RE: Dečija obuća (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

Azra_ -> RE: Dečija obuća (6.10.2013 0:39:46)

Mi smo danas kupili patofnice(da vidimo hoće li pristati da ih nosi), cipelice za suvu jesen i cipelice za kišnu jesen. Šta reći??? Finansijsko obeščašćivanje![sm=zmeden2.gif] Nadam se da će ih bar nositi kao prošle. Sandalice smo na leto ,u Encimenciju ,i to na sniženju platili 5000din. Sada, nakon sezeone, nije mi žao ni dinara. Tako ih je lepo nosio, lako se obuvali, izuvali...baš ih je iznosio, a kao nove su i sad.

Ana RR -> RE: Dečija obuća (6.10.2013 10:50:29)

Azra, a zašto si mu uzimala dve vrste cipela za jesen? Mislim da nema potrebe dok su tako maleni, a nešto sumnjam da će jesen biti lepa [sm=smiley13.gif]

Azra_ -> RE: Dečija obuća (7.10.2013 0:56:36)

Anči, te za suvu jesen su kao patičice, ove koje ima su već knap, pa da ima nešto pliće za sada, ove druge su malo dublje, toplije, ne propuštaju vodu, a i uzeli smo malo veće pa možda budu i tamo za kraj zime... Probala sam mu one snegarice, obložene. On jedva hoda u tome. Duboke su , sa kramponima... Jadničak probao je tog dana preko 10 pari obuće i jedino je za te snegarice tražio da mu skinemo. Vidi se da su tople. MM kaže da bi se navikao, ali nisam baš sigurna. Nekako mi deluje da će takvu obuću nositi sledeće zime. Šta misliš? Mame, iskustva? Ne bih da se zeznem kao sa pojedinom obućom za koju sam pukla čudo para, a nije mogao da hoda u tome.

Lu -> RE: Dečija obuća (7.10.2013 8:49:49)

Azra, ja uvijek kupim malom čizme za snijeg (sankanje, igra u snijegu) i normalne gležnjerice za vrtić, grad itd.
Tvoj dečko je još mali i naravno da su mu čudne jer izgledaju velike ali ima ih baš laganih, uzmete mu neke koje nisu jako duboke samo da idu ispod skafandera.

Peace* -> RE: Dečija obuća (7.10.2013 9:26:38)

U subotu smo kupili cipele.

Luki:

[img]http://www4.slikomat.com/13/1007/heo-139271.jpg[/img]

Marku:

[img]http://www4.slikomat.com/13/1007/d3p-138149.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1007/lu-137523.jpg[/img]

Sanjica26 RR -> RE: Dečija obuća (7.10.2013 9:45:10)

Ja sam u dilemi kakvu obucu da kupim Teodori za ovo godisnje doba. [sm=zmeden.gif]
Ona vise nosi patike, ali mislim da sad nije vreme za patikice. Mislila sam da joj kupimo one cizmice za kisu.
Ili da kupimo cipele koje su za kisu i za suvo vreme?

big mum -> RE: Dečija obuća (7.10.2013 10:29:52)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ja sam u dilemi kakvu obucu da kupim Teodori za ovo godisnje doba. [sm=zmeden.gif]
Ona vise nosi patike, ali mislim da sad nije vreme za patikice. Mislila sam da joj kupimo one cizmice za kisu.
Ili da kupimo cipele koje su za kisu i za suvo vreme?

Za ovo vrjeme je najbolje da kupiš gležnjerice koje mogu za kišu i suvo vrjeme tipa ovih

A kad baš pada kiša uzmete joj najobičnije postavljene gumene čizmice one su jeftine

Peace* -> RE: Dečija obuća (7.10.2013 14:29:00)

... a onda kada padne sneg, onda kupite čizme za sneg. Pa kad okopni, sve prethodno su izrasli.

