Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 11:31:36
|
|
|
|
Maraj
|
Bubulence, u bg-u kada bi slali u izolaviju sve koji su danas u kovid ambulanti bili ...ne znam ko bi sutra otisao na posao.... Velike su guzve. Relativno sve ide brzo.... Uradili su mi brzi test i izvadili krv iz prsta. Ja duboko verujem da nisam covid pozitivna vec da je ovo cudna reakcija kod mene, na vakcinu... samo da ne pokupim ovde nesto. Svi krkljaju i kaslju
< Poruku je uredio Maraj -- 24.2.2021 11:32:16 >
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 11:36:06
|
|
|
|
bubulence
|
Pa i logicno je da se zbog toga ne ide u izolaciju ali eto... Moze da radi ko sta hoce i donosi odluke u zavisnosti od raspolozenja. I ja se nadam da nisi pozitivna, hajde da sve brzo prodje ♥️
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 11:43:29
|
|
|
|
mati
|
Maraj, zaštiti se maksimalno. Al to već i sama znaš. Nisu ti svi ljudi tamo iz dosade. Većina je sigurno pozitivna. Čuvaj se.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 11:48:15
|
|
|
|
Maslacak15
|
cekamo te maraj. na sajmu sala 3 tu se daje samo sinopharm? ili nema pravila, zna li neka?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 11:49:54
|
|
|
|
Maraj
|
Maslacak raspodeljuju po opstinama. Ne samo na sajmu.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 11:52:04
|
|
|
|
Maslacak15
|
ali je moj tata dobio poziv za sajam za sutra pa pokusavam da saznam sta ce mu dati :)
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 11:57:38
|
|
|
|
Maraj
|
Mislim da na sajmu ima sve 3 (bez fajzera) Sad ima i astra zeneke
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:00:42
|
|
|
|
Maslacak15
|
videcemo sutra, nije mnogo ni bitno. srecna sam sto ga ubedih da se vakcimise i presztane da filozofira.. samo sam rafoznala:)
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:00:54
|
|
|
|
mati
|
Maslacak, jel su ga sami zvali ili je aplicirao za neku? Jedino što mi pada na pamet je da nadjemo br ako ima, pa za neki info...
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:18:12
|
|
|
|
Maslacak15
|
nenen aplicarao je. ali prvo je hteo samo sputnjik i astrazenecu kojih nije bilo a u nedelju vece smo promenili prijavu na sve vakcine... i evo posle tri dana su ga pozvali i njega i njegovu prijateljicu. 48 i 55 godista. tako da zovu.....dobila je i moja kuma poziv koja je 77 godiste ( davno se ona prijavila) ali na zalost za nju kasno posto je u subotu testirana pozitivna....eno je u karantinu.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:36:54
|
|
|
|
mati
|
Maslacak, valjda ne bi mogao Sputnjik, nije za 60+ Kakva je po tebi Astra zeneka, u poređenju sa ruskom i kineskom. Kod nas Moderna očigledno neće doći, a Fajzer me strah da primim, ne znam, jednostavno mislim da nije za mene. Mada sam jedno vreme, bila samo za nju...
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:40:06
|
|
|
|
Maslacak15
|
dali su dozvolu za 60+ pre dve nedelje. ja mislim sa su mrna najefikasnije alu svaka je bolja nego nikakva. i aszta zeneca bi trebalo da radi posao. tako da mi je jako drago da su ga pozvali i nadam se da nece negde da se zarazi u pislednjem trenutku.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:47:06
|
|
|
|
mati
|
A ja bas pre neki dan srela bivšu koleginicu u bolnici, ide da se vakciniše kineskom. Kaže da je htela rusku, ali zbog godina ne može. To je prošle nedelje bilo... Mozda info nije stigla...
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:51:13
|
|
|
|
Maslacak15
|
https://www.slobodnaevropa.org/a/31097443.html ovde su nemci za astrazenecu ogranicili na mladje od 65 godina i sad mnogi sumnjaju od nju pa se zale da im vakcine leze neiskoriscene. katastrofa su. EU se po pitanju vakcinacije obrukaalla za sve pare , nema tog spina da moze da ih opravda....
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:54:33
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Mislim da na sajmu ima sve 3 (bez fajzera) Sad ima i astra zeneke Ja sam kumu razumela da se kineska daje po domovima zdravlja,a fajzer i ruska na sajmu,zbog nacina cuvanja..
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 12:56:35
|
|
|
|
pari
|
Moji se danas revakcinisali. Moj drug i žena su juče primili AstraZenecu u Ns, oboje imaju temp.Mog brata pozvali da se vakciniše u subotu, on je pisao rusku
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 13:02:31
|
|
|
|
vocicana
|
Danas primila prvu dozu Pfizer vakcine
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 13:16:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Danas primila prvu dozu Pfizer vakcine U zdravlje da te sluzi Voci!
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 16:15:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kaze mi mm da, se sinoc prijavio za vakcinu i malopre mu stize porula da dodje u petak na vakcinaciju 😂😂😂 Nije se nadao da ce ga pozvati tako brzo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Iskidah se od smeha!
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.2.2021 16:57:01
|
|
|
|
lesli
|
Maslacak moze da bude i Fajzer na Sajmu. Pogledaj PP.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.2.2021 14:10:21
|
|
|
|
Maslacak15
|
juhuuuu dobio tata fizer biontech danas na sajmu :))) i to samo 72 h posto smo predali zahtev da oce svaku vakcinu ( pre toga je principijelno odbijao americku dok ga nisam urazumila hahha). stvarno moram da ih pohvalim. za to vreme moji svekar i svekrva pitaj boga kad ce doci na red u Severnoj Rajni Vestfaliji. jel A merkel sve najbolje zna i nista nije pogresila.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.2.2021 14:27:21
|
|
|
|
lesli
|
Maslacak, bravo za tatu! 😊
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.2.2021 14:42:36
|
|
|
|
mati
|
Maslacak, super!!! Znaci ipak ima Pfizera za stanovništvo... Ivanka, za koju se prijavio tm?
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.2.2021 14:49:05
|
|
|
|
vocicana
|
Bas lepo. Neka e svi vakcinisemo, ja iako sam bila pozitivna u decembru, ipak sam odlucila da primim, pa kako bude. Dobro sam, malo me je ruka juce bolela, ali nista specijalno. Revakcina 17.3, pa posle relax.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.2.2021 15:10:05
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ima!!! Moj tata je najobicniji penzioner. Cak se salio da nece dobiti termin jel nije "glasac" hahahha.... Ali ocigledno su dobili vise fajzera i ako su podmireni estradni krugovi distribuiraju ga siroko....
|
|
|
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?