Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 28.2.2021 18:34:04
|
|
|
|
mati
|
Joj Nato... Jadan covek. I šta sada??? Ccc...
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 28.2.2021 21:25:13
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: mati Joj Nato... Jadan covek. I šta sada??? Ccc... Sada ce pasti tuzba 🙄 jadan covek
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 7:53:39
|
|
|
|
Maraj
|
Ma i sta mu vredi tužba...kad sad "experimentisu" sa njim... Dobro si ovo podelila, da otvorimo deset pari ociju...
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 9:25:05
|
|
|
|
nata11
|
Nisam zapazila da je vest objavio bilo ko sem Vranjskih novosti. Ma strasno. Covek zamorce na svestskom nivou. Ja inace jos cekam poziv E to... bice, polako ne zurimo se.
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 10:47:53
|
|
|
|
mati
|
Ni ja nisam videla da se negde pisalo. Ma Nato, tuzice on njih, ali to neće da mu vrati zdravlje, i spreči pojavu možda nekih neželjenih simptoma i trajnih posledica. Dešava se, ko ne radi ne može da pogreši, ali na nekim mestima je to nedopustivo.
< Poruku je uredio mati -- 1.3.2021 10:51:16 >
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 19:32:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mati, kako je mama?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 19:40:53
|
|
|
|
mati
|
Nato, za koju si ti aplicirala? Meni sada stigla por i mail... Za vakcinu. A kad sam beše konkurisala... U četvrtak uveče. Zvala sam. Kažu nema veze da se ne pojavim, reko da ne zauzima nekome termin, kaže nema veze, da se javim kad sve prodje i toliko... Ništa ni podatke... Povraćala je i danas mama, i vrtoglavice ima jake. Glava je prestala samo da je boli.
< Poruku je uredio mati -- 1.3.2021 19:41:39 >
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 19:59:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Glavobolja, vrtoglavice i povracanje su u uzajamnoj vezi, na zalost 😒
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 20:03:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nadam se da ce sutra da joj bude bolje, a vala i tebi.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 1.3.2021 20:11:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja juče dobila dobila sms za jutros, da dođem na vakcinu, pojma nemam za koju vakcinu, ali nisam otišla, dok ne prestanem da dojim neću. I to negde na NBG mi pisalo da idem (Španskih boraca), a ja aplicirala za Zvezdaru.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 2.3.2021 20:10:26
|
|
|
|
mati
|
Čujem reče nas ovaj da je naručena i Moderna. Meni je ona bila najbolja opcija. Maslacak, kakva su tvoja saznanja o reakcijama nakon doza ove vakcine?
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 2.3.2021 20:24:04
|
|
|
|
Maslacak15
|
moderna je vrlo slicna kao fajzer/biontech. dobro se tolerise vise reakcija ima na drugu dozu i vrlo je efikasna.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 2.3.2021 20:36:09
|
|
|
|
mati
|
Pa da, slušam tebe ovde. Pisala si da su slične, samo bi se eto ja kao laik odlučila za nju, samo zbog T čuvanja. Ne znam neki moj trip. Ali, jel isto ima jake reakcije posle druge doze kao Fajzer?
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.3.2021 11:34:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Moja sestra dobila fajzera,prosvetni radnik...😂😂 Prekjuce se prijavila,danas vakcinisana.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.3.2021 11:39:11
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR I to negde na NBG mi pisalo da idem (Španskih boraca), a ja aplicirala za Zvezdaru. I mog tatu su zvali na NBg a aplicirao je za Zvezdaru.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 3.3.2021 11:41:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Kažu da se daje/davala na NBG Astra Zeneka.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.3.2021 15:17:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kinezi br 2 gotova. 😊 Idemo dalje...
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.3.2021 16:05:57
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Kažu da se daje/davala na NBG Astra Zeneka. Tata je primio rusku u belexpo centru.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.3.2021 16:19:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Da sada kažu da idu ruska i kineska, jer su stigle pre neki dan. A 1.3. kada su mene zvali samo su davali Zeneku i Fajzer, ostalih i nije bilo.
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.3.2021 16:22:49 >
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.3.2021 16:25:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Moje kolege iz drugih država nemaju ni na vidiku vakcinu. U BIH je i nema, a u HR I SLO, jako sporo ide, ko zna da li će i kada stići na red.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.3.2021 16:33:33
|
|
|
|
mati
|
Ivanka super. Završila si bar to... Sada slušam neke polemike, da ko je pre ležao koronu prima samo jednu dozu vakcine, svakako ih ima malo pa da bude za sve... Nesto tako. Ne znam kada su meni poslali poziv, koju su mi namenili... Moram još malo da se informisem, koliko vremena treba da prodje, pa da primim vakcinu.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.3.2021 16:39:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Pričali su juče o tome, Kon nije za to, i kaže da najverovatnije kod nas neće to raditi jer imamo dosta vakcina. Rekoše da to neke retke države rade, zaboravih koju su naveli kao primer, ali samo da se bustaju antitela kod onih koji su skoro preležali, nakon 3 meseca od korone, uvak idu obe doze.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.3.2021 16:50:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jutros vracali ljude za drugu dozu Fajzera, nemaju ih. Malopre mi jedna kaze njena tetka obolelq mesec dana posle druge doze. Pih....
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.3.2021 17:29:20
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Da sada kažu da idu ruska i kineska, jer su stigle pre neki dan. A 1.3. kada su mene zvali samo su davali Zeneku i Fajzer, ostalih i nije bilo. Tata se 28og vakcinisao, nisu mu spomenuli da nema. A inače, mama i tata se prijavili isti dan a mamu nisu zvali.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.3.2021 17:40:55
|
|
|
|
mati
|
Anci, moj kolega primio rusku. Bez simptoma skroz. Za revakcinu ne znam, jer sada je trebalo da primi, ja ne radim. Njemu je najteže od svega palo - bez alkohola. Meraklija čovek, voli uz ručak, društvo. Stariji... Suzi, znaci ja da primim vakcinu posle tri meseca? Jel si upoznata mozda sa tim? Kada je pravo vreme?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?