Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 16:57:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma moj potpis je živa istina, jedino ti odstupaš Čim mi stave RR ja ću da zabebim, do tad se samo za džabe nadam
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 16:58:06
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 17:03:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Nemoj tako, samo se malo šalim sa tobom Samo ti nastavi da meriš T, meni je ovo zadnji mesec, sledi opet faza od nekoliko meseci bez toga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 18:22:25
|
|
|
|
Suncicabg
|
Sanja Katjice Moj graf nema 16 dc, tako da ja nemam gde da upisem T sutra
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 19:23:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Klikne iznad na onaj kao kalendar za sadašnji mesec na datum za koji želiš da upišeš T i izbaciće ti i taj dan na grafu. Sada ideš tako dan za danom, nemaš dana unapred
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 20:29:54
|
|
|
|
Suncicabg
|
Katjice, ako mi sutra padne T, to bi znacilo da je O danas?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 20:36:30
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: Sanja.L.S Drage moj eve me mene denes. Ne sum ve zaboravila samo sto deneska od sabajle imav mnogu vazna rabota pa nemozev da sednam i da go stavam mojot graf. No eve sega go satvam: Sanja, super . Ovaj skok temperature sve govori
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 20:56:38
|
|
|
|
vikisu
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 20:59:50
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: vikisu Mozda ti je juce bila ovulacija
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:01:18
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Evo Nensi i mog grafa... Od sutra pa na dalje teram vešticu od sebe Super . Drzim pesnice da se ne pojavi sutra
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:04:12
|
|
|
|
miskic
|
hej, kada unosim podatak Intercourse/Insemination na ff je li to da li smo imali odnos, pa ima prije podne, posle podne, da, ne a sta je ono Both, IUI, IVF retrieval?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:08:57
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Katjice, ako mi sutra padne T, to bi znacilo da je O danas? Sve sam pobrkala!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:10:43
|
|
|
|
dejana007
|
Sanja, Katjice samo napred
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:12:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Zene mozda pocnem i ja da merim T,nego kazite vi meni gde da udjem ja da krenem sa tim grafom?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:13:49
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Da probam da ubacim graf Mazo, sad citam unazad i naidjoh na ovaj divan graf
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:14:59
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Zene mozda pocnem i ja da merim T,nego kazite vi meni gde da udjem ja da krenem sa tim grafom? Imas na prvoj strani sve objasnjeno!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:19:10
|
|
|
|
ivi
|
IZVORNA PORUKA: miskic hej, kada unosim podatak Intercourse/Insemination na ff je li to da li smo imali odnos, pa ima prije podne, posle podne, da, ne a sta je ono Both, IUI, IVF retrieval? Da Miskic,to je kada ste imali odnos ili da li je IVF a za ovo IUI ne znam sta je!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:20:06
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Vratio mi na 9 dan Mozda ti je ovulacija bila juce tj.14 dc. Koliko vidim bili ste vredni, tako da se ne brines
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:22:16
|
|
|
|
miskic
|
hvala Ivi!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:26:01
|
|
|
|
miskic
|
imas na naslovnoj strani pise Join now. Tu popunis podatke i izaberes da ti na email posalje pasword sa kojim ces se kasnije logovati. Otvoris taj mail koji si ostavila i sticice ti mail od ff i pisace ti pasword. Posle je jednostavno.... Imas datum i unosis temperature. Ako jos nesto treba kazi.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:28:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ulogovana sam ja al ne znam gde treba da se upisuje T? Hvalaaaaa
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 16.12.2009 21:29:18 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:34:49
|
|
|
|
miskic
|
imas jezicak chart pa u njemu enter period/signs pa kada kliknes na to izbaci ti da upises temperaturu, vrijeme u koje si je mjerila, cervikalnu sluz, menses....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:39:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahaaa,nasla sam,snacicu se valjda! Hvala jos jednom!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.12.2009 21:45:33
|
|
|
|
miskic
|
ovo je pocetna strana pa kliknes na ovo enter period/signs pa ti se otvori ovo pa upises podatke pa kliknes na save and next i on ti daje za sledeci dan.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?