Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.1.2021 20:17:42
|
|
|
|
emicaa
|
Koliko vjezbamo trebale bi izgledati kao bombe 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.1.2021 20:41:17
|
|
|
|
jess021
|
Emice, u najmanju ruku.🤣 A koliko jedemo..... Bar ja
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.1.2021 20:42:53
|
|
|
|
mati
|
To i ja često pomislim, kada vidim koliko je tema aktivna. Samo napred devojke...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.1.2021 20:56:23
|
|
|
|
emicaa
|
I ja Jess,i ja.Ali sad stvarno moram paziti
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.1.2021 22:02:26
|
|
|
|
pari
|
Hehe...nije bitan izgled nego da se mi osećamo dobro i da održavamo i izgled i zdravlje...barem ja to tako vidim
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.1.2021 11:49:08
|
|
|
|
branki*
|
meni je bitan izged.to mi je primarna motivacija kad krecem da ne jedem ili vezbam.ja se i sad osecam super.ali ne mogu da podnesem da navlacim farmerice ili da mi stomak kad se savije prelazi preko pojasa ili kad potrcim da mi dupe odskace i udara u noge.kad bih mogla da zadrzim ovu guzu i grudi,koje bi mogle biti vece,a da ostao imam kao kad imam 50 kg,tanko i uzano.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.1.2021 13:02:33
|
|
|
|
jess021
|
Odradila sa moving mango 1. dan summer challenge, bas sam happy. Nisam vezbala nekih 11-12 dana, bas mi je nedostajalo. Nije to moj temp, ali nema veze, uzivala sam
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.1.2021 13:49:13
|
|
|
|
pari
|
Super jess :) Ima ona i hiit treninge, ima i posebno za neke delove tela koji su malo intenzivniji ali jestlu dosta blagi njeni treninzi...Međutim meni baš prija
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.1.2021 15:12:50
|
|
|
|
pari
|
Guza i stomak Ja ovaj uradila plus neko istezanje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.1.2021 16:12:16
|
|
|
|
emicaa
|
Odradila 20 min.Yoga inspired full body i 15 minuta stomak.Oboje Angie 😊 kad se samo sjetim da sam mislila da Yoga macji kasalj 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.1.2021 18:46:10
|
|
|
|
jess021
|
Odradila 30min pilates sa Move with Nicole, odlicna je. Uopste nije bilo lako
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.1.2021 18:52:29
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo Jess,vracas se akciji 😊 Ja danas ne odradih nista,i za sutra ne vjerujem da cu stici.Vidjecu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.1.2021 20:01:38
|
|
|
|
jess021
|
Polako, ali sigurnu Plus danas je 7 dana kako ne jedem slatko😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.1.2021 20:08:03
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Jess.Emice,ne sumnjam u tebe.I ti ćeš.Danas nam dolazili prijatelji koji žive u Bg.i nismo se baš dugo videli i kažu mi kako sam smršala uz pitanje vežbam li.Rekoh-vežbam,stepeništem,gore,dole,ha,ha.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.1.2021 22:00:24
|
|
|
|
emicaa
|
Jess kako ti je bez slatkisa?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.1.2021 22:52:31
|
|
|
|
jess021
|
Dobro 😊Nisam jos uvek imala krizu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.1.2021 22:20:23
|
|
|
|
pari
|
Juče nisam,danas jesam oko pola sata... Nicole je super i uopšte nisu laki treninzi... A ja slatko jedem li jedem 🙄
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.1.2021 22:35:51
|
|
|
|
emicaa
|
Super Pari,moram odraditi taj jedan tvoj da vidim. Ja nisam stigla danas,sutra cu dok T bude u skoli
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.1.2021 8:34:31
|
|
|
|
jess021
|
Pari, predivna je. Zapratila sam je na Ig u videla da je ona i plesacica, savrsena je Ja juce nisam, zavese su me dotukle, nisam imala snage
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.1.2021 20:20:39
|
|
|
|
jess021
|
Odvezbala sa Nicole, super je bilo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.1.2021 20:41:03
|
|
|
|
emicaa
|
Odradila sam i ja danas uz tu vasu Nikol,mislim da nisam izabrala pravi trening.Cini mi se da je duze trajalo zagrijavanje od vjezbanja.Vidjecu da sutra odradim neki drugi
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.1.2021 21:15:42
|
|
|
|
jess021
|
Emice, nadji neki full body. Ja sam radila dva puta, oba puta je bio odlican
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.1.2021 10:41:42
|
|
|
|
emicaa
|
Odradila sam 25 minuta Yoga Pilates.Nije lose,ali ipak nije to to.Ako svaki cas gledam sta radi ne uzivam uopste.Sutra se vracam tegicima i radim ruke i noge 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.1.2021 11:05:25
|
|
|
|
jess021
|
Emice, u pravu si, ali nakon nekoliko puta kaucis pokrete pa ne moras stalno da gledas
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.1.2021 12:38:49
|
|
|
|
jess021
|
Odradila sa Nicole 40min, super je bilo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.