Bebilina -> RE: Dečija obuća (20.10.2013 2:26:44)
|
Mi smo sinu kupili nove polu-duboke cipelice vel 22, sirine G. Opet smo izeli Garvalin Biomechanics jer su nam njihove prethodne bile fenomenalne. Imaju mekan djon, divnu kozu i kozni ulozak. Na cicak su, modeli su im slatki, nisu kitnjasti posto ja to ne volim. Inace sam ja vise za cicak jer su pertle za malu decu neprakticne. Moj miran da sedi retko hoce, tako da mi je cicak spas. Sandalice su nam imale kopcu, a sa cerom zbog visokog rista imamo problem jedino sa rajsfeslusom i Mary-Jane modelima, ne i sa ostalim kopcanjima. I sin ima visok rist. Za zimu sam gledala ove UGG i ove GEOX Taman ce do tad prerasti ove jer mu max 2 meseca potraje velicina i moci ce u duboke. Samo treba da ih probamo za tvrdocu i sirinu jer ove marke nemaju modele po sirinama kao sto smo mi navikli da kupujemo... Duzinu nam mere sinu onom rucnom spravom, ceri na skener 3D masini i ispred ostavljamo po jagodicu palca prostora. Pozadi provere kako stoje, ali bitnija im je sirina oko pregiba stopala. Cera je u vel 29 i ima jedno million pari jer joj je baka kupila jos dva para. Ona toliko trenutno unistava cipele da od svega ima bar po dva para: patike za bicikl, za setnje, za fizicko, cipele bele, zlatne, biserne, za skolu, baletske, cizme za kisu kod bake i ove nase je prerasla pa treba da je izvedem po nove. Da mi nije sveki ne bih stigla ni da je obucem, ni obujem...
|
|
|
|