Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 20.12.2020 19:35:16
|
|
|
|
emicaa
|
Mi smo danas isli u Bazel,kad sam se vratila pricala sa mamom.Sad David i ja da pravimo palacinke.Mm radi do cetvrtka pa je i on na godisnjem.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 20.12.2020 21:01:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Kako to da aksa i jumbo rade vikendom? Jumbo, radi do Vera. Vodi se kao jedna prodavnica. A Aksa je prodavnica koja prodaje bebecu hranu.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 20.12.2020 21:09:02
|
|
|
|
Maraj
|
Sve radnje mogu da rade koje nisu u sklopu trznih centara. A sto Sanjica rece, Jambo je jedna radnja sa Verom koja je prehrambena prodavnica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 10:05:34
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Tj vec je dan.... Nema vas... Ja jutros ostavila decu u 7 u vrtic pa otisla do Lidla. L video neke staze i autice i kojesta ,pa otisla da im uzmem jos nesto za paketic. U pola 8 vec gotovo da niceg nije bilo. Ljudi se tukli oko nekog Barbie kombija od 10 000 din. Ma strasno... jos malo pa cu po L u vrtic...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 13:21:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Paru, imam jedno pitanjce. Moja mama ima upalu ocnih kapaka, set_ih se da i ti muku mucis sa tim. Kupa, sam joj kapi, nomicin, to joj pise na izvestajima od lekara, ima li jos nesto sto bi joj pomoglo, sta tebi pomaze?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 14:58:36
|
|
|
|
Queen Lady
|
Zdravo mame, kako ste? Jel ima nekih novosti? Ja ove nedelje radim iz kancelarije, pa od sledece verovatno opet od kuce? Kako ste? Jel sam nesto propustila?
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 15:05:36
|
|
|
|
Maraj
|
Ne znam sta se desava... nema mama danas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 15:12:42
|
|
|
|
Queen Lady
|
Priprema za NG :) :) Mene ubi kuk.... Jevda cekam da dodjem kuci da popijem nesto protiv bolova
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 15:45:01
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Tu smo,išle smo u šopong.Dete kupilo tonu slatkiša za paketić,poklon je kupila prošlog petka.Sad kupila bade mantil,farmerice,veš.Sebi sam uzela duks i potrepštine za kuću.U Liliju ispazarismo kozmetiku,uvek nešto fali.Sad spremih banine i sedoh.Lady,popij nešto da te popuste bolovi.Ostale mame,jeste li dobro?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 16:16:26
|
|
|
|
emicaa
|
Sad vidim da mi jutros nije otisao post,svasta. Mi set_ali,isli do prodavnice da kupim svekrvi par stvarcica.Sad pijem kafu pa cemo bojiti kamencice.Dosta nasih odavde je otislo za Bosnu,zao mi sto nismo i mi ali necu da rizikujem.A i mogli bi samo na 7 dana,od toga dva nam treba za put.Nadam se da ceno moci u aprilu.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 16:17:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Menevkuk boli od tvrde stoluce porde komojutera. Malopre sam dogurala veliku, valjda ce da pomogne malo. A i radim kao neku jogu svaki dan, mnogo sam se usedela, ja njsam navikla na ovo. Okutismo jelku nadvoje natroje 😊 Cekali tatu da stave vrh na nju. Ludnica bese!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 20:16:53
|
|
|
|
pari
|
Ivanka, meni na kraju najviše pomaže neka kremica koju mi je sad preporučila dr. Skupa je ali pomaže. Namaže se u tankom jako sloju uveče pred spavanje. Elidel se zove. Treba je mazati dve, tri nedelje. Nikako da to odradim kako treba nego mažem jedan, dva dana i bolje mi pa ne nastavim. Ja bila danas u Ns sa sestrom. Prošetala sam se sa mojima po gradu i ručali smo mama, tata, brat i ja sami posle 7 godina, a možda i više (jer sam stalno sa decom). Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 20:43:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala Pari, potrazicu joj kremu pa nek proba, mnogo je bole oci. Kaze najlakse joj kad ih zatvori ili stavi hladne obloge.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 21:03:46
|
|
|
|
Duškić
|
Mi smo bili u nabavku, vecerali, zalomili, sklanjali...ma sve u krug . Pari, bas je to lepo kad se skupite.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 22:19:11
|
|
|
|
flamingos
|
Divno Pari.Štta radite mame?Ivanka,jesi li gledala kviz?Ja odgledah i odoh u krevet.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 22:33:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Divno Pari.Štta radite mame?Ivanka,jesi li gledala kviz?Ja odgledah i odoh u krevet. Gledasmo, i bravo za doktora!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 7:32:46
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame, juce nisam ni stigla da se javim. L je od preksinoć imala neku temp, juce vadili krv, kaze dr viroza, evo nocas nije imala. Pa u nabavku, pa macku kod veterinara, pa pravila tortu - mm danas rodjendan. Crkla sam. Jos mi se spava.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 9:02:12
|
|
|
|
emicaa
|
Jess srecan rodjendan muzu. Pari,posle kad odete koliko cesto cete moci dolaziti? Nema Ljise,vidjela sam na fb da se dijeli objava da je onaj nestali vidjen u nekom gradu.Dal je stvarno istinaMene probudila hitna,negdje ovde blizu nas je dosla
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 9:05:10
|
|
|
|
jess021
|
Emice, videla sam i ja, iskreno se nadam da je istina.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 9:37:50
|
|
|
|
pari
|
Emice, za sad planiramo dva puta godišnje da dolazimo...ovo prvo leto ćemo sigurno biti nas troje ovde dva meseca. A za posle zavisi od mog posla jer planiram da tražim posao na jesen. Ja idem sad da se ofarbam pa posle kod zubarke, nešto osećam jedan zub :( Jess, dobro je da je sad ok. I srećan rođendan mužu :) koju si tortu pravila? Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 9:42:32
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,srećan tm rođendan.Nama otkazala frizerka-umro joj stric.A nećemo kod druge,sačekaćemo da počne da radi.Evo me u kuhinji.Bole me užasno leđa,ne trenuh noćas.Ostale mame,kako ste?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 9:44:37
|
|
|
|
pari
|
Flamingos, baš se mučiš sa leđima :( Ja isto slabo spavam već noćima. T teško diše noću, kao da joj je zapušen nos, a danju ništa bukvalno. Danju normalno diše, ne curi joj nos, ništa. Ne znam šta da radim noću da joj olakšam?!
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 9:58:21
|
|
|
|
Maraj
|
Pari, suv vazduh u stanu.... zato tako dise. Ja i L dosli iz parka. Smrzla sam se. Ima neka lijana... tokom dana bude nenormalna guzva. Vise stoji u redu nego sto se spusta. Jutros odosmo, on sam.. al ja se smrzoh. Sad smo doruckovali. S u vrticu... Napravila sam jutros pitu sa mesom, pa cu je posle podne ispeci...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 10:01:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, jos jedan radni dan na pomolu! Mama i ja resile da odgledamo sve Bondove filmove 😊Tek smo na prvom 😊 Rucak ima... Sto je najvaznije 😄Pari, trk kod zubara pre polaska. Flam, odmaraj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 13:18:23
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao mame, Jess, srećan rođendan mužu! Pari, srećno kod zubara. M i ja slikamo temperama, meša boje, zanimljivo joj je da vidi koju će dobiti kad pomeša. Još malo pa da spremam ručak. Danas nam je treći dan izolacije.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?