RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (28.7.2020 13:25:56)

Najvaznije je da nadjes nesto sto ti odgovara, u suprotnom se smoris pa odustanes brzo.
Maraj, je l' koristis instagram?
Tamo ih ima bas dosta sa kojima mozes da vezbas, davale smo i ovde predloge, mogu ti poslati svaku posebno ako hoces.
O da kad ih zapratis dve vec ce ti davati tamo predloge za gomilu drugih.

Maraj -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (28.7.2020 14:14:09)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

maraj nisam ispratila,uz koga radis ti?

Emice probah ovu Heather sto jess i mama jo rade.
Mislim se da nije ona za mene. Mada nisam skoro ni vezbala.

Mama jo, otvorila sam nalog ali ne koristim ga. Ja sam vise na fb[sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (28.7.2020 14:21:16)

Aaa.
Kadsam pocela da vezbam prvo sam odradila 7days challenge sa Heather, onda sam probala pilatea i jos neke, pa sam se ipak vratila Heather.
Istrazuj, naci ces vec nekog ko ti lrija i odgovara.
Je l' bi ti pre nesto kao pilates ili nesto brze?

emicaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (28.7.2020 14:43:12)

I ja radim uz nju,meni je najbolja od svih do sad sto sam isprobala.Bas uzivam radeci uz nju

Odradila sam danas 20 minuta noge,opet 10 ruke i 10 stomak.Ove za stomak sam danas nove isprobala,svaki misic je pekao

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (28.7.2020 18:43:27)

Week 7 day 1 odradjen + 20 minuta trcanja. Klecaju mi i noge i ruke 😬

emicaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (28.7.2020 18:48:11)

Bravo za tebe 😁 jel i kod tebe sad "ne osjecam ni ruke,ni nogice a ni krilca"

pari -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (28.7.2020 18:48:30)

Bravo! 

Ja ne prijavljujem ali radim svako jutro pilates i kasnije u toku dana neke vežbe...

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (28.7.2020 18:51:56)

Bravo za tebe 😁 jel i kod tebe sad "ne osjecam ni ruke,ni nogice a ni krilca"

Juuuu bas to, covece ne pamtim kad sam ovoliko crkla 😊

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (28.7.2020 19:01:17)

Nego, odavno hocu da pitam...
Vi koje hocete i da smrsate - kako rasporedjujete obroke tokom dana, kad vam je poslednji obrok, i sta? 😬 Ako nije isuvise intimno pitanje

emicaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (28.7.2020 19:22:19)

Ja ti ne mogu pomoci,ne pokusavam smrsati.samo se zatezem 😂

pari -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (28.7.2020 19:31:54)

Ni ja 🙂

Pretpostavljam da ne treba jesti uveče kasno, smanjiti slatkiše i testa 😃

jess021 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (28.7.2020 19:41:46)

Bas tako, izbaciti slatkise, testo, grickalice, piti 2 l vode i vecerati neku salatu, grilovano meso....

Ja sam pekla integralni hleb koji sam jela za dorucak samo, rucak redovno sta se kuva, a veceru salatu. Sad doruckujem voce, jogurt, pahuljice, a ostalo isto. Ja sam odradila 50min sa Feelgodom i 6min plank challenge. 

flamingos -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (28.7.2020 20:08:45)

Bravo za sve vas koji vežbate.👍

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (29.7.2020 9:55:59)

Pa da, tako se generalno i trudim da radim, recimo posle 19h da ne jedem. U principu kada lepo doruckujem i rucam, onda mi nista nije problem. Ali cesto preskocim rucak, pa onda moram da veceram, to me nervira samo.
Ali dobro, mkram se malo bolje organizovati.

Maraj -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (29.7.2020 20:31:16)

Ja se jedva organizujem oko hrane...
Mada ja necu da smrsam. Samo hocu stomak da zategnem.
Juce sam probala da ne jedem hleb.
Doruckovala sam palentu, rucala pire krompir i grasak...i osezim onu "prazninu" u zeludcu. Ceo dan ne stavih hleb u usta...krizirala sam i otisla i kupila deci i sebi picu [sm=zz_cold.gif]

emicaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (29.7.2020 21:08:46)

Ja sam danas noge i stomak radila,ruku sam malo postedila.Od sledece sedmice cu se vratit na staro,jedan dan intezivnije stomak,pa noge i ruke pa dan kardio

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (29.7.2020 21:14:12)

Ja ovih dana dosta plivam i uvece vezbe, mnogo bolje se osecam.

Sanjica26 RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (29.7.2020 21:29:38)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ja se jedva organizujem oko hrane...
Mada ja necu da smrsam. Samo hocu stomak da zategnem.
Juce sam probala da ne jedem hleb.
Doruckovala sam palentu, rucala pire krompir i grasak...i osezim onu "prazninu" u zeludcu. Ceo dan ne stavih hleb u usta...krizirala sam i otisla i kupila deci i sebi picu [sm=zz_cold.gif]

Kad oset_is tako glad a ti uzmi neku vocku ili bademe, lesnike. Mm isto krizira bez hleba. Nece toga da se odrekne. A ja na primer samo ujutru kad jedem sendvic uzmem hleb 

jess021 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (29.7.2020 21:44:10)

Maraj, znas kako kazu. Pločice na stomaku se prave u kuhinji😁

Ja danas nisam, nisam stigla🥺Sutra cu jedan jaci trening!! 

emicaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (29.7.2020 22:22:07)

Ja jedem hljeb ali pokusavam da ne pretjerujem.Ovim dana sano o hrani razmisljam,pms+karantin su kombinacija snova 😂

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (29.7.2020 23:34:28)

Joj Maraj nasmeja me [sm=smiley36.gif]
Ali razumem potpuno. Ja cesto ne rucam, pa onda za veceru nadoknadim [sm=smiley36.gif]
I to sada menjam.

Ni ja nisam danas, nije biko sanse. A sutra imamo goste, pa cu jedan samo trening, onda planiram u petak dva.

flamingos -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (30.7.2020 8:35:56)

Ja jedem hljeb ali pokusavam da ne pretjerujem.Ovim dana sano o hrani razmisljam,pms+karantin su kombinacija snova 😂

Joj Emice.Dobro,malo i da se opustis.A i sta drugo čovek da radi u karantinu.Opusteno,ruckaj.❤

emicaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (31.7.2020 14:27:27)

ja juce nisam radila,a sve su prilike da necu ni danas.Nikako da se natjeram,sto je najgore uopste ne osjecam grizu savjest sto sam preskocila 😬

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (31.7.2020 14:29:12)

Ni ja nisam dva dana, i ne grize me savest, sta sad da radim, ne mogu bas neki taj tempo sebi da postavljam. Danas hocu, ali uvece.

flamingos -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! III deo (31.7.2020 14:32:27)

Ako,malo se opustite,pa nastavite.I vi imate dušu.❤

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>