mama krava -> RE: Dečija obuća (2.11.2015 11:28:21)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Mame, šta da gledam kod cipelica, šta je bitno /jel mora anatomski uložak da bude, ojačanje za zglob, kakav đon, još nešto ..? Mi još ne hodamo samostalno, a dr. nam je rekla da ne kupujemo i ne oblačimo ništa dok ne prohoda. Baš je bila izričita zbog našeg problema sa kukićima, Međutim sada moram uzeti neke cipelice jer je hladno. Ne znam kakve su Polino cipele, ta radnja mi je blizu, i otići ću i do Cicibana, videh da ima radnja blizu Taša. Pročitah ovde da se cipele kupuju za dva palca veće, zar baš toliko veće da uzmem? Dunja, mi smo nosili Polino čim smo prohodali, tj to su nam bile prve cipelice, ali nismo imali problema pre toga. Sa Nadom sam drugačije radila. Ona je bila slaba motorički i kaskala u razvoju, išli na vežbe i sve i još je imala ravna stopala. Ja sam fizijatru svake cipele odnoslila na saglasnost. Za Ciciban je sve najgore imala da kaže. Nije ih nikada nosila. A realno mislim da cena ne odgovara kvalitetu. Kada je Nada bila beba i mala, u Ušću je postojala prodavnica cipela Petits Petons, neka francuska marka sa fenomenalnom obućom. Nada je imala 2-3 para njihovih. Super su im bile cene a kvalitet odličan i naš fizijatar je bio oduševljen. Kao bitno je da je peta čvrsta, a ne da ima anatomski uložak! Tako da najbolje je da se konsultuješđ sa fizijatrom.
|
|
|
|