Rosita -> RE: Dečija obuća (30.10.2014 8:44:35)
|
http://www.deichmann.com/RS/sr/shop/home-deca/home-deca-obuca/00013501240322/De%C4%8Dje*%C4%8Dizme.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=home-deca/home-deca-obuca/home-deca-obuca-cizme Mi smo kupili ove. Nisu anatomske. Lomila sam se oko toga, dete ima 19 i po meseci. Resila sam da uzmem anatomske patofne, u tome je cesce, a za cipele/ cizme sam imala ideju da su dublje, malo odignutiji djon, nepromocive. Ove su jeftine, ali i platila bih i vise, ucinilo mi se da ispunjavaju uslove. Kad ih je prvi put obuo , D nije umeo da hoda. Dva dana ih je nosio po kuci i vec je najnormalnije trcao i navikao se. Dvoumili se da l da vratimo jer zbog ove dubine nikako ne mogu pouzdano da procenim pogodnost velicine. Ali smatram da mora da je 23 jer smo u avgustu kupili 22, obuvace npr. termo carape tako da nema sta manje. Klizav mi je ovo teren jer prvi put kupujem tako, mimo klasicne decje radnje, ali nadam se da nisam pogrsila. On normalno hoda. Resili smo da ih zdrzimo. Pitala sam pedijatra da l mora anatomske, on je rekao da je bitno da po kuci hoda u necemu da stimulise stopalo, da je deci do tri godine najcesce vizuelno ravno stopalo i tako... nije rekao ni da ni ne. Ali, kao sto negde pisah, ortoped mi je za prvu obucu rekao- ojacana spreda i pozadi, dobro drzi stopalo, to su uslovi, moze i Kineska [sm=smiley36.gif]. Nadam se da nismo pogresili.
|
|
|
|