RE: Majski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

branki* -> RE: Majski bar (22.5.2020 8:44:30)

Ja sad u 9 da pustim test ko hoće da ponovo radi..sunčano i kod mene,mirko..Ali mi smo komsinice😊

Malecka spava. .b luduje..Ja cucim pored lap topa i telefona. .me kuvam danas..idemo kod moje mame..jubilarni 60.!

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (22.5.2020 8:55:51)

Branki, srecan rodjendan Mami 😊 Lep divan dan joj zelim! 
A sto se tice brata i snaje, tesko da tu moze neko uticati na ishod. Ako interveniset_e ne valja, a opet ako cutite ne valja. Mesali se, ne mesali isto mu dodje. Nek oni sami rese kako znaju i umeju, ja bi brata podrzala u svemu a o snaji bi sve najbolje govorila. Izgleda da nisu oni nista zavrsili kad su opet zajedno. Ima tu nesto... 😊 
Ja sve mislim subota danas. Leb mi se pece, imam cas pre podne a rucak nemam. Mozda budu punjene paprike. 

flamingos -> RE: Majski bar (22.5.2020 9:20:57)

Dobro jutro.Branki,srećan rođendan mami,od❤ joj želim sve najbolje.Lepo se provedite.Da odem do pridavnice,pazarim da nosi mm u selo,utra ide.Dete da odgleda nastava,pa u 14 h ima zakazano kod očnog,pisah o tome.Lep dan,nadam se da tako i ostane.Pozdfav svima.❤

Mirko Svirko -> RE: Majski bar (22.5.2020 9:37:30)

Branki, komsinice, srecan rodjendan tvojoj mami. Puno zdravlja i srece joj zelim. 

Bravo,Ivanka, domacice... nama stigo nas burek 🤗
Flamingos, pisi sta kaze ocni. 

ivaMark -> RE: Majski bar (22.5.2020 9:40:58)

Branki, sretan rodjendan i da ga lepi provedete 😊

Decu ispratila, doruckovala i sada kafa...ceka me ves 😕

branki* -> RE: Majski bar (22.5.2020 10:04:23)

Hvala,rr drugarice❤

I meni kao da je subota danas...Idem da operem kosu i pospremim po stanu..

branki* -> RE: Majski bar (22.5.2020 10:59:34)

Ne vredi..Kad je neko naučio da se muči, on se muči. I ne čudi me sto mu je ceo život samo muka.Ja spremila mami tortu i roštilj, d a je iznenadim za rodjendan.i htela da je iznenadim.da ne kazem-e,mama ,mi uzeli tortu i hranu. I juče joj više puta kažem. .nemoj da praviš ništa, i onako nećemo moći da dodjemo..Samo poklon ćemo drugu dan.i sve racunam da je shvatila indirektno. Kad sad je zovem,mama,šta radis..javlja se onako sva skaposana -evo,žurila, isla po paradajz.stavila pile.pravim neki kolač.Baš mi se digao pritisak.aman,ceo život si takva.

Duškić -> RE: Majski bar (22.5.2020 11:08:27)

IZVORNA PORUKA: branki*

Ne vredi..Kad je neko naučio da se muči, on se muči. I ne čudi me sto mu je ceo život samo muka.Ja spremila mami tortu i roštilj, d a je iznenadim za rodjendan.i htela da je iznenadim.da ne kazem-e,mama ,mi uzeli tortu i hranu. I juče joj više puta kažem. .nemoj da praviš ništa, i onako nećemo moći da dodjemo..Samo poklon ćemo drugu dan.i sve racunam da je shvatila indirektno. Kad sad je zovem,mama,šta radis..javlja se onako sva skaposana -evo,žurila, isla po paradajz.stavila pile.pravim neki kolač.Baš mi se digao pritisak.aman,ceo život si takva.

Branki, ona je srce! Nema nerviranja.

Ana RR -> RE: Majski bar (22.5.2020 11:14:29)

Branki, pa i da si joj rekla garant bi opet nešto spremila, mama je to hihi.

branki* -> RE: Majski bar (22.5.2020 11:33:51)

Pa,jeste.

