Didy -> RE: Letovanje 2021 (14.7.2021 14:48:04)
|
Super, Flamingo, uživajte! Moja ćerka ide na kamp sa plesom na Srebrno jezero krajem avgusta, mi nismo nikad bili. Mi smo i dalje na ostrvu, sutra ujutro krećemo za Atinu, usput idemo u Monemvasiju na par sati.Poslednja dva dana mi užasno prolaze, dobila sam strašnu upalu uha, nikad me tako nešto nije bolelo, ne mogu da žvaćem ni da pričam, nikakav pokret vilice, boli me cela desna polovina glave. Kljukam se tabletama protiv bolova ja koja posle porođaja i operacija nisam nijednu tabletu popila, kod zubara bez anestezije sve radim, ali ovo boli više od svega toga zajedno. Juče sam probala sama da se lečim kapima za uši koje sam imala, a jutros sam ipak morala ovde kod dr, jedva sam noć izdržala. Dao mi je neke jače kapi sa anestezinom i antibiotike, ne smem da kvasim uvo čak ni kad se tuširam posle plaže, ali evo sad sam opet morala da popijem nešto protiv bolova, strašno me boli, imam osećaj da mi je cela polovina lica natečena. Pored toga mi je i grlo otišlo od hladnog i gaziranog, pa se kljukam i septoletama, a pijem u za odlaganje menstruacije... Šaka lekova svaki dan... 🙄 Ko neka baba se osećam. 🤭Nadam se da će ova upala da popusti malo do sutra...
|
|
|
|