veselicaa -> RE: Da li vam muzevi izlaze navece? (17.8.2020 15:40:15)
|
IZVORNA PORUKA: branki* Meni je ok da izadje 1 nedeljno ili jednom u 10 dana uvece sa drugarima.ja mog i teram cak .jer mora da ima svako neki ventil,ja pricam zenske price,oni pricaju muske price..i to mi je najbolje. Bas to draga.Mi šetamo svako veče,mm,Nina i ja.Dvaput ili jedanput nedeljno on ide sa drugarima da vozi biciklu ili da prošetaju,imaju tu neko mesto gde se sakupljaju,pričaju,druže ostaje uglavnom do deset_.Ne pije,ne pije ni kući a ne da izlazi da bi pio.Kada ne šeta sa nama,ja odem sa drugaricama ili sa A ili S.Imamo drugare gde idemo svi kod njih,kod nekih samo sa Ninom,negde ja idem sama sa Ninom.Moje drugarice kada dodju on se pozdravi i uglavnom ode negde.Na proslave sa firmom je bio par puta a stalno ga teram da ide.Ne bih nikad pomislila da ćemo morati jedno drugom nešto da branimo jer se poznajemo toliko da znamo šta nam smeta.Mi se slažemo oko najbitnijih stvari:poštenja,poštovanja i vaspitanja dece i možda zato nam je lakse da se oko svega složimo.O ljubavi neću da pričam,da toga nije bilo i nema sada ne bi ni bili zajedno.Nikada nije otišao negde a da se ne javi a i ja se javljam i kada idem do prodavnice.Ako bi ga neki drug koji nije oženjen pozvao da dođje ne bih se bunila jer i ja imam drugarice koje nisu udate i naravno da ne bih očekivala da zovu mm.Mi stalno idemo negde zajedno,juče smo išli sa prošetamo do jednog većeg igrališta,idemo u šoping pa on čeka A i mene a zadržimo se ko zna koliko.Nikad se ne buni.Mm ne ide po kafićima,diskotekama,ne provodi ceo dan ili ostaje celu noc negde sa društvom ali da se ponaša tako sigurno ne bi bio moj muž.Od prevaspitavanja nema ništa,deca se vaspitavaju a ne muževi.
|
|
|
|