RE: Majski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (20.5.2020 11:38:27)

Evo me tek sad, mm mi skuvao kafu jos u pola 8, pre posla😍
Da zavrsim nesto za skolu pa oko rucka da se mlatim 😊

emicaa -> RE: Majski bar (20.5.2020 11:41:27)

Ja sam rucak smlatila,cekam vrijeme da idem po T.Jede ni se slatko,bilo sta.A necu pa necu

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (20.5.2020 19:59:57)

Dobro vece, evo omlatih i veceru 😁
Radismo neke oglede za priridu i drustvo pa dok snimismo kako treba, prva klapa drugi treci,....dvadeset_reći put 😂
Opet me grlo bolucka 😏 Saće lozovača ba krpu pa na grlo, spremna sam 😂

flamingos -> RE: Majski bar (20.5.2020 20:27:21)

Ivanka,opet muke sa grlom.Hajd da brzo prođe.Gledam seriju,Anđela se tušira.Ostale mame,šta radite?Pozdrav svima.❤

branki* -> RE: Majski bar (20.5.2020 20:58:42)

JA sa ovom mojom decom iz skole na viberu..ceo dan..

Boka mi otišla kod Babe da spava..Moj brat je odveo,biće i njegova malecka tamo.moram da pisem u pravoj temi.Počelo da grmi opet...U petak mi mami rodjendan. .napraviću joj tortu i naučićemo roštilj brat i ja i uzeti poklon.neću da ceo dan se gnjavi oko ručka za nas.

Duškić -> RE: Majski bar (20.5.2020 21:19:47)

Branki, baš je to lepo od vas.
Ivanka, sad se smejem , mm kad me vidi sa krpom oko grla pošizi.
Mi legli, deca već zadremala.
Može neko piće?

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (20.5.2020 21:25:21)

Gledam moju sapunicu, mm radi nesto na kompu, dete luta po kuci 😂
Bazdim 😁

flamingos -> RE: Majski bar (20.5.2020 21:59:20)

Branki,divno.❤

emicaa -> RE: Majski bar (20.5.2020 22:17:28)

Kod mene bila djeca od zaove,prije pola sata otisli kuci.David zaspao a Doda ce jos malo jer sutra nema skole.Posto ni mm sad 4 dana nece radit sredjujemo tavan i podrum.Bacamo nepotrebne stvari,nesto cemo staviti gratis ispred zgrade i tako.Radna akcija 🤦‍♀️

branki* -> RE: Majski bar (20.5.2020 22:58:42)

A, sta stavljate npr ispred zgrade, Emice?Duskic, flamingos, jeste.. To je najmanje.. Legla... Cudno mi bez moje bockilice. 

flamingos -> RE: Majski bar (20.5.2020 23:08:18)

Laku noć želim svima.❤

emicaa -> RE: Majski bar (20.5.2020 23:53:14)

Branki pa ako imas nesto sto je dobro ali ti vise ne treba izneses ispred zgrade,napises cedulju gratis i uzme neko kome treba.Bacamo samo ono sto je stvarno za bacit.

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (21.5.2020 0:09:55)

Emice, bas lepo sto ima takva mogucnost. Ovde su bile kutije, kontejneri za odecu ali narod razbaca sve sto neko donese i stavi u njih. Ruzno. Nismo mi jos uvek evoluirali na taj nivo.
Nestade mi interneta i sad ne mogi da vratim unazad film.... 

mati -> RE: Majski bar (21.5.2020 0:13:41)

Samo pda mahnem. Bas sam umorna nesto. Dobila sam i neke vesti sa posla pa sam sva rastrojena.
Branki, tamo se tako radi oduvek, lakse je i jeftinije da nekome poklone nego da placaju da se odveze tak kabasti "otpad". I onda to nasu ljudi sakupljaju, pa doteraju ovde da prodaju. Neki od toga zive i dosta dobro zaradjuju. Tako sve i tehniku i namestaj i svasta nesto... Da ne zalazim bas u detalje, ispravice me Emica ako gresim.

branki* -> RE: Majski bar (21.5.2020 6:53:35)

Ovi romi što na pijaci kod nas prodaju sve i svašta su verovatni ti koji skupljaju. Sve imaju..usisivače tepihe, lap topove,tostere...sve malo korišćeno. 