Iz istog razloga sam ja razmišljala ovako: Realno, dok su tako mali, neće baš puno šetati napolju (sve kad sabereš, max 3 sata), te sam Marku uzela jesenje cipele u Deichmanu, bez da sam razmišljala koliko su kvalitetne, uslov je bio da budu tople i nadam se nepromočive i jeftine, a uzela sam mu kvalitetne patofne za vrtić i kući, jer u njima provodi mnogo više vremena.
Oko gumenih čizmi se još uvek lomim. Realno, Luka nije voleo barice, pa tada nisam razmišljala, al Marko voli... To ću još videti, ali ja ne želim postavljene, šta će mi postavljene, kada pada kiša nije nužno i hladno da bi imao krzno u čizmi.
I sledeće što mi treba (sva sreća nasleđuje od brata) su zimske čizme.

Sanjica26 RR -> RE: Dečija obuća (7.10.2013 14:36:33)

U pravu si Peace. Ipak nece oni provoditi sad puno vremena napolju. Idu u vrtic, pa bolje tamo da imaju kvalitetne patofnice.
Teodora voli barice. Zbog toga sam mislila gumene cizmice. Za zimu ima cizme. Pogledacu i ja u Deichmanu.

Azra_ -> RE: Dečija obuća (9.10.2013 0:21:54)

Evo naših za suvo vreme:
[img]http://www4.slikomat.com/13/1009/hm-3.plit.jpg[/img]

I za kišne hladnije dane:

[img]http://www4.slikomat.com/13/1009/yx1-3.dubo.jpg[/img]

Ana RR -> RE: Dečija obuća (9.10.2013 14:52:48)

Azra, baš su lepe, ove druge pogotovo [sm=smiley1.gif] gde si kupila, koja je marka?

Azra_ -> RE: Dečija obuća (9.10.2013 15:58:17)

Anči, Naturino su. Kupljene u Rumi. 4000din! Malo su podigli cene, ali dobro,opet su jeftinije nego u ostalim radnjama...

Ana RR -> RE: Dečija obuća (9.10.2013 17:30:53)

Pomislila sam da su Naturino [sm=smiley1.gif] čini mi se da sam ih videla u Beba kids-u. Super su. I nisu skupe, mi smo u Geoxu platili 5000 ali na popustu.

Azra_ -> RE: Dečija obuća (9.10.2013 23:31:38)

Mi smo za zimu kupili danas. Adidas patike-cipele. Tople, nemaju velike krampone, nisu teške. Skoro 8000din. I sa obućom smo do proleća kvit!

Sanchy -> RE: Dečija obuća (10.10.2013 0:25:23)

Big Mum vidim da si postavila link za Frodo cipelice pa me zanima gde se one mogu naci u Bg?Ako znas ili neko?Svidjaju mi se modeli..,trenutno nosi ciciban poluduboke i ok su ali mislim da ce mu uskoro biti male pa bih uzrla neke od Frodo modela jer stvarno izgledaju super..a po komentarima bih rekla i da su ok sto se tice kvaliteta..,

adulence -> RE: Dečija obuća (10.10.2013 7:34:07)

Zene sutra idemo prvi put u kupovinu hodajucih cipelica,stta da gledamo odakle da pocnem,imate li nesto za preporuku....moj najveci strah je da joj necu kupiti dobar broj...sto se modela tice na sta da obratim paznju?

Lu -> RE: Dečija obuća (10.10.2013 7:46:49)

Adulence što se tiče broja nećeš pogriješiti, kad obuje cipelicu bitno je da ti stane prst iza pete, da ima prostora za rast nogice.
Što se tiče modela zaista ne znam svako preferira nekog svog prozvođača ali najbitnije je da ima povišeni dio za zglob da se nogica ne izvrće i naravno da su od prirodnih materijala, gumeni đon da se ne kližu, savitljive. Slobodno ih dlanom savij u ruci.

