LaLuna -> RE: Trudnoca posle spontanog pobacaja (26.10.2014 0:56:26)
|
Zdravo svima, prvi put vam pisem i sigurno cu imati velike greske jer sam iz Makedonije ali nadam se da ce te me razumeti. Ja sam imala indikovani pobacaj 20 nedelju trudnoca u Julu ove godine. Prvi pokusaj, prva trudnoca sa 28 godina. Moja curica je otkrivena cista pupcanika i jedna umbilijalna arterija umesto dve SUA, to je bilo u 12 nedelja, uradila sam Horion biopsija i svi 46 hromozomi su bile u redu. Moja bebica je izdrazala do 20 nedela kad su ustanovili da srce ne kuca a ja nisam imala pojma sta se desava jer samo nekoliko dana pre sam bila na pregled i sve je bilo ok, ali kao da sam predosecala da nesto nije u redu kad sam otisla opet, ta slika na ekranu i dan danas mi je pred ocima [sm=smiley19.gif]. Nakon toga uradila sam sve moguce testove, inace TORCH sam radila u trudnoca bio je negativan na svi takogje i brisevi su bili negativni,nakon pobacaja radila sam antilupus, afa, trombofilija, kariotipizacija za mene i mm, hormoni tiroidna zlezda, znaci sve je u redu sa mnom. Nakon revizija koja mi je uradjena isti dan kao i indukcija prvu mengu sam dobila tacno na 51 dan a od tada su prosli dva ciklusa sada cekam treci. Osecam se spremna za novi pokusaj a i dokorica mi je rekla da mogu, ali sledeci mesec imam putovanje sa avionom pa plasim se ukoliko dogje do trudnoca dali je putovanje avionom bezbedno u prvi nekoliko dana trudnoca.
|
|
|
|