Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.1.2021 20:17:42
|
|
|
|
emicaa
|
Koliko vjezbamo trebale bi izgledati kao bombe 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.1.2021 20:41:17
|
|
|
|
jess021
|
Emice, u najmanju ruku.🤣 A koliko jedemo..... Bar ja
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.1.2021 20:42:53
|
|
|
|
mati
|
To i ja često pomislim, kada vidim koliko je tema aktivna. Samo napred devojke...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.1.2021 20:56:23
|
|
|
|
emicaa
|
I ja Jess,i ja.Ali sad stvarno moram paziti
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 22.1.2021 22:02:26
|
|
|
|
pari
|
Hehe...nije bitan izgled nego da se mi osećamo dobro i da održavamo i izgled i zdravlje...barem ja to tako vidim
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.1.2021 11:49:08
|
|
|
|
branki*
|
meni je bitan izged.to mi je primarna motivacija kad krecem da ne jedem ili vezbam.ja se i sad osecam super.ali ne mogu da podnesem da navlacim farmerice ili da mi stomak kad se savije prelazi preko pojasa ili kad potrcim da mi dupe odskace i udara u noge.kad bih mogla da zadrzim ovu guzu i grudi,koje bi mogle biti vece,a da ostao imam kao kad imam 50 kg,tanko i uzano.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.1.2021 13:02:33
|
|
|
|
jess021
|
Odradila sa moving mango 1. dan summer challenge, bas sam happy. Nisam vezbala nekih 11-12 dana, bas mi je nedostajalo. Nije to moj temp, ali nema veze, uzivala sam
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.1.2021 13:49:13
|
|
|
|
pari
|
Super jess :) Ima ona i hiit treninge, ima i posebno za neke delove tela koji su malo intenzivniji ali jestlu dosta blagi njeni treninzi...Međutim meni baš prija
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.1.2021 15:12:50
|
|
|
|
pari
|
Guza i stomak Ja ovaj uradila plus neko istezanje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 23.1.2021 16:12:16
|
|
|
|
emicaa
|
Odradila 20 min.Yoga inspired full body i 15 minuta stomak.Oboje Angie 😊 kad se samo sjetim da sam mislila da Yoga macji kasalj 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.1.2021 18:46:10
|
|
|
|
jess021
|
Odradila 30min pilates sa Move with Nicole, odlicna je. Uopste nije bilo lako
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.1.2021 18:52:29
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo Jess,vracas se akciji 😊 Ja danas ne odradih nista,i za sutra ne vjerujem da cu stici.Vidjecu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.1.2021 20:01:38
|
|
|
|
jess021
|
Polako, ali sigurnu Plus danas je 7 dana kako ne jedem slatko😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.1.2021 20:08:03
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Jess.Emice,ne sumnjam u tebe.I ti ćeš.Danas nam dolazili prijatelji koji žive u Bg.i nismo se baš dugo videli i kažu mi kako sam smršala uz pitanje vežbam li.Rekoh-vežbam,stepeništem,gore,dole,ha,ha.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.1.2021 22:00:24
|
|
|
|
emicaa
|
Jess kako ti je bez slatkisa?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.1.2021 22:52:31
|
|
|
|
jess021
|
Dobro 😊Nisam jos uvek imala krizu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.1.2021 22:20:23
|
|
|
|
pari
|
Juče nisam,danas jesam oko pola sata... Nicole je super i uopšte nisu laki treninzi... A ja slatko jedem li jedem 🙄
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.1.2021 22:35:51
|
|
|
|
emicaa
|
Super Pari,moram odraditi taj jedan tvoj da vidim. Ja nisam stigla danas,sutra cu dok T bude u skoli
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.1.2021 8:34:31
|
|
|
|
jess021
|
Pari, predivna je. Zapratila sam je na Ig u videla da je ona i plesacica, savrsena je Ja juce nisam, zavese su me dotukle, nisam imala snage
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.1.2021 20:20:39
|
|
|
|
jess021
|
Odvezbala sa Nicole, super je bilo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.1.2021 20:41:03
|
|
|
|
emicaa
|
Odradila sam i ja danas uz tu vasu Nikol,mislim da nisam izabrala pravi trening.Cini mi se da je duze trajalo zagrijavanje od vjezbanja.Vidjecu da sutra odradim neki drugi
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.1.2021 21:15:42
|
|
|
|
jess021
|
Emice, nadji neki full body. Ja sam radila dva puta, oba puta je bio odlican
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.1.2021 10:41:42
|
|
|
|
emicaa
|
Odradila sam 25 minuta Yoga Pilates.Nije lose,ali ipak nije to to.Ako svaki cas gledam sta radi ne uzivam uopste.Sutra se vracam tegicima i radim ruke i noge 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.1.2021 11:05:25
|
|
|
|
jess021
|
Emice, u pravu si, ali nakon nekoliko puta kaucis pokrete pa ne moras stalno da gledas
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 27.1.2021 12:38:49
|
|
|
|
jess021
|
Odradila sa Nicole 40min, super je bilo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
ime za deckicapisuljicadavid (
34%)
luka (
34%)
andrej (
33%)
Ukupan broj glasova: 89Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!