ana77 -> RE: Dečija obuća (11.10.2013 13:52:09)
|
Da se ukljucim :-)! Ja poslednjih godina uglavnom kupujem obucu unapred na snizenjima. Otprilike izracunam koliko im (tj. do ove godine samo Sonji, a sad i Mitri :-)) raste noga i ne promasim puno, uglavnom bih taj broj i kupila jer su uglavnom na pola broja, pa ne uzimam mali :-)! Prosle godine sam Sonji uzela u Timberlandu zimske divne cizme na snizenju za 3100, nepromocive i tople. Sad joj jos jesu blago velike (mozda za pola broja) ali dok padne sneg bice taman :-)! I sad sam u chicco-u uzela za leto-prolece sandale i jednoj i drugoj za po 2100. Na prolece cu videti koliko sam omasila broj Mitri ali Sonji ce biti odlicne za leto, njoj sad vec sporije raste noga, tako da ce biti super. Ako nekog ne mrzi, idite na encimenci sajt, mozda moze da se nesto probere jos uvek (odeljak outlet, pa kolekcija prolece-leto). A Mitri sam uzela prohodavalice ciciban za 4300 - bio neki stari model, odlicne su, jos uvek ih nosi, mekane, prelepe. Novi modeli su bili po 7000, to stvarno nije normalno za obucu koju treba da nosi par meseci. Mada kod njih uvek uzimam i patofne, nisam ni jedne druge probala, ove su im odmah odgovarale super. I jos jedno pitanje - da li je neko uzimao ortopedsku obucu i gde? Ja sad krajem oktobra treba da dobijem uput fizijatra iz Tirsove jer mi Sonja ima X noge, pa ne znam gde da se uputim.
|
|
|
|