RE: Dečija obuća (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

Mala Elena -> RE: Dečija obuća (28.11.2014 7:15:44)

Posto vidim sa je vecina protiv a iskusnije ste od mene, necu joj kupovati hodajuce cizme. A obzirom da je optimalno vreme prohodavanja oko prve godine, trebace joj samo hodajuce cipelice . Sada ima vec neke koje je dobila, kao nove su ali knap .
Cekacu da se sama pocne dizati ..pozzic [sm=smiley1.gif]

soni -> RE: Dečija obuća (28.11.2014 8:33:57)

Ni mi nismo kupovali cizmice za prohodaanje...

Goran... -> RE: Dečija obuća (16.2.2015 16:16:52)

Mišljenja sam da je dečija obuća Froddo i Bambi medju boljim proizvodjačima obuće za decu. To govorim iz iskustva. Ali... Nije toliko zastupljena u Srbiji tj. teško se pronalazi da bi se probala. Postoji radnja u Čačku koja je i uvoznik. Dečija obuća Panda i imaju najveću asortiman. Super je to što imaju web shop i može da se poruči ali bi mi bilo mnogo lakše kada bi dete probalo više modela.

Obrisan link. Za reklamu se obratite Marketingu Ringeraje .

mila83 -> RE: Dečija obuća (3.3.2015 18:15:34)

Mi korisitmo obucu Pavle i Baldini,prezadovoljna sam.Sto se tice patika, najbolje su se pokazale Nike,probali nedavno Adidas sinu, i ni blizu nisu tako izdrzljive. Uglavnom pratim akcije i snizenja u Ns, pa skoknemo tamo i obavimo kupovinu.

Sto se tice hodajucih cipelica,tek posto dete prohoda,tako sam sa oboje.Oboje su inace rodjeni u leto,tako da su prohodali bosi, najvise po kuci i dvoristu.

veselicaa -> RE: Dečija obuća (3.3.2015 19:02:52)

Mi sada koristimo svasta,jedino da su nam patikice original.Mi volimo adidas,pumu i nike tj.jedino od njih smo dosad imali patike i sve su nam se dobro pokazale.Sve su ostale potpuno nove,nijedan par se nije pocepao samo sto dete preraslo.

Ana RR -> RE: Dečija obuća (4.3.2015 6:26:19)

Mi smo I dalje verni cicibanu, dva puta smo kupili geox. Ne planiram uskoro da kupujem patike tipa Nike, Reebok, Adidas i sl jer nisam ljubitelj obuce za odrasle na decijim nogama. Fiziot. nam je rekla da pokusamo bar do cetvrte godine da mu ne kupujemo takvu obucu, sto je meni ok.

serpica -> RE: Dečija obuća (4.3.2015 6:41:38)

Sa prvim detetom nismo kupovali cipele sa anatomskim uloskom jer po savetu pedijatra dete treba da prohoda boso,a onda kad kupujemo cipelice nikad ne mozemo da nadjemo ulozak koji ce bas knap da odgovara decijem stopalu,kaze dr da ce uvek onaj deo na ulosku da bezi ii gore ili dole,i da pustimo da se detetu samo formira stopalo. Na pregledu ustanovljeno ravni tabani.. Sa drugim setetom sam odmah kupovala dobre cipelice sa anatom.uloskom i ojacanim petnim delom i dok je prohodavala i kasnije,cini i se do neke 5.god..opet na pregledu ravni tabani [sm=zmeden.gif] kaze nam dr to je nasledno..niko u porodici nema ravne tabane..i uopste mi nije jasno.

veselicaa -> RE: Dečija obuća (4.3.2015 12:52:40)

Mi smo A.kupovali sve anatomsko cak i patofnice,sandalice i baletankice.I opet je imala neki manji problem sa stopalima koji smo vec sredili vezbicama.Dok je sa S.bilo drugacije.kupili smo i anatomske cipelice naravno ali sam joj obuvala i sve koje je dobila na poklon a koje nisu bile bas kakvog kvaliteta.I nije imala nikkavih problema,ako izuzmemo to hodanje na prstima mada nam je fizijatar rekao da to sigurno nije od obuce.Imam drugaricu koja ima troje dece i nije bas u sjajnoj finansijskoj situaciji i njena deca nikada nisu imala anatomsku obuca pa nikakvih problema nemaju.A mi eto koristili sve anatomsko i opet problem.Nista ne mora da znaci,mislim da je sve do deteta a i geni imaju veliku ulogu u tome kakva ce stopala dete imati.

mila83 -> RE: Dečija obuća (4.3.2015 16:08:07)

Mima je u pocetku malo imala ravne tabane,iako je nosila anatomsku obucu a i cesto je isla bosa, rodjena je u leto pa je bas i mogla bosa lepo da prohoda. isto nam rekli da je to genetski,a niko u blizoj porodici to nema[sm=zmeden.gif] Moji nisu nosili ni zepice po kuci,tek posle 2.rodjendana smo krenuli i sa tim..bas sam vodila racuna da lepo osete svod na tabanu i pravilno nauce da hodaju.

