moja ciklama -> RE: Da li vam muzevi izlaze navece? (30.4.2011 15:31:06)
|
ja skitam non-stop! a mm non-stop radi, a kad ne radi onda ne izlazi iz stana. Onda ga ja maltretiram da skita bar samnom, ali on je umoran. Možda zato što radi kao konobar[sm=smiley1.gif] pa mu je muka od kafića i kafana i restorana.. Većina mojih poznanika se zgražava na situaciju, da ja, ne moram da perem kad neću- postoje perionice, da ne moram da kuvam - ima restorana, da ne moram da sredjuem - ima žena koje to rade bolje od mene, a da mogu da sednem u auto i odem na more,planinu, banju, da odletim u Rim, Beč, i te bliže destinacije, da sednem na taksi i odem na Amforu, Acapulco, Hypnotic, Mistique..i da mi mm nište ne zamera, jer danju radi - noću spava. Svi me guše izjavom, videćeš kad dodje [sm=duda.gif], neće moći tako. [img]http://yoursmiles.org/bsmile/sad/b0407.gif[/img] Pa ko kaže da ću, kad dodje [sm=duda.gif] ja to želeti, a ako budem želela pa naći ću načina! Naravno, da napomenem, da mm ništa nije zabranjeno, zna i on da zagine do jutra u kafani, a ja da spavam, i da ujutru mi napravi Nes, jar ja ustajem, a on leže. I 100x sam mu rekla, ako me prevariš, možda ti i oprostim, ali ako me lažeš ne dolaziš u obzir da mi se na oči pojaviš. U našoj kombinaciji može sve OSIM laganja, to ne, nikako, ni u kom obliku! e neka sam se raspisala..
|
|
|
|