Klarita -> RE: Da li vam muzevi izlaze navece? (26.5.2014 13:10:09)
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 Ni moj ne izlazi,potpuno je posvecen nama. Kad hocemo da izadjemo izadjemo zajedno,on nece bez mene. Jednom sam mu rekla da ide na jedan koncert bez mene jer je jako zeleo,ali ipak nije otisao,kaze nije to to bez mene[sm=smiley1.gif] Ljubav moja. A sto ti kazes Maraj ni ja ne razumem zasto neki muzevi izlaze bez zena,sta rade tad i meni je to katastrofa. Boze me sacuvaj! Sta rade? Pa, sta ako izlaze, izlazim i ja sa drugaricama pa ne naskacem na muskarce, a ni oni na mene, ako je to razlog "katastrofe"[sm=zz_er_what.png] Mm izlazi i vrlo cesto ga ja podsticem i teram. Eto bas sinoc smo zaglavili kod prijatelja, skupilo se celo drustvo, mi morali kuci zbog male dece i ja sam ga terala da se vrati kad smo sredili decu, on nije hteo. Ali isto tako, tera i on mene kad je neko meni bliskije drustvo u pitanju. Ne buni se da ostane s decom (mada mu nije svejedno sad kad ih je dvoje). I ne vidim nista lose u tome. On je dobar covek koji puno radi i meni pomaze, zasto da s drustvom ne ode na pice, u kafanu...ni ne pomislim da naskace na zenske[sm=smiley4.gif]
|
|
|
|