|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
18.8.2013 11:43:36   
smeško
Mislim da obuća ne može da se zameni bez računa.

Mi smo prošle godine nosili Bambi sandalice da reklamiramo zbog puknutog đona. Pošto više nisu imali isti model da nam zamene, dali su nam mogućnost povraćaja novca ili da uzmemo bilo koji par obuće umesto njih bez obzira na cenu. Pošto je bio avgust, mi smo uzeli patike. I patikama smo oduševljeni! Nikola ih je nosio i ove godine u proleće. Nisu mrdnule od početne čvrstine i oblika!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1626
22.8.2013 8:51:12   
Lu
Mi smo i dalje vjerni cicibanu i to će biti naše prve školske cipeliceuser posted image
Spremala sam mu obuću i gledam sve što je ostalo čitavo i skoro kao novo je ciciban i bambi, a pošto nemam baš mogućnost da kupujem bambi (nema u blizini) ciciban je favorit.
Razmišljam da to sve prodam i stavim djetetu na njegovu knjižicu, ima oko 15 kutija.
Evo naših cipelica za školu, broj 35.
user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1627
22.8.2013 9:31:54   
NadaR
Bas su lijepe . Ozbiljne za velike djecake . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1628
22.8.2013 9:39:21   
Lu
Ma da su lijepe...user posted image
Bitno je da su udobne i izdržljive a ciciban baš i nije nešto sa estetikom.
Nego da mi okrenete ovu sliku ako je moguće, ne znam šta radi slikomat sa ovim slikamauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1629
22.8.2013 17:39:03   
smeško
Ja jos cuvam moje prve skolske patikice! Crvene. Ciciban. Potpuno su nove. Samo sto ja imam decaka i cekamo jos jednog batu. Resila sam da ih cuvam dok ne dobijemo i devojcicu!user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1630
10.9.2013 18:05:28   
MarijaIvanovic
decu su preslatke zasluzuje kupiti mnogo stvarica :)

posebno odeca i neke igracke user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1631
21.9.2013 10:03:21   
big mum
Po meni je Ciciban precjenjen.Ima ime i to mu drži cjenu.

Jednom sam se zaletila i kupila cipelice od 50euruser posted image .Djete ih je nosilo 3 mj i ćao.
Otad kupujem Pavle ili Frodo i to prošlogodišnje modele koji budu dosta sniženi.Što mora biti ovogodišnji model -vala nemora.

Ove godine sam sinu kupila ove a ćerki papuće za vrtić ove i baš su dobre.

Ćerka ima ravna stopala i mora da nosi ortopedske cipele a u ostalu obuću uloške.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu MarijaIvanovic)
Direktna veza do poruke: 1632
21.9.2013 14:58:53   
dijana1*
Lu i ja sam Vuku kupila ciciban cipelice i mislim da su iste kao vase. Vuk sada nosi 29 brojuser posted image
Meni su i Frodo i Ciciban super ali u BL od prosle godine nema Froda, a Pavle mi nije nesto. Previse su mi grube.
BM gde kupujes Frodo cipelice?

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1633
21.9.2013 15:27:39   
Azra_
Ja sam Frodo videla na jednom sajtu, imaju online poručivanje. Da ne reklamiram ovde. Mada, nezgodno je kupovati ako ne probaš detetu.

Nikad nisam kupovala Frodo. Da li im je kalup približne veličine kao Ciciban?

< Poruku je uredio Azra_ -- 21.9.2013 15:32:06 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1634
21.9.2013 15:39:33   
dijana1*
To je meni problem, ja bi da on proba. Slican im je kalup ali Frodo ima bolji izbor i mislim da su udobnije.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1635
21.9.2013 15:51:30   
Azra_
Definitivno bolji izbor. I na ovom sajtu ima 20modela Cicibana, a preko 60 modela Frodo. Ja za Ciciban znam koji broj dete nosi, ali za Frodo ne bih znala jer nikad nismo kupovali. Mada, videću.. Imam vremena. Moram pogledati i u EnciMenciju kakve modele imaju.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1636
21.9.2013 18:19:43   
big mum

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Lu i ja sam Vuku kupila ciciban cipelice i mislim da su iste kao vase. Vuk sada nosi 29 brojuser posted image
Meni su i Frodo i Ciciban super ali u BL od prosle godine nema Froda, a Pavle mi nije nesto. Previse su mi grube.
BM gde kupujes Frodo cipelice?

Živim u Gradišci i ovde ih i kupujem.Ako želiš mogu ti putem PP poslati ime i lokaciju radnje.

Jeste baš su udobne,mekane.Kalup im je sličan Ciciban-u.
Što je meni i naravno svima bitno je da su jeftinije od Ciciban-a.Konkretno ove su plaćene 80km a slične Cic.su 105km.user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1637
22.9.2013 10:15:06   
lokica77
juce kupili prve hodajuce cipeliceuser posted image
raste moja mrvica i ne znam kad je vreme proletelo ali eto dodjosmo i do prvih cipelica.
Kupili smo PAVLE ljubicaste, mnogo su medene.
Za sada CICIBAN ostade tiha patnja mamina ali sledece uzimamo njih obavezno

