mati -> RE: Korona virus 3.deo (26.2.2021 16:33:34)
|
Les, hvala. Da, obično posle prelezane korone daju da se proveri ddimwr, ali možda možeš i sada da tražiš. I meni nista nisu dali, ali kad sam rekla da koristim pumpicu, dala mi je uput za rendgen. Maraj, ja sam pisala kako sam sta osećala. Morala bi da se priset_im... [sm=smiley36.gif] Ali počelo je posle ponedeljka uveče. Nisam spavala celu noć, posle sa M kod lekara, i tada sam, znaci utorak ujutru osećala da me pecaju oči kao kad imam T, i boleli su me mišići kao posle trčanja. Nos je slinavio, ali nije bio zapusen. T sam imala utorak i sredu možda ujutru, posle nisam. Evo sada je 37,1. Ali danas sam na suncu čekala i testiranje i rezultate. I oči me bole kad ih pomeram, to je možda od srede, četvrtka. I grlo me je peckalo, nije bolelo, nisam promukla, samo me je peckalo... Sada me boli gornji deo grudi, onako malo... I da. Ja sam sve vreme bila ubeđena da je od umora, da mi je pao imunitet. Jer sam ponedeljak noć spavala od 00-00:30, i od 5:30- 6:15h. I otišla na posao. Izašla sa posla da vodim M kod lekara...
|
|
|
|