Anck Su Nmaun -> RE: Dečija obuća (10.10.2013 8:02:54)

Obavezno da budu komotnije, i da se dobro drze za nogu!
Jednom sam grozno prosla s nekim sandalicama jer su bile knap pa su je nazuljale... poludela sam!
Od tada uvek za bar pola broja uzimam vece, nekad se desi i ceo broj ako je manji kalup.

Djon bi trebao biti malo savitljiv znaci ne onako uzasno cvrst

adulence -> RE: Dečija obuća (10.10.2013 8:09:17)

hvala lu ...to npr da prst treba da stane iza nisam znala ,jos jedno pitanje pertle ili cicak,da li je bitno uopste...

Trcosava -> RE: Dečija obuća (10.10.2013 8:16:40)

Adulence, to za prst - ja uvek pitam tete koje rade u prodavnici da i one pogledaju. Probam i ja, ali se konsultujem i sa njima jer su veštije nego mi.

Čičak svakako savetujem.

bea83 -> RE: Dečija obuća (10.10.2013 8:22:14)

Nama je fizijatar skrenuo pažnju da prve cipelice obavezno budu na pertlanje. E sad sto doktora sto mišljenja. Mi svakako ne možemo zbog visokog risa da se uvučemo u nijedne sa čičkom tako da nam je izbor ograničen

adulence -> RE: Dečija obuća (10.10.2013 8:30:37)

videcu valjda najbolje na licu mesta a i nadam se pomoci prodavacica....jer ja bas nemam pojma i ni a sta me do sada nije bilo strah kad je Iva u pitanju,ali ove cipelice me ubise...no nadam se najboljem,sto se tice Beograda odakle da pocnem?

Trcosava -> RE: Dečija obuća (10.10.2013 8:59:52)

Pa zavisi gde si stacionirana. Ako se ne varam, ti si na Nbg? Moj reon [sm=jezicek.gif] je bulevar. Gore oko Đerma ima jedno 4-5 dečijih prodavnica sa obućom. Dve su u pasažima. Pluton i još neke deru kožu. Svaka čast vama kad imate 80€ za dečije cipele. Ani uzimam do nekih 30€ cipele/patike/čizme. Za patofne dam, jer u cipelama i tako nije mnogo. Do vrtića i nazad.
Sad za vikend smo išli da kupujemo i mnogo sam se naljutila. Videla sam neke patika/cipele i odem, kad ona meni pa znate to su za dečaka, ove su za devojčice i okrenem se a SVE ROZE!!!! Sa sve prokletom HelloKitty koje smo na kraju i kupili [sm=smiley7.gif]
Ove sam htela - kažu muške (29€)
[img]http://www4.slikomat.com/13/1010/8pl-191358.jpg[/img]

Ove smo uzeli (25€)
[img]http://www4.slikomat.com/13/1010/x8c-270470.jpg[/img]

A ove bi uzela, ali su 60€ i malo mi je bezveze da dajem 60 za nešto što će nositi 2 meseca max, mada vrlo je verovatno da ću ih uzeti za sebe možda (brojevi su od 31 do 39)
[img]http://www4.slikomat.com/13/1010/rfa-12878-.jpg[/img]

adulence -> RE: Dečija obuća (10.10.2013 9:13:24)

trco iskreno da ti kazem i meni se bas ne daje 80e to je bas puno...ja sam planirala do nekih 5-6 hiljada,mada i to je mnogo oni to brzo prerastu,ali dobro...da da novi beograd...

Janncica -> RE: Dečija obuća (10.10.2013 9:27:54)

Bea a kakva je razlika na pertlanje ili cicak(mislim sto je doktor tako posavetovao)?
Meni su nekako te na pertlanje,posao same po sebi.Za cas izvuku pertlu,olabave i hop ispadne cipela.Imamo ne hodajuce na pertlanje i ja ko sta radi samo obuvam [sm=smiley7.gif].Cvrsto sam resila da mu kupim na cicak.[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>