dunja RR -> RE: Letovanje 2021 (14.8.2021 12:35:01)
|
Bubi slažem se, meni je za Grčku najbolja opcija noćenje sa doručkom , ručak neki giros ili nešto drugo na brzaka na plaži, za večeru uvek menjamo restorane, i probamo različite stvari, uvek u Grčkj otkrijemo nešto novo. Za CG mi je dobra opcija doručak i večera, tako smo imali sada, ručak bi mi bio previše (prethodno smo početkom jula u Srbiji bili već na odmoru, pun pansion, ekstra domaća hrana, ugojili se malko, i rekli jok više), stoga ni mm ni ja nismo imali na moru uopšte potrebu za ručkom (deca su između doručka i večera jela picu, krofnu, voće). Doručak je bio raznovrstan i bogat, večera je bila od 6 (supa, čorba pa ostalo ..), trudili smo se da budemo među prvima u restoranu da bi izbegli gužvu. Večeramo u hotelu i šetnja, a nekada smo posle večere išli na bazen sa slanom vodom u okviru hotela, plivali do kasno i preskakali šetnju. U restoranima u Budvi i na šetalištu je bio haos, redovi da se sedne, tako da bi večera u restoranu van smeštaja, bar ove godine, meni bila promašaj.
|
|
|
|