RE: Korona virus 3.deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (22.3.2021 17:51:39)

Gagana,želim ti brz oporavak.❤

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (22.3.2021 17:54:33)

Gagana, brz oporavak ti zelim 😊

Meni je draga drugarica danas javila da je pozitivna. Na poslu se zarazila. 

gagana83 -> RE: Korona virus 3.deo (22.3.2021 19:23:39)

Hvala drugari ❤️

mati -> RE: Korona virus 3.deo (22.3.2021 20:02:22)

IZVORNA PORUKA: gagana83

Ja sinoć imala neku blago povišenu temperaturu - 37.3 i bolove u mišićima. Par dana unazad sam bila malo zapušena i grlo me grebuckalo, ali ništa posebno. Ja inače svaku zimu tako. 

Od jutros nema t, ok sam, osim što me zaboli glava kada se nakašljem i kako bih objasnila, kao da mi glava leluja 😁 Sklonila sam se u sobu i ne izlazim, ali se ne osećam loše, ne znam ima li potrebe da idem u covid ambulantu uopšte.

Gaga a, isto sam i ja ovako pisala. Tj došla sam ovde kako bi dobila potvrdu da nisam poz. [sm=smiley1.gif]
I onda su mi žene pisale svoja iskustva, i zaista, simptomi idu iz jedne do druge krajnosti, kao i da se sve promenilo. Ja sam recimo bila ubeđena da sam negativna. Ovako je tekao razgovor između onog što čita rezultate i mene:
Proziva on
-M. M.
-Ja
- Šta misliš? Jel si pozitivna? ( dok mi uzimao bris salili smo se malo i smejali)
-Naravno da sam negativna, ne znam ni zašto sam došla da čekam u ovoj guzvi.
- E cvrc, prevarila si se. Pozitivna si.
I svi počeli da se smeju, pa i ja. Mislim i takva je situacija, satima čekaš tamo, pa ti jedino ostaje da se šalis malo da se ne stresiras pored čekanja. I lakše je kada pričaš sa ljudima nego da čekaš sam sa sobom.

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (22.3.2021 21:40:02)

To ti pricam mati,svako drugacije.

A muski i zenski,to plus..mm lezi,ceo dan ima 37.2..najgoru temp,sve ga boli,isto kao i mene.ledja,stomacni misici,glava...i kaze,auuu,ovako me nikad nije bolelo,istina je.. a ja sam morala rucak,oko dece,jer je on radio,reko secas li se?!? On cuti🙄Kontamo da se zarazio prosli utorak,posle 3 dana je bio prvi simptom,kao grebuckanje u grlu...i mislim da ce sytra 7mi dan da izgubi culo mirisa.Tako sam se ja u subotu zarazila,u utorak me grebuckalo grlo,vrat me boleo,u subotu su cula skroz nestala...

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 3.deo (22.3.2021 21:57:24)

Bas su kilavi muskarci.

Meni drugarica pise da joj je bas lose, a deca su se zalepila samo za nju. Nece kod oca. A ocu nije nista. 

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (22.3.2021 22:20:02)

Sanjice,sve je razumem..tako sam i ja...ma kao juce da je bilo..

Znam da mu je lose,prosla sam kroz to...ali kolika je majcinska snaga jaka...zato mislim da cu se nekad raspasti...koliko se dajemo,200%..sve mozemo.

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (24.3.2021 22:23:30)

Sta mislite da li da bacam pare i radim antitela? Da vidim koliko imam,ako mi to uopste znaci?

U decembru sam ih imala...kontam da je tek 3 meseca proslo..Neki me neizdrz uhvatio,kao da budem mirna..a sa druge strane razmisljam da broj nista ne znaci..ko provera posle vakcine,a sva sloboda putovanja je npr.a i kod vakcine je individualno.

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (24.3.2021 22:52:24)

Pročitaj Von KLIK

Po ovome, nisu ni presudna antitela, već su i T ćelije jako bitne čak i kada nema antitela, zanima me šta kažu Maslačak i Mili.

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Sta mislite da li da bacam pare i radim antitela? Da vidim koliko imam,ako mi to uopste znaci?

