bubulence -> RE: Korona virus 3.deo (23.9.2021 11:24:33)
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: smeško Kao Ausvic ste. Moje dete je juce islo kod pedijatra. Nije testiran, dobio je antibiotik. Radjena je krvna slika sa crp-om. Smeško, nisi razumela ili nisi čitala prethodnu stranu. Kod mog sina u odeljenju ima 7 pozitivnih za 4 dana. To su deca koja su se testirala. Dosta njih još ima simptome, ali roditelji neće da ih testiraju. Moje dete je imalo samo bol u grlu, ništa drugo i sigurno ga ne bih odvela kod dr, ne bih ni rekla da je korona, ali pošto je buknulo u odeljenju, nekako mi je bilo logično da odem kod dr i da tražim da ga testiraju. Ima dece koja gore u T iz njegovog odeljenja i neće roditelji da ih testiraju. U tome je poenta. Ne kažem da svako dete treba testirati, ali ako ti je dete bilo u kontaktu i ima simptome po meni je čist bezobrazluk slati ga u školu i na treninge i ostale aktivnosti. Didy sve se slazem. Od mog brata klinac (7god) vec nedelju dana ima t, bol u misicima, glavobolje. Isli kod dr jer u razredu ima zarazene dece i dr nece da ih salje da urade test. Samo da odmori nedelju dana i da se vrati u skolu. Posto t ne prolazi vec nekoliko dana danas ce ga snaja odvesti da se testira iako je dr i jutros preko tel rekla da nema potrebe. Ali snaja hoce da ga testira da zna zbog sebe, zgog drugog deteta koje ide u vrtic ....
|
|
|
|