RE: Korona virus 3.deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (1.3.2021 16:56:38)

To sam i ja citala..ali nasa lab ima druge vrednosti..znaci neuporedivo..

milicicak -> RE: Korona virus 3.deo (1.3.2021 17:05:27)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

To sam i ja citala..ali nasa lab ima druge vrednosti..znaci neuporedivo..

Von, nije neuporedivo.
Ako je donja granica 1400 a tebi je rezultat oko 10000 znači da imaš vrlo pristojan titar antitela. Svaki rezultat preko granične vrednosti je pozitivan a niko ne može da kaže koliko je ko zaštićen samo na osnovu rezultata analize antitela.

mati -> RE: Korona virus 3.deo (1.3.2021 22:21:39)

Imam jedno pitanje za Maslačka, ili ako neko zna, Tj nedoumicu.
Ja sam pozitivna, da li mogu da prenesem virus deci ako secem voce, ljustim kivi, jabuku, nar... Virus se prenosi kapljicno? Trebalo bi da je bezbedno, osim ako ne kinem ili liznem prste??? II grešim... [sm=zmeden.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus 3.deo (1.3.2021 22:29:27)

IZVORNA PORUKA: mati

Imam jedno pitanje za Maslačka, ili ako neko zna, Tj nedoumicu.
Ja sam pozitivna, da li mogu da prenesem virus deci ako secem voce, ljustim kivi, jabuku, nar... Virus se prenosi kapljicno? Trebalo bi da je bezbedno, osim ako ne kinem ili liznem prste??? II grešim... [sm=zmeden.gif]

Mati ja sve vreme spavala sa P i cmakala D. Spavala sa mm pa se niko nije zarazio

mati -> RE: Korona virus 3.deo (1.3.2021 22:36:16)

Jao Ljiso ne znam. Malopre im dala voće i reko ajde sami neka peru, ljuste i jedu. Pa se setim da se mlađem M klate dva gornja zuba, ne bi imao šanse tako da zagrize jabuku...

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus 3.deo (1.3.2021 23:35:01)

Razumem brigu. Ali do juce si ih cmakala u pwriodu u kojem si bila najzaraznija. Ja sam to tako u glavi prebrodila. 

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 6:54:46)

Mati,opusti se..ja sam isto spavala sa decom,ljubila ih..kako detetu od 2g objasniti...bolje od tebe i ako se zaraze,nego od nekog treceg,ti i onako imas blage simptome...i niko se nije zarazio..

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 6:58:16)

Sinoc mi javlja drugarica da je nase drugarice mama preminula od korone. Strasno. Bas mi je zao. Zena legenda. Nasa Žika. Izem ti koronu

Maraj -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 7:47:52)

Joj ljiso [sm=smiley13.gif]
Mati mi se u kuci nosmo zarazili od mm kada je in bio pozitivan pre par meseci. Mada i ja sada imam trip.da se ne brisem.istim peskirom.kao i ukucani. I opet se uhvatim za taj, umesto za jedan koji sam izdvojila za mene... navika....
Ja spavam sa S. Pa spavala sam i do sad, sto rekose kad sam bila najzaraznija tj kad nisam ni znala da sam pozitivna

mati -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 10:15:44)

I ja sam odvojila peškir, i pribor za jelo i tanjire...
I otvaram stalno, sve... Ne znam. Mama će danas da se testira, videćemo.

emicaa -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 10:28:56)

Kod nas od sledeceg utorka pocinje testiranje i skolama.Svake sedmice do raspusta ce ih testirati.

Maraj,Mati kako se osjecate?

mati -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 11:29:31)

Gubi mi se miris. Ne bi ni primetila da mi kolega nije poslao por da pita. Prvo sam sa parfemom probala, pa reko ajde, možda izvetreo, onda sam na tufer naprskala alkohol, i osetila samo jačinu u nosu, ali slabo, deca kažu da ubija koliko je jako. I sad me glava boli, a ništa osetila nisam. Ukus imam.

Milena18 -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 12:11:33)

Mati, ja sam isto posle par dana ostala bez čula mirisa, ali nije dugo to trajalo. Nekoliko dana ga nije bilo uopšte, a onda se postepeno vraćalo. Dešavalo se i da nestane opet na par sati, pa se vrati.
Javi kakav je mamin rezultat.

17 joka -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 13:01:12)

Mati, ja sam miris i ukus bila izgubila 

Ukus se vratio posle par dana  a miris posle vise od 2 meseca,i jakomi smetaju mirisi i smradovi jos uvek jer se organizam navikava na sve pa mi zna biti muka i da imam glavobolje

jess021 -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 13:23:25)

Ni meni se jos uvek nije vratio miris u potpunosti 

Maraj -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 14:28:36)

Ja nisam gubila cula. Ali mi je nos toliko "zacementiran" prvih dana bio, da je to strasno. Gusila sam se, ne bukvalno...al nisam mogla nocima da spavam jer ne mogu da spavam a da disem na usta [sm=smiley1.gif]

mati -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 14:32:54)

Maraj, kako si sada? Jel prošla T?

Maraj -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 14:36:11)

Mati da [sm=smiley1.gif]
Od jutros nemam T. Nadam se da se nece ni vracati. Ukupno sam 9 dana imala T.
Mada jutros sam i dobila, ne znam dal to ima veze...
Glava me boli i dalje

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 14:37:25)

Maraj,tebe je bas dugo drzala temp.Za culo mirisa se i ja tripujem,kao da stvarno nije vraceno skroz..

mati -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 14:38:07)

Čuti, kad je prošla. Mene grudi bole. Do juče su me bolele visoko, a sada niže malo... Od jutros sam i iskasljavala malo

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 16:20:55)

Mati, sta bi sa mamom? 

mati -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 16:29:32)

Negativna je na AG. Sutra će joj javiti rezultat PCR. Ali ks je nešto loša, kod njih ostao nalaz, prepisali joj terapiju sve isto vitaminski i još nešto samo bez Ab. Tako da je verovatno da će biti pozitivna. Samo da je ova vakcina zaštiti od težih simptoma i uopšte od posledica. Jer njoj je od revakcine prošlo tri nedelje. Po onome, što malo znamo o vakcinama i dejstvu, trebalo bi da ima zaštitu. Teoretski.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 17:52:22)

Bice dobro, verujmo u to 😘

medamisko -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 17:55:40)

Kod mene na poslu opet prave raspored da dolazimo na smenu na posao.

mati -> RE: Korona virus 3.deo (2.3.2021 20:17:30)

Da mi je neko rekao da neću da se radujem čokoladi, ne bi verovala. Jedem jadna a ništa ne osećam. Nema te draži... Pih...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>