Mali Potter -> RE: Trudnoca posle spontanog pobacaja (10.3.2012 0:03:41)
|
Kad sam videla tvoj post, morala sam da napisem.. Meni se nije (bar ne lično meni) desilo ono što i tebi, ali se nekome meni jako bliskom tačnije mojoj rodjenoj snaji desilo da bebino srce stane, i to maltene dve nedelje pre odredjenog termina za porodjaj.. svi smo bili slomljeni, i sad kad pomislim na to idu mi suze na oči [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] To se desilo krajem septembra, njoj su indukovali porodjaj, ovako je sve bilo uredu, analize ok, i oni su posle 3 meseca pokusali opet, i eto sad je snaja trudna 12 nedelja i molim se svako veče da ovog puta sve bude ok, i ja postanem ponosna tetka :) [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: stefana Ja sam imala indukovani spontani u 22 nedelji.Od tada je proslo 2.5meseca,i planiram da od narednog meseca radim na bebi.Prosle su dve[sm=hudicek1.gif] cekam da prodje jos jedna[sm=hudicek1.gif].Dr kaze da treba da prodju 5-6 menst. ali ja ne mogu da cekam.Da li neko ima kakvo iskustvo s ovim? Inace vec sam se pomirila stim da se to MENI desilo i da moram dalje,psihicki sam se sredila samo kad vidim trudnicu malo mi je krivo,i pomislim -e sad bi ja bila u 8 mesecu ,stomak bi bio ovoliki-Uhvati me ponekad kriza ali verujem kad bi sad ostala trudna totalno bih se oporavila .
|
|
|
|