RE: Korona virus 3.deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Didy -> RE: Korona virus 3.deo (21.9.2021 14:02:30)

IZVORNA PORUKA: smeško

Kao Ausvic ste. Moje dete je juce islo kod pedijatra. Nije testiran, dobio je antibiotik. Radjena je krvna slika sa crp-om. 

Smeško, nisi razumela ili nisi čitala prethodnu stranu. Kod mog sina u odeljenju ima 7 pozitivnih za 4 dana. To su deca koja su se testirala. Dosta njih još ima simptome, ali roditelji neće da ih testiraju. Moje dete je imalo samo bol u grlu, ništa drugo i sigurno ga ne bih odvela kod dr, ne bih ni rekla da je korona, ali pošto je buknulo u odeljenju, nekako mi je bilo logično da odem kod dr i da tražim da ga testiraju. Ima dece koja gore u T iz njegovog odeljenja i neće roditelji da ih testiraju. U tome je poenta. Ne kažem da svako dete treba testirati, ali ako ti je dete bilo u kontaktu i ima simptome po meni je čist bezobrazluk slati ga u školu i na treninge i ostale aktivnosti. 

smeško -> RE: Korona virus 3.deo (21.9.2021 15:34:26)

Ma, razumela sam. Ja ne saljem decu u svakom slucaju. Prvenstveno zbog njih samih.

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (21.9.2021 20:15:21)

Meni S kaže da danas 4-5 drugara nije danas bilo u školi + da je neka teta (nije mu poznata, pa ne zna da li je učiteljica) došla dok su trajali časovi i odvela 3 devojčice, koje se posle nisu vratile na časove.
Nama za sada nije stiglo nikakvo obaveštenje, prošle nedelje je 1 dete bilo zaraženo.

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (21.9.2021 20:40:03)

Dunja,zafrknuto...Kod nas je za sada sve kako je bilo.Videćemo...

IvanaSK RR -> RE: Korona virus 3.deo (21.9.2021 20:44:42)

I mi da se upišemo sa jednim pozitivnim u odeljenju...
Suzi,mozda je toj deci neko pozitivan u porodici pa su saznali tokom nastave i javili. Tako su juce javili ovoj nasoj drugarici, tj. razredna dosla da joj kaže da se pakuje i da ide kuci. Danas ona pozitivna.

Dragica Draga -> RE: Korona virus 3.deo (21.9.2021 21:19:01)

Covece, znaci bas je kriticno...

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (21.9.2021 21:35:26)

Majko mila, kakav nacin da, se neko dete izvuce iz razreda. Duse mile 😢

Didy -> RE: Korona virus 3.deo (21.9.2021 22:39:53)

Sreća pa deca imaju blage simptome, al da se spušta na decu, spušta se.

Dragica Draga -> RE: Korona virus 3.deo (22.9.2021 8:01:53)

Sva sreca stvarno.
Samo da tako i ostane, kad vec moraju i decica bar nek budu blazi simptomi.
Ima li nesto novo kod nekog?

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (22.9.2021 9:09:23)

Ivana,pa strašno.Samo da se sve ovo jednom završi.

Peace* -> RE: Korona virus 3.deo (22.9.2021 13:14:03)

Evo su starijeg sina prebacili na kombinovano. [sm=smiley29.gif]

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (22.9.2021 13:21:40)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Koliko dece obolelo? 
Nasi jos odolevaju. Ona jedna devojcica se danas vratila na nastavu. Kompletni su, samo jedan decak ne ide u skolu, ali on je granicni slucaj pa ga majka povuce iz nastave kad misli da treba. 

Ana RR -> RE: Korona virus 3.deo (22.9.2021 13:26:31)

Kod nas se još uvek svi na broju. Videćemo do kada.

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (22.9.2021 15:17:24)

Videću kad detet dođe iz škole kakva je kod nas situacija.

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 3.deo (22.9.2021 15:29:03)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Kod nas se još uvek svi na broju. Videćemo do kada.

I kod nas osim sto ima dece koja su u izolaciji zbog roditelja 

Dragica Draga -> RE: Korona virus 3.deo (22.9.2021 15:41:29)

Da, to je i najcesce slucaj, pa automatski i deca budu izolovana, pa ih i ne testiraju zato, kao svakako su u izolaciji.

Peace* -> RE: Korona virus 3.deo (23.9.2021 9:35:49)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Peace*

Koliko dece obolelo? 
Nasi jos odolevaju. Ona jedna devojcica se danas vratila na nastavu. Kompletni su, samo jedan decak ne ide u skolu, ali on je granicni slucaj pa ga majka povuce iz nastave kad misli da treba. 

Ne znam, znam za dvoje sa sigurnošću.

Dragica Draga -> RE: Korona virus 3.deo (23.9.2021 9:36:54)

Kakva je danas situacija kod vas?

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (23.9.2021 9:58:25)

Kod nas je kako je i bilo.Videćemo...

IvanaSK RR -> RE: Korona virus 3.deo (23.9.2021 11:11:48)

Evo kod nas jos jedno dete pozitivno 🙄

bubulence -> RE: Korona virus 3.deo (23.9.2021 11:24:33)

IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: smeško

Kao Ausvic ste. Moje dete je juce islo kod pedijatra. Nije testiran, dobio je antibiotik. Radjena je krvna slika sa crp-om. 

Smeško, nisi razumela ili nisi čitala prethodnu stranu. Kod mog sina u odeljenju ima 7 pozitivnih za 4 dana. To su deca koja su se testirala. Dosta njih još ima simptome, ali roditelji neće da ih testiraju. Moje dete je imalo samo bol u grlu, ništa drugo i sigurno ga ne bih odvela kod dr, ne bih ni rekla da je korona, ali pošto je buknulo u odeljenju, nekako mi je bilo logično da odem kod dr i da tražim da ga testiraju. Ima dece koja gore u T iz njegovog odeljenja i neće roditelji da ih testiraju. U tome je poenta. Ne kažem da svako dete treba testirati, ali ako ti je dete bilo u kontaktu i ima simptome po meni je čist bezobrazluk slati ga u školu i na treninge i ostale aktivnosti. 

Didy sve se slazem. Od mog brata klinac (7god) vec nedelju dana ima t, bol u misicima, glavobolje. Isli kod dr jer u razredu ima zarazene dece i dr nece da ih salje da urade test. Samo da odmori nedelju dana i da se vrati u skolu. Posto t ne prolazi vec nekoliko dana danas ce ga snaja odvesti da se testira iako je dr i jutros preko tel rekla da nema potrebe. Ali snaja hoce da ga testira da zna zbog sebe, zgog drugog deteta koje ide u vrtic ....

Dragica Draga -> RE: Korona virus 3.deo (23.9.2021 11:41:20)

A sta mislite zasto nece da ih testiraju?

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (23.9.2021 12:02:00)

Ivana,znači-veselo...Bubi,da,zbog sebe,a i zbog druge dece ipak treba da se dete testira.Šta znam...Videćemo kakva je danas situacija kod nas.

IvanaSK RR -> RE: Korona virus 3.deo (23.9.2021 12:20:17)

Naravno da treba testiranje. Medjutim, tu su valjda duzni lekari to da urade, a ne da ljudi rade privatno.

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (23.9.2021 12:26:17)

Ivana,slažem se.Ne znam zašto doktori ne upućuju na testiranje kad je već situacija takva kakva jeste.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>