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1638
1.10.2013 8:24:28   
Sesilija 83
krajem leta primetila sam da mi K desnom nogom gazi malo drugacije, tj peta ka spolja a cukalj ka unutra( ako shvatate) i na sistematskom pred vrtic ja to kazem pedijatru, i ona zena odmah nas uputi kod fizijatra .... i ova nam kaze da nema ravna stopala iako se to deci vidi tek od trece god ali njoj je bas lepo vidljiv otisak na onom staklu da nije ravan, ali Da da gazi malo petom napolje, i predlozi nam (iako je do sada nosila iskljucivo Ciciban obucu) neke ortopetske cipelice, to je proizvodjac iz Nisa dolaze u nas Dz na 2 nedelje i uzimaju deci meru stopala izaberes model i za 10-15 dana stizu, ja pitam Vas ima li ko iskustva sa ovakvom vrstom obuce? ja sam pitala da joj uzmem neki letnji model i da ga nosi po vrticu kao patofnu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1639
1.10.2013 9:36:42   
cockic
sesilija ja vise ne znam kako da razumem te savete dr. i preporuke.jer samo nesto reklamiraju.pa onda imaju naravno korist od toga.a to da privatnik koji pravi ortopetsku obucu dospe u drzavni dz.je stravno zanimljivo.kako je to uspeo samo on zna.kome li je napunio dzep.a mozda nisam razumela mozda dz.nije drzavni.e onda je druga prica.ali moj savet da ti nadjes ortopetsku obucu za koju dobijes peporuku od nekog ko je vec uzimao.jer se sigurno i ti proizvodjac razlikuju po kvalitetu,ako i ovi sto prave anatomsku.

ja sam razumela,da ti cera jednom nogicom gazi ka unutra.logicno ako je peta spolja da je to gazenje ka unutra.mozda bi se to sredilo da ti je i u stanu ili u patofnama ili u obuci.mozda nema potrebe za ortopetskim.ili se posavetuj sa jos nekim fizijatrom.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1640
1.10.2013 10:12:10   
Peace*
Jesam ja luda ili ne postoji GEOX sajt na kome bih mogla pogledati dečije cipele?

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1641
1.10.2013 10:14:49   
lesica
Tash ima, ali ne za naše tržište. KLIK

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1642
1.10.2013 10:21:24   
Ana RR
Nema sajt za našu zemlju, možeš videti nešto malo od modela na sajtu ishop.rs.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1643
1.10.2013 10:21:31   
Peace*
Jao ja bih sve ovo kupila KLIK

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1644
1.10.2013 10:22:14   
minnica
Ima i ovde nešto od Geoxa, ali malo. KLIK

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1645
1.10.2013 10:23:00   
minnica
user posted image Tek sad vidim da je Ana već napisala.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1646
1.10.2013 10:23:00   
Наташица
и ја сам зуњена по том питању. и моја цурица обе ноге криви ка унутра. кад је тек почела да стоји, стојала на зглобу буквално. педијатрица је била забринута и рекла као не случајно да буде без обуће и упути нас ортопеду. он ништа, ма ни секунд није био забринут. само погледа и као радите вјежбице и дубоку обућу тврду позади да узмемо и као не брините то ће све бити добро. и ево је хода, има 14 мјесеци и смањијуе то кривљење. као до 15 мјесеца то се исправи, имам форе још мјесец дана и онда је водим опет. ми узели цицибан ципелице, преко зглоба иду, позади тврђе. ја сам била убијеђена да ће нам неку ортопедску обућу дати, али није. десна нога јој је боља него лијева, али то јој је фамилијарно с татине стране да сви имају неки проблем с лјевом ногом...од кука, до кољена, до зглоба. user posted image

"timeo hominem unius libri"

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1647
1.10.2013 10:49:51   
Sesilija 83
Ha ha Cockic, to si u praavu jer sam i ja pitala kako moze privatno u DZ??? A DZ je drzavni,inace tada mi odgovorise da mogu i kod njih da porucim o trosku socijalnog cipelice valjda jedan deo placaju oni a jedan mi,a ako hocemo mozemo i ove privatne,ja sam vec pricala s ajednom prijateljicom cija cerka ih nosi i ona je zadovoljna i stvarno se maloj popravio hod,videcu jos ali one obicne su mi jaaako ruzne, pa sam zato mislila ove iz Nisa ima par simpaticnih modela ali opet nisu mi hmmm nesto. Zato sam mislila da joj uzmem letnji model,to je skroz zatvoreno samo gore ima kao one dve rupice i cicak za kopcanje slicno kao obicna patofna, i to bih joj nosila po vrticu.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1648
1.10.2013 15:01:04   
big mum
Moja kćerka je takođe nosila isključivo obuću sa anatomskim uloškom.I sa tri god kad se i završava razvoj dj.stopala je ustanovljeno da ima spušteni svod i gazi cjelom dužinom stopala prema unutra.To je nasljedno jer mm ima problema sa stopalima a sad već i kičmenim stubom.

Ortoped je pregledao i ustanovio da ima tzv.Thomsonovu petu i da do 15 god.mora nositi ortopedske cipele a u ostalu obuću uloške.
Evo baš danas smo podigli već 3.po redu cipelice.
Lijepe su, od prave kože (boju i model odediš sam)imaju uzorke matrijala i slike modela.

Evo ovo su naše

user posted image

DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 1649
3.10.2013 7:48:55   
Sesilija 83
pa ove i ne izgledaju lose, s obzirpm kakve su kod nas,... videcu sledece nedelje sta ce biti, pozz

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...
Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.
Nova Godina kuca nam pred vratima
video
Novogodisnja pesma hora Carolija

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here