Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 20.12.2020 19:35:16
|
|
|
|
emicaa
|
Mi smo danas isli u Bazel,kad sam se vratila pricala sa mamom.Sad David i ja da pravimo palacinke.Mm radi do cetvrtka pa je i on na godisnjem.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 20.12.2020 21:01:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Kako to da aksa i jumbo rade vikendom? Jumbo, radi do Vera. Vodi se kao jedna prodavnica. A Aksa je prodavnica koja prodaje bebecu hranu.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 20.12.2020 21:09:02
|
|
|
|
Maraj
|
Sve radnje mogu da rade koje nisu u sklopu trznih centara. A sto Sanjica rece, Jambo je jedna radnja sa Verom koja je prehrambena prodavnica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 10:05:34
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Tj vec je dan.... Nema vas... Ja jutros ostavila decu u 7 u vrtic pa otisla do Lidla. L video neke staze i autice i kojesta ,pa otisla da im uzmem jos nesto za paketic. U pola 8 vec gotovo da niceg nije bilo. Ljudi se tukli oko nekog Barbie kombija od 10 000 din. Ma strasno... jos malo pa cu po L u vrtic...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 13:21:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Paru, imam jedno pitanjce. Moja mama ima upalu ocnih kapaka, set_ih se da i ti muku mucis sa tim. Kupa, sam joj kapi, nomicin, to joj pise na izvestajima od lekara, ima li jos nesto sto bi joj pomoglo, sta tebi pomaze?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 14:58:36
|
|
|
|
Queen Lady
|
Zdravo mame, kako ste? Jel ima nekih novosti? Ja ove nedelje radim iz kancelarije, pa od sledece verovatno opet od kuce? Kako ste? Jel sam nesto propustila?
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 15:05:36
|
|
|
|
Maraj
|
Ne znam sta se desava... nema mama danas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 15:12:42
|
|
|
|
Queen Lady
|
Priprema za NG :) :) Mene ubi kuk.... Jevda cekam da dodjem kuci da popijem nesto protiv bolova
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 15:45:01
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Tu smo,išle smo u šopong.Dete kupilo tonu slatkiša za paketić,poklon je kupila prošlog petka.Sad kupila bade mantil,farmerice,veš.Sebi sam uzela duks i potrepštine za kuću.U Liliju ispazarismo kozmetiku,uvek nešto fali.Sad spremih banine i sedoh.Lady,popij nešto da te popuste bolovi.Ostale mame,jeste li dobro?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 16:16:26
|
|
|
|
emicaa
|
Sad vidim da mi jutros nije otisao post,svasta. Mi set_ali,isli do prodavnice da kupim svekrvi par stvarcica.Sad pijem kafu pa cemo bojiti kamencice.Dosta nasih odavde je otislo za Bosnu,zao mi sto nismo i mi ali necu da rizikujem.A i mogli bi samo na 7 dana,od toga dva nam treba za put.Nadam se da ceno moci u aprilu.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 16:17:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Menevkuk boli od tvrde stoluce porde komojutera. Malopre sam dogurala veliku, valjda ce da pomogne malo. A i radim kao neku jogu svaki dan, mnogo sam se usedela, ja njsam navikla na ovo. Okutismo jelku nadvoje natroje 😊 Cekali tatu da stave vrh na nju. Ludnica bese!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 20:16:53
|
|
|
|
pari
|
Ivanka, meni na kraju najviše pomaže neka kremica koju mi je sad preporučila dr. Skupa je ali pomaže. Namaže se u tankom jako sloju uveče pred spavanje. Elidel se zove. Treba je mazati dve, tri nedelje. Nikako da to odradim kako treba nego mažem jedan, dva dana i bolje mi pa ne nastavim. Ja bila danas u Ns sa sestrom. Prošetala sam se sa mojima po gradu i ručali smo mama, tata, brat i ja sami posle 7 godina, a možda i više (jer sam stalno sa decom). Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 20:43:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala Pari, potrazicu joj kremu pa nek proba, mnogo je bole oci. Kaze najlakse joj kad ih zatvori ili stavi hladne obloge.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 21:03:46
|
|
|
|
Duškić
|
Mi smo bili u nabavku, vecerali, zalomili, sklanjali...ma sve u krug . Pari, bas je to lepo kad se skupite.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 22:19:11
|
|
|
|
flamingos
|
Divno Pari.Štta radite mame?Ivanka,jesi li gledala kviz?Ja odgledah i odoh u krevet.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 21.12.2020 22:33:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Divno Pari.Štta radite mame?Ivanka,jesi li gledala kviz?Ja odgledah i odoh u krevet. Gledasmo, i bravo za doktora!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 7:32:46
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame, juce nisam ni stigla da se javim. L je od preksinoć imala neku temp, juce vadili krv, kaze dr viroza, evo nocas nije imala. Pa u nabavku, pa macku kod veterinara, pa pravila tortu - mm danas rodjendan. Crkla sam. Jos mi se spava.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 9:02:12
|
|
|
|
emicaa
|
Jess srecan rodjendan muzu. Pari,posle kad odete koliko cesto cete moci dolaziti? Nema Ljise,vidjela sam na fb da se dijeli objava da je onaj nestali vidjen u nekom gradu.Dal je stvarno istinaMene probudila hitna,negdje ovde blizu nas je dosla
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 9:05:10
|
|
|
|
jess021
|
Emice, videla sam i ja, iskreno se nadam da je istina.
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 9:37:50
|
|
|
|
pari
|
Emice, za sad planiramo dva puta godišnje da dolazimo...ovo prvo leto ćemo sigurno biti nas troje ovde dva meseca. A za posle zavisi od mog posla jer planiram da tražim posao na jesen. Ja idem sad da se ofarbam pa posle kod zubarke, nešto osećam jedan zub :( Jess, dobro je da je sad ok. I srećan rođendan mužu :) koju si tortu pravila? Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 9:42:32
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,srećan tm rođendan.Nama otkazala frizerka-umro joj stric.A nećemo kod druge,sačekaćemo da počne da radi.Evo me u kuhinji.Bole me užasno leđa,ne trenuh noćas.Ostale mame,kako ste?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 9:44:37
|
|
|
|
pari
|
Flamingos, baš se mučiš sa leđima :( Ja isto slabo spavam već noćima. T teško diše noću, kao da joj je zapušen nos, a danju ništa bukvalno. Danju normalno diše, ne curi joj nos, ništa. Ne znam šta da radim noću da joj olakšam?!
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 9:58:21
|
|
|
|
Maraj
|
Pari, suv vazduh u stanu.... zato tako dise. Ja i L dosli iz parka. Smrzla sam se. Ima neka lijana... tokom dana bude nenormalna guzva. Vise stoji u redu nego sto se spusta. Jutros odosmo, on sam.. al ja se smrzoh. Sad smo doruckovali. S u vrticu... Napravila sam jutros pitu sa mesom, pa cu je posle podne ispeci...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 10:01:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, jos jedan radni dan na pomolu! Mama i ja resile da odgledamo sve Bondove filmove 😊Tek smo na prvom 😊 Rucak ima... Sto je najvaznije 😄Pari, trk kod zubara pre polaska. Flam, odmaraj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/20 22.12.2020 13:18:23
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao mame, Jess, srećan rođendan mužu! Pari, srećno kod zubara. M i ja slikamo temperama, meša boje, zanimljivo joj je da vidi koju će dobiti kad pomeša. Još malo pa da spremam ručak. Danas nam je treći dan izolacije.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?