U decembru sam ih imala...kontam da je tek 3 meseca proslo..Neki me neizdrz uhvatio,kao da budem mirna..a sa druge strane razmisljam da broj nista ne znaci..ko provera posle vakcine,a sva sloboda putovanja je npr.a i kod vakcine je individualno.

mati -> RE: Korona virus 3.deo (24.3.2021 23:00:07)

Sanjiće, tako i moji muškarci. Zalepili se za mene, a meni sve tuga da ih držim od sebe. Mladji M se stalno zaleti pa se seti i onda ustukne. To mi je najteže bilo. Mi se inače puno grlimo. Posebno on, obožava da se scucuri kod mene i tako samo da pričamo. A nisam bas ni mogla da se zatvorim u sobu i totalno se odvojim. I pre poz testa smo bili svi zajedno.

Beba987 -> RE: Korona virus 3.deo (25.3.2021 12:35:02)

Von kako je? Jesu li mu snimili pluća? Napisala si u sredu, a ne vidim da si posle pisala o tome. Valjda nisam propustila.

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (25.3.2021 13:18:18)

Cista su pluca,nema temp,bolje je..odmara. u subotu vadi krv i kontrola.
Dunja,valjda ce se javiti.

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (25.3.2021 13:40:50)

Super Von, biće on dobro.

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (26.3.2021 15:20:45)

Super von.Biće sve to dobro.❤

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 3.deo (26.3.2021 15:26:07)

A kako si ti? 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (26.3.2021 16:08:04)

Upravo sam usla isto pitanje da postavim 😊

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (26.3.2021 16:27:42)

Dobro sam,hvala sto brinete..pojma nemam da li je organizam reagovao na ponovni susret sa koronom,pa me zato bolela ledja i vrat,kao kad sam imala koronu..sad me ne boli vise tako,nego moje standardno.

Uzdam se u moja antitela😂😂

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (26.3.2021 16:28:44)

Drago mi je Von da si dobro.❤

mati -> RE: Korona virus 3.deo (26.3.2021 17:17:41)

Von, drži se svojih antitela... 💪
Moj jedan kolega dugo ima T. Tako slabu. Radio test par puta, svaki put negativan. I tako to traje od novembra. Iskreno, nisam mu verovala kada je pri poslednjem testiranju rekao da je negativan, imao je sve simptome, i pritom zapaljenje pluća, oba pluća krila.
Međutim, sinoć mi drugarica kaže da je njen brat u bolnici, negativan je a ima zapaljenje oba pluća krila. To su sve bliski ljudi, neko ko ne bi preuvelicao priču. Znaci drugi slučaj, potpuno isti simptomi i sve, a testovi negativni.

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (26.3.2021 17:29:02)

Mati,i ja sam cula par slycajeva..ali to je vec otislo na pluca,kasno za test...treba da urade antitela svi oni..

mati -> RE: Korona virus 3.deo (26.3.2021 23:14:00)

Maraj, da li te bole grudi? I ostali, ko je pre ležao...
Mene sada bole, ovih dana bas. Visoko po sredini.

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 3.deo (26.3.2021 23:17:27)

Mati, moju mamu jeste. A sestra je bas dugo kasljala. Zet kad je izasao nije se nijednom zakasljao. Ona je isla i na skener za svaki slucaj. Rekao joj jr dr da su posledice. Ona ni sata nije imala odmor kad se razbolela. Dva deteta, plus muž bolestan. Onako bolesna vozila ga po bolnicama.

mati -> RE: Korona virus 3.deo (26.3.2021 23:23:05)

Mene su bolele grudi prvih dana korone i posle ali ne stalno. Moraću da prelistam temu. Zato sam sve ovde i pisala. I sada me boli. Ali nije bol- bol. Nego na neki čudan način.
Danas sam pročitala da je jedna naša pevačica u julu imala koronu i još uvek se oporavlja, zamara se nema snage...

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (26.3.2021 23:24:03)

Pricala moja, sestra sa nekim na tel i kaze "ja, sam prelezala koronu".

Najstariji sin joj kasnije rekao "nisi prelezala, nego prestajala" 😔

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (27.3.2021 10:52:25)

Von,kako ste?Dunja,kako je deka?Da Ivanka,mama nema kad da preleži,sve na nogama.Ali,šta da radimo.Bitno da je sad dobro.❤

Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>