|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/20
22.12.2020 15:55:12   
Maraj
Milena... tek treci user posted image
Pari kako je bilo kod zubara?
Mi ceo dan nemamo grejanje... neki kvar. Sva sreca pa pecem pitu sa mesom sada, a i supicu sam napravila, pa se stan zagrejao... bice ledeno kada ugasim sporet user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 476
22.12.2020 16:13:54   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Milena18

Ćao mame,

Jess, srećan rođendan mužu! 
Pari, srećno kod zubara. 
M i ja slikamo temperama, meša boje, zanimljivo joj je da vidi koju će dobiti kad pomeša. Još malo pa da spremam ručak. Danas nam je treći dan izolacije. 

Milena a jesi ti vec dobila papir?

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 477
22.12.2020 16:29:03   
flamingos
Proćiće,popila dam lekove.Peglala sam i sedoh da popijem dva u jedan.Lakše mi je kad sam u pokretu,najgore mi kad legnem.Maraj,nadam se da uskoro puste grejanje.Pari,jesi li završila kod frizera,zubara?Ostale mame,kako ste,šta radite?❤

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 478
22.12.2020 17:14:12   
Milena18

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Milena a jesi ti vec dobila papir?

Nisam još, Lišo, ali rekli su mi datum od kad počinje da važi. 
Maraj, baš je grozno kad nema grejanjai. Imate li makar klimu ili neku grejalicu da uključite? 
Mi krckale orahe, sad kao odmaramo. 
Flamingos, jesi li probala neke vežbe da radiš za leđa? 

Direktna veza do poruke: 479
22.12.2020 17:44:34   
vonavoj
Maraj,uzmi grip stop..ja sam to M prskala proslu zimu,i sad sam opet kupila..to je sprej,nisu kapi,to nam je Baljosevic preporucio..moze da se koristi svaki dan,neograniceno..super je bas.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 480
22.12.2020 17:54:49   
emicaa
Maraj do kad cete biti bez grijanja?

Flamingos ides li fizijatru zbog ledja?
Ja isla sa drugaricom i djecom u sumu.Potjerala nas kisa kuci. nesto nismo bile za kucno druzenje mada bi nam bilo pametnije

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 481
22.12.2020 18:10:37   
Maraj
Stiglo grejanje user posted image
Iskljucile toplane danas zbog nekih radova.bas se brzo stan ohladi...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 482
22.12.2020 19:02:01   
pari
Von, imam taj grip stop, stavljala sam M ranije.

A T je nemoguća misija staviti bilo kakve kapi 🙄 ali nešto ću morati jer muči i sebe i mene celu noć.
Ja sam na kraju bila samo kod frizera, radila pramenove i preliv. Sreća frizer je preležao koronu pre mesec dana, a i bili smo sami u velikom prostoru pa je bilo ok. Sad sam baš plava...Kod zubara ću sutra, nisam stigla danas na kraju.
Malopre sam se u vrtiću maltene rasplakala, knedla mi bila u grlu. Vaspitačice nam dale poklone za njih za rastanak. Jedna vaspitačica je naslikala slike specijalno za njih,a deca su nacrtala crteže. Marku je sutra poslednji dan u vrtiću...Vaspitačica koja je sa njim 4 godine se rastužila...Ja želim njima nešto da poklonim ali još ne znam šta...da ima neko značenje

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 483
22.12.2020 19:41:22   
flamingos
Milena,Emice,hvala što pitate.Planiram,ali nikako da odem.Sad tek nikako neću da idem.Da nalo prođe ovo ludili.Budite mi dobro.Pari,pročitah,da,težak je svaki rastanak...❤Dobro je,Maraj,kad su pustili grejanje.Ivanka,gde si,šta radite?Jess,kako ste vi,kako maca?

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 484
23.12.2020 8:41:25   
jess021
Mame, dobro jutro!
Flam, nadam se da si bolje danas. 
Pari, znam je tesko, ali tako mora da bude. 
Njih dve spavaju, ja pijem kafu. Posle cemo napolje, nismo bile 3 dana😁Hvala na cestitkama!! 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 485
23.12.2020 8:44:37   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Ja danas imam posla na kompu bas dosta. Bas mi tesko pored dece da radim. 

