GRGA -> RE: Da li vam muzevi izlaze navece? (10.10.2011 17:45:51)
|
IZVORNA PORUKA: Dove Grga pa kad [sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif]...ovaj dabome??? Moj ide ponedeljkom,sredom i petkom na verovale ili ne Tombolu!!!Ima u selu,i bas bude super kad mi s vremena na vreme donese malo parice.Zadnji put mi doneo 6000 i kupila sam sebi pantalone,trenerke... U pocetku sam[sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley7.gif]a sad sam navikla pa me bas briga.Sex planiram za utorak,cetvrtak i nedelju mada mi i tu zabusava,kaze umoran![sm=smiley36.gif] I kako da mu branim tombolu kad sam ga na istoj upoznala.On dolazio ja radila u tom lokalu...i tako... [sm=jezicek.gif] Hihihihii pa napr danas popodne..........i bilo je super,,ali cu i pridvece da ga pritegnem,jedino sto me nekada nervira sto me probudi pred zoru,,a tada mi je nasladji san [sm=9nebesa.gif]......... Cekam ga da s evrati.i tako.................I razgovarali smo i sve i nema snse tako ce biti stalno...........Sta reci ,,imama da jedem sve placeno,,kupujem sta hocu kada hocu,,vozimo dvoja kola..........i moze da izlazi do milje volje!!!!
|
|
|
|