BNije dobila neke specijalne vezbice za to, da hoda sto vise bosa i po igrackama, pesku...

yyyyy -> RE: Dečija obuća (20.3.2015 20:42:22)

Drage mame,treba mi pomoć!
Bebac ima 8 meseci,ne hoda naravno,diže se uz nameštaj i stoji tako držeći se.
Trebaju nam nehodajuće patikice.
Trenutno nosimo veličinu 4-8mes.
Jedino veće što sam pronašla za dečake je 6-9mes.,a tu je razlika samo pola cm,pa nam ne vrši posao,jer su nam ove koje imamo baš knap.
Da niste možda negde naišle na nešto što bi nam odgovaralo?
Ne mogu dete boso da vodim napolje,hladno je za to.

degu -> RE: Dečija obuća (20.3.2015 20:55:29)

mi smo narucili patikice preko fb profila decija garderoba 300 cuda,tako se zove, za 850din, imaju anatomski ulozak al je nama to prelazna varijanta do pravih hodajucih da je ne vodimo bosu napolje

yyyyy -> RE: Dečija obuća (20.3.2015 22:02:54)

Hvala,Degu,pogledaću.
Eto,za devojčice danas nađem nehodajuće 12-15 meseci,da su malo manje šljokičaste,baš bih mu i te uzela,nego još i roze [sm=jezicek.gif]

yyyyy -> RE: Dečija obuća (21.3.2015 15:42:08)

Hvala na savetu,poručili smo [sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Dečija obuća (10.9.2015 9:55:33)

drugari, gde da potrazim svetlece patike?[sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Dečija obuća (10.9.2015 10:01:17)

IZVORNA PORUKA: madre

drugari, gde da potrazim svetlece patike?[sm=smiley36.gif]

Možda Skechers Office Shoes?[sm=zmeden.gif]

madre -> RE: Dečija obuća (10.9.2015 10:02:55)

to mi kazi, ne pitam sta kosta[sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Dečija obuća (10.9.2015 18:11:32)

Ja sam definitivno debil za kupovinu, ne znam detetu ni patike da kupim!!! Sve sam uradila po PS-u, iscrtala joj nogu na papiru izmerila iiii cvrc. Mojih 16cm nije isto sto i Reebok 16cm, bukvalno pliva u njima...
Moracu na starinski nacin da joj kupim patike, tj. da je vodim u prodavnicu da proba. Vec predosecam zabavu [sm=jezicek.gif]

NadaR -> RE: Dečija obuća (10.9.2015 18:59:26)

Reebok ima vece modele . Milos sad nosi 36br a ove patike su 34 i taman mu. [sm=smiley29.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/f/2d/bW/4BXHhmgc/patike.jpg[/img]

Meni se jako dopadaju bijele adidas ali odavno nemam pravo glasa . Moje je samo da platim . [sm=smiley13.gif][sm=smiley36.gif]

Azra_ -> RE: Dečija obuća (12.9.2015 10:29:44)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ja sam definitivno debil za kupovinu, ne znam detetu ni patike da kupim!!! Sve sam uradila po PS-u, iscrtala joj nogu na papiru izmerila iiii cvrc. Mojih 16cm nije isto sto i Reebok 16cm, bukvalno pliva u njima...
Moracu na starinski nacin da joj kupim patike, tj. da je vodim u prodavnicu da proba. Vec predosecam zabavu [sm=jezicek.gif]

I nikad ne veruj onome što piše na patici koliko je cm. Jedino da sama meriš uložak patike. Najbolje da proba. Vidiš po detetu i kako hoda, i da li su preširoke, uske, zavisi, razni modeli...

adulence -> RE: Dečija obuća (12.9.2015 11:43:42)

milicicak mojoj ivi noga skoro 17 cm,a njene nike koje su joj super u njima pise 15 cm/.....ahahah

inace iva je od moje mame iz spanije dobila desigual sandalice za sledecu godinu,zaljubljena sam u njih...

[img]http://www.dodaj.rs/f/M/Gy/tDsJPu6/35.jpg[/img]

Ivanka 75 -> RE: Dečija obuća (12.9.2015 16:47:15)

Danas u Pavlu kupili poluduboke bele cipele na pertlanje za jesen, i u Alteru postavljene gumenjake za kisu!

Ana13 -> RE: Dečija obuća (24.9.2015 11:15:03)

Zene,treba mi savet [sm=smiley1.gif]
Nina hoda sama uz namestaj i uz zid,pa bi sad da joj kupim neke jesenje cipelice za prohodavanje. Koje marke preporucujete i sta je bitno da gledam? Nemam predstavu sta da trazim... Od kog materijala,cvrste-meke,plitke-duboke,sa uloskom ili bez...? Cena nije bitna,htela bih sto kvalitetnije

janabons -> RE: Dečija obuća (24.9.2015 11:56:00)

BAldino , imaju bas program za prohodavanje, poseti njihov sajt, nama su se super pokazale, i imaju lepe i moderne modele, radjeni su od koze, ulozak je anatomski, za prohodavanje su poluduboki modeli, sve sto ti treba za prvu cipelu[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Dečija obuća (24.9.2015 12:00:32)

Moje dete je prohodalo u leto pa smo kupili sandalice, turska proizvodnja, preporučuju ih u sokobanjskoj a nama je preporučila naša privatna fizijatrica. Ne sećam se kako se zovu ali radnja se nalazi u piramidi.
Posle toga smo kupovali ili ciciban ili geox, i dan danas je tako.

Ana13 -> RE: Dečija obuća (24.9.2015 12:36:15)

Hvala vam.Umedjuvremenu sam pogledala nekesajtove,pa popodne da idemo da trazimo.Sad mi i ovo vreme ne pomaze.Cas je hladno,cas vruce.A Nini se bas znoje nogice i ne podnosi vrucinu. Cini mi se da mi je ovo biranje obuce teze i od trudnoce,porodjaja i dojenja zajedno. Bas mi je frka da ne pogresim sa izborom u startu i da napravim neki problem sa nogicama

Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>