Ovde kisa. ..sto li sam pa ustala ovako rano. .Idem da stavim kafu,pa da trgnem do prodavnice po jaja.nemam rukavice,imam samo masku,ne za da li će da me puste u ovu malu pored mene.

flamingos -> RE: Majski bar (21.5.2020 9:25:11)

Dobro jutro,može kafa?Vreme i dalje užasno.Emice,tako i treba,ovde-svi znamo kakva je situacija.Jeste li dobro?Pozdrav svima.❤

Mirko Svirko -> RE: Majski bar (21.5.2020 9:29:32)

Moze kafa 🤗

Kako ste danas zene? 
Kod nas hladno. Gledamo "kuca Buka"..Ne znam ni sta cu za rucak...

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (21.5.2020 9:33:45)

Dobro jutro,, pijem kafu i stavih neko testo da probam... Masne pogacice... Valjda ce da uspe. Nemam recept, radim po osecaju.... 🤔

branki* -> RE: Majski bar (21.5.2020 9:51:59)

Ja uzela jaja... Nisam ulazila, samo do vrata, ne daju bez rukavica. Krupna, lepa, ali bleda, bleda, ono zumance nije zumance..Napravila tortu za mamu. Moju omiljenu Gabon. Idem sad sa sinom kod mojih po boku.. I da dignem platu.. Mama mi nesto nervozna.. Zbog situacije sa bratom.. Pa da mi se izjada... Rcak nemam ni ja, mirko, niti znam sta cu. Ivanka, meni deluje ukusno, kad kažes - masne pogacice, mmm. 

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (21.5.2020 9:57:33)

Mm donosi iz Bele Palanke te pogacice, samo testo a preukusne. Moja nana nesto slicno pravila svojevremeno. Nema recepta na netu uopste pa cu da ekspreimentisem malo. 😊
Za rucak cufte od juce, mozda samo dodam makarone ili pirinac, da ne bude pire kao juce. 
Branki, ja obozavam Gabon tortu, samo sto dodam malo oraha u fil da se stegne lepo. 

Sanjica26 RR -> RE: Majski bar (21.5.2020 10:04:59)

Bela Palanka☺️

Branki, sta je sa bratom? 

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (21.5.2020 10:08:09)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Bela Palanka☺️

Daaa, pogacice, dani banice, belmuž, divne domace kore za pitu.... Mmmmmm.... Samo nek se jede 😊

Duškić -> RE: Majski bar (21.5.2020 11:31:26)

Sta radite? Ja skuvala kafu. Pa razmisljam koje kolace za slavu da pravim d ponesem mami.

mati -> RE: Majski bar (21.5.2020 11:38:40)

Zdravo zenskaci! Vreme je bljakkkk... A ja na odmoru, bas lepo.
Nasla sam kljuc, jeeeee, verovatno bi ga nasla pocetkom jeseni da danas nije pala kisa, u dubokim patikama bio, a taman se spremila da odem do posla da proverim da nije tamo ispao. [sm=smiley36.gif]
Ivanka, koliko si ti u Nisu? Ne znam da li si probala Zitopekove pogacice, to je nesto jedinstveno i posebno BILO... Ja sam ih jela od kako znam za sebe, pa u skoli, tad se uplacivala uzina, nista lepse... I sad imam taj osecaj u ustima dok pisem. Nesto neprevazidjeno. I onda ih kupio privatnik, nema visr pogacica a ni mazanih kifli...

Mirko Svirko -> RE: Majski bar (21.5.2020 12:07:36)

Ja kupila domacu blitvu, rukolu, zelenu salatu.. nesto da smislim sta cu da smuckam sa blitvom. Imala sam neki recept za mafine a i za pitu.. 

Mati,  bravo za kljuc 👌
Branki, sta je sa bratom?Mene ovo vreme deprimira. Ali poklonila mi je drugarica buket cveca.. toliko je divan da sedim pored njega i pijem kafu.. Nije cvece kupljeno, ona mi je napravila sa svojim iz baste, ali je predivno.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>