Danas ce biti 15 stepeni. Idealno z rostilj 😁

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 486
23.12.2020 9:11:27   
flamingos
Dobro jutro.Hvala Jess,bolje sam.Kako ste vi,kako maca?Evo da završavam šta imam,pa idemo u školu, u 11 h je podela đaških knjižica.Ostale mame?Pozdrav svima.❤

Direktna veza do poruke: 487
23.12.2020 9:14:51   
Maraj
Jutro i od mene.
Ja odvela S u vrtic. Pa sa L do banke. Raspremala sam po kuci do malo pre. Sad bi valjali da usisam...
Ljiso user posted image ja sam zamutila meso, za fasirane , za danas user posted image al ja cu ih u rerni ispeci

Direktna veza do poruke: 488
23.12.2020 9:16:52   
Maraj
Zabiravih...
Ljiso sta se desava sa tim momkom sto je nestao? Koja je verivatnoca, to sto pisu, da ga je neko video "pogubljenog" user posted image imas li neke informacije, sta kazu ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 489
23.12.2020 10:20:20   
mama Jo
Pozdrav zene. Kako je ovih dana lepo samo ih vucem napolje... A svasta imam po stanu da sredjujem, pa sve tako jedno po jedno. Imam neke masne fleke po kuhinji, par nekih flekica koje me toliko nervirajuu, a ne znam sa cime da ih uklonim. Probala sam sa nekoliko stvari, imate li neko super resenje za uklanjanje masnih fleka?
U subotu U puni 3.godine pa cemo obeleziti malo.

Da, Ljisho i ja htedoh da pitam kao Maraj... Koliko je verovatno da je to istina? Sta li je to moglo tako da se desi?
Svaki dan kad udjem sve ocekujem da ce biti da su ga pronasli.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 490
23.12.2020 10:31:30   
Sanjica26 RR
Imas temu mama jo, saveti za domacice. Pitaj tamo.

Dobar dan. Vodila sam S po knjizicu. Malo smo nas dve prosetale. Prilegla sam. Masina za sudove nije oprala sudove, pa sam opet ukljucila.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 491
23.12.2020 10:51:25   
Duškić
MamaJo, neka deca idu napolje kucu ces srediti. I ja moje povela napolje.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 492
23.12.2020 12:44:28   
flamingos
Mi došle iz škole.Prelep je dan,prošetale smo.Kasnije idemo opet u šetnju sa prijateljicom i njenom ćerkicom.Pozdrav svima.❤

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 493
23.12.2020 14:08:08   
pari
Ja jutros uradila kks i još neke analize iz krvi,čisto onako,nisam jako dugo. A taman sam uradila i antitela na koronu, nemam ih...

Danas deca imaju slikanje i Deda mraza u vrtiću. Biće im lepo. Neobično mi što sad neću videti M do 1og ali dobro, navići ću se...
Danas topao dan, ai sutra će biti. Videću da sa T odem malo napolje posle vrtića. Uskoro imam zubara pa idem po nju...
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 494
23.12.2020 15:13:42   
mama Jo
Danas da nije vetar poceo u jednom momentu bio bi pravi prolecni dan. Mi bile bas dugo napolju, posle cemo opet. Deca su danas na igralistu u nekom cudnom raspolozennu, vecina njih je kuci otisla vristeci user posted image

Pari, znaci ipak nisi imala koronu onda kad su ti sinusi bili upaljeni... Dobro, znas sad bar.
Evo moje mladje dete spava, ja posklanjala nesto pa sad malo sela i pravim plan sta kad da radim.

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 495
23.12.2020 18:46:57   
emicaa
Ja pravim veceru pa onda djecu jedno po jedno pod tus.I ovde bilo bas toplo pa smo bili dugo napolju.Sutra moram obaviti kupovinu i za nas i za svekijevce,nece raditi prodavnice do ponedeljka.

Kako ste mame,da ne ispitujem pojedinacno 😊

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 496
23.12.2020 18:49:28   
Sanjica26 RR
Εmi, krenula sam da ti pisem na grckom. user posted image

Ja cekam cas grckog. Glava me mnogo boli. Osecam se bas kilavo. Uskoro treba da dobijem. Ovog meseca bukvalno imam sve simptome.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 497
23.12.2020 19:10:26   
Ivanka 75
Emi, pocinje Bozic tamo, jel tako? I sve zatvoreno do ponedlejka? Zbog korone ili Bozica? Ili kombinovano? Jel tamo praksa da, se sve zatvara za Bozic?

Mene glavudza bolela pola dana. Popih brufen i nista. Sedim oko 2 i pricam s mamom i odjednom mi se zavrte mi se u glavi. Uzmem secera i vode i pa se povratih. Grozan dan. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 498
23.12.2020 19:25:10   
emicaa
Sanjice slobodno,jedna od vecih zelja mi je da naucim grcki 😊

Ivanka sad su ga ukombinovali.Zbog Bozica ne radi 25.i 26.A zbog korone sutra sve radi krace i nedjeljom vise ne radi nista.Danas mi rece drugarica da je nacula da ce odgoditi pocetak skole za dvije sedmice.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 499
23.12.2020 19:38:10   
Ana RR
Dobro veče user posted image

Baš je bio divan dan danas, koliko sunce utiče pozitivno. Ja sam uzela sloobodno tokom dana pa smo išli u ikeu da obavimo neku kupovinu, u petak ne radim zbog Božića pa ću kod fizerke i do emmezete, a trebalo bi i neke poklone kupiti deci.

Ošišali smo Marlija danas (ne mi već frizer za kuce haha) i sad imamo pudlicu user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here