kety86 -> RE: Trudnoca posle spontanog pobacaja (4.5.2013 22:53:51)
|
Caos, ja sam ovde nova. Volela bih da mi neko kaze ukoliko je imao slicno iskustvo ili poznaje nekog sa takvim, da li postoji sansa da posle spontanog tj. uradjene kiretaze zbog missed ab. za normalnu trudnocu. imala sam kiretazu 22.02. nakon toga dobila redovnu menstruaciju i odmah posle toga zatrudnela ponovo. missed mi je bio u 6-oj nedelji, tad je plod stao sa razvojem a tek u 11-oj nedelji radjena kiretaza. doktori su mi rekli da sacekamo neki 3 meseca neki 5 neki 6 meseci, tako da ja nisam pametna da li je ovo ok s obzirom da mi trudnoca nije bila velika kad je radjena kiretaza. uzrok kazu da je neki virus, jedva cekam da idem kod lekara ove nedelje jer me ubija neizvesnost. imam vec jednog sina koji ima 14 meseci, i to je velika prednost sto se ne bojim da sam kojim slucajem u problemu sa radjanjem, ali eto desila mi se trudnoca iako smo se stitili i pazili, prosto neverovatno, tako je valjda bog hteo, a i mi isto zelimo dete ali se bojimo jer nam je receno da sacekamo. hvala svima koji mi odgovore mnogo ce mi znaciti bilo kakav odgovor. hvala i ljubim sve forumase
|
|
|
|