dunja RR -> RE: Letovanje 2021 (8.8.2021 21:22:46)
|
Aaaaanči, helloooo, ja sam bila do juče (3 dana) u bolnici u Kotoru, sa Milicom, rota virus naravno, dete kolabiralo, i puna bolnica istih slučajeva. U istoj haljini sam bila 3 dana, veš sam prala na ruke, jer su nas poslali hitno, ni stvari uz hotela nisam uzela, a muž i sin ostali u Budvi (hotel im je dao 3 dana gratis smeštaj i hranu). Što se hotela u Budvi tiče, sve naj naj imam da kažem, a virus smo kaže dr. pokupili u moru (kupali smo se u Bečićima). Dete mi je danas živnulo, izbušena je skroz, danima primala kalijum, sutra ponavljamo CRP jer je juče skočio, pa smo pred izlazak iz bolnice primili longacef, i ja od danas nastavila sa Pancefom (kupih ga na sreću juče negde u nedođiji, oko Danilovgrada). Ja sam se sinoć oko 1h ujutru okupala konačno onako pošteno (U Bosni iznajmismo smeštaj neki, jedva nas na granici CG i Bosne Bosanci pustiše da uđemo, tražili testove (samo nama iz Srbije, Crnogorci ulaze u Bosnu bez testova), mi nismo imali, nismo ni znali da treba test ili vakcina za Bosnu!!), i presvukla haljinu koju sam nosila i u kojoj sam spavala 3 dana u bolnici. Dunav (osiguranje) nam nam je izgleda pokrio sve, iako je bolnica pokušala da mi naplati lečenje. Na kraju ništa nisam platila, zvala Dunav i oni sve sredili. Doktorka u bolnici divna, bolnica je hotel naspram bolnica u Srbiji, rekla bih. Sinoć u ponoć smo stigli u Bosnu preko Šćepan polja. Ajme kakva priroda oko Pivskog jezera. Posle bolnice smo otišli na Ostrog, ipak, slava Bogu.
|
|
|
|