Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 11:31:36
|
|
|
|
Maraj
|
Bubulence, u bg-u kada bi slali u izolaviju sve koji su danas u kovid ambulanti bili ...ne znam ko bi sutra otisao na posao.... Velike su guzve. Relativno sve ide brzo.... Uradili su mi brzi test i izvadili krv iz prsta. Ja duboko verujem da nisam covid pozitivna vec da je ovo cudna reakcija kod mene, na vakcinu... samo da ne pokupim ovde nesto. Svi krkljaju i kaslju
< Poruku je uredio Maraj -- 24.2.2021 11:32:16 >
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 11:36:06
|
|
|
|
bubulence
|
Pa i logicno je da se zbog toga ne ide u izolaciju ali eto... Moze da radi ko sta hoce i donosi odluke u zavisnosti od raspolozenja. I ja se nadam da nisi pozitivna, hajde da sve brzo prodje ♥️
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 11:43:29
|
|
|
|
mati
|
Maraj, zaštiti se maksimalno. Al to već i sama znaš. Nisu ti svi ljudi tamo iz dosade. Većina je sigurno pozitivna. Čuvaj se.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 11:48:15
|
|
|
|
Maslacak15
|
cekamo te maraj. na sajmu sala 3 tu se daje samo sinopharm? ili nema pravila, zna li neka?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 11:49:54
|
|
|
|
Maraj
|
Maslacak raspodeljuju po opstinama. Ne samo na sajmu.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 11:52:04
|
|
|
|
Maslacak15
|
ali je moj tata dobio poziv za sajam za sutra pa pokusavam da saznam sta ce mu dati :)
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 11:57:38
|
|
|
|
Maraj
|
Mislim da na sajmu ima sve 3 (bez fajzera) Sad ima i astra zeneke
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:00:42
|
|
|
|
Maslacak15
|
videcemo sutra, nije mnogo ni bitno. srecna sam sto ga ubedih da se vakcimise i presztane da filozofira.. samo sam rafoznala:)
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:00:54
|
|
|
|
mati
|
Maslacak, jel su ga sami zvali ili je aplicirao za neku? Jedino što mi pada na pamet je da nadjemo br ako ima, pa za neki info...
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:18:12
|
|
|
|
Maslacak15
|
nenen aplicarao je. ali prvo je hteo samo sputnjik i astrazenecu kojih nije bilo a u nedelju vece smo promenili prijavu na sve vakcine... i evo posle tri dana su ga pozvali i njega i njegovu prijateljicu. 48 i 55 godista. tako da zovu.....dobila je i moja kuma poziv koja je 77 godiste ( davno se ona prijavila) ali na zalost za nju kasno posto je u subotu testirana pozitivna....eno je u karantinu.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:36:54
|
|
|
|
mati
|
Maslacak, valjda ne bi mogao Sputnjik, nije za 60+ Kakva je po tebi Astra zeneka, u poređenju sa ruskom i kineskom. Kod nas Moderna očigledno neće doći, a Fajzer me strah da primim, ne znam, jednostavno mislim da nije za mene. Mada sam jedno vreme, bila samo za nju...
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:40:06
|
|
|
|
Maslacak15
|
dali su dozvolu za 60+ pre dve nedelje. ja mislim sa su mrna najefikasnije alu svaka je bolja nego nikakva. i aszta zeneca bi trebalo da radi posao. tako da mi je jako drago da su ga pozvali i nadam se da nece negde da se zarazi u pislednjem trenutku.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:47:06
|
|
|
|
mati
|
A ja bas pre neki dan srela bivšu koleginicu u bolnici, ide da se vakciniše kineskom. Kaže da je htela rusku, ali zbog godina ne može. To je prošle nedelje bilo... Mozda info nije stigla...
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:51:13
|
|
|
|
Maslacak15
|
https://www.slobodnaevropa.org/a/31097443.html ovde su nemci za astrazenecu ogranicili na mladje od 65 godina i sad mnogi sumnjaju od nju pa se zale da im vakcine leze neiskoriscene. katastrofa su. EU se po pitanju vakcinacije obrukaalla za sve pare , nema tog spina da moze da ih opravda....
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:54:33
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Mislim da na sajmu ima sve 3 (bez fajzera) Sad ima i astra zeneke Ja sam kumu razumela da se kineska daje po domovima zdravlja,a fajzer i ruska na sajmu,zbog nacina cuvanja..
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:56:35
|
|
|
|
pari
|
Moji se danas revakcinisali. Moj drug i žena su juče primili AstraZenecu u Ns, oboje imaju temp.Mog brata pozvali da se vakciniše u subotu, on je pisao rusku
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 13:02:31
|
|
|
|
vocicana
|
Danas primila prvu dozu Pfizer vakcine
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 13:16:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Danas primila prvu dozu Pfizer vakcine U zdravlje da te sluzi Voci!
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 16:15:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kaze mi mm da, se sinoc prijavio za vakcinu i malopre mu stize porula da dodje u petak na vakcinaciju 😂😂😂 Nije se nadao da ce ga pozvati tako brzo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Iskidah se od smeha!
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 16:57:01
|
|
|
|
lesli
|
Maslacak moze da bude i Fajzer na Sajmu. Pogledaj PP.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.2.2021 14:10:21
|
|
|
|
Maslacak15
|
juhuuuu dobio tata fizer biontech danas na sajmu :))) i to samo 72 h posto smo predali zahtev da oce svaku vakcinu ( pre toga je principijelno odbijao americku dok ga nisam urazumila hahha). stvarno moram da ih pohvalim. za to vreme moji svekar i svekrva pitaj boga kad ce doci na red u Severnoj Rajni Vestfaliji. jel A merkel sve najbolje zna i nista nije pogresila.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.2.2021 14:27:21
|
|
|
|
lesli
|
Maslacak, bravo za tatu! 😊
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.2.2021 14:42:36
|
|
|
|
mati
|
Maslacak, super!!! Znaci ipak ima Pfizera za stanovništvo... Ivanka, za koju se prijavio tm?
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.2.2021 14:49:05
|
|
|
|
vocicana
|
Bas lepo. Neka e svi vakcinisemo, ja iako sam bila pozitivna u decembru, ipak sam odlucila da primim, pa kako bude. Dobro sam, malo me je ruka juce bolela, ali nista specijalno. Revakcina 17.3, pa posle relax.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.2.2021 15:10:05
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ima!!! Moj tata je najobicniji penzioner. Cak se salio da nece dobiti termin jel nije "glasac" hahahha.... Ali ocigledno su dobili vise fajzera i ako su podmireni estradni krugovi distribuiraju ga siroko....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?