ispred je bez. Nekad je i nosim. Bezuslovna ljubav...
|
|
|
|