Mislim se,i kad bi otišla na odmor negde all inclusive,ako ne bi uzela da istresa posteljinu i čisti, evo gde sam...

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (22.5.2020 14:57:03)

Branki, i ti bi isto uradila, uzivajte 😊
Sto mi prodje daaaaan, ni u cemu bukvalno 😔

pari -> RE: Majski bar (22.5.2020 15:10:42)

Branki, da, neki ljudi su takvi...

Moja svekrva je takva, svaki put naglasim da mi jako malo jedemo, da nemam zamrzivač i da imam jako mali frižider ali ne vredi,uvek napravi gomilu hranu, spakuje mnogo i ja bacim pola,a to ne volim da radim...
Ja sam nešto jako kilava...izgleda od sinusa...vrti mi se u glavi,malaksala sam...nemam snage...

Khaleesi -> RE: Majski bar (22.5.2020 15:14:06)

Pozdrav zene u kafani...

Ja se sad izvrnula, mesila neke trouglice sa sunkom i kackavaljem za veceras i cufte u paradajz sosu... Cistila i bas sam se umorila sad se brzo umaram... Pari skuvaj caj lezi i odmori... Caj od djumbira! 

pari -> RE: Majski bar (22.5.2020 15:18:59)

E da, čaj od đumbira...hoću! Hvala!

Koja si ti sad nedelja, kako se osećaš?

flamingos -> RE: Majski bar (22.5.2020 15:40:14)

Pari,opet muke sa sinusima.Hajd budi dobro.❤Mi završile kod očnog,super je sve,vid joj se popravio.Smanjena dioptrija,izabrala je nkve naočare i u utorak bi trebalo da budu gotove.Časti Anđela-šta ko pije izvolite❤.Evo da završi matematiku i muzičko,srpski napisala pre polaska.Lepo vreme,možda kasnije prošetamo.I sad svratismo do igrallšta.

branki* -> RE: Majski bar (22.5.2020 18:17:10)

Super, flamingos!Meni kafica bi bas legla... Dosli.. Mnogo je lepo napolju vreme. Pari, moja baba je takva bila, moja mama, a cini mi se, sto kaze ivanka, i ja. Stvarno prodje dan zacas. 

Mirko Svirko -> RE: Majski bar (22.5.2020 18:19:30)

Gde ste zene?

Flamingos, super za vid.Moze za mene neki sokic ❤
Kh,  koja si sada nedelja? Kako se inace secas? Jel si skontala maramu?
Branki,mama je to. Moja baka svakj put kolac pa i oblanda.. pa onda pilence i supica i sve na kraju. A ja kazem ja cu tortu npr. Ma kakvi ona zavrsipa zena sve.

Pari, i mene izgleda sinusi bole. Tacno me glava boli iznad obrva. A nikako da odem do dr..

flamingos -> RE: Majski bar (22.5.2020 22:57:59)

Branki,Mirko,hvala.Pari,kako si?Divno Branii,uživali ste.Da vam poželim svima laku noć.❤

branki* -> RE: Majski bar (23.5.2020 10:40:57)

Gde ste,žene. .Nema vas...uživate subotom😆

Mi doručkovali..Malo pospremila..Oko škole radila. .imam zadataka more jedno..Ja kuliram trenutno.baš mi vise pritisak oko svega sa školom. I tako. ..

mati -> RE: Majski bar (23.5.2020 12:33:14)

Zdravo zenskaci!!!
Branki, jos malo pa gotovo, da nam svima lakne.
Odradila sam 1h sa Jane, prija mi bas. Pitala na stadionu da trcim, i bas ovih dana kada meni treba bice nemoguce, jer postavljaju prskalice i kopaju... Ostaje mi samo kod kuce da vezbam.
Ogrejalo sunce kod nas, za razliku od jutros, izgleda padala kisica, mokro je bilo.

emicaa -> RE: Majski bar (23.5.2020 14:03:31)

gdje ste djevojke,evo i mene.Juce smo skitali,danas pada kisa pa ne idemo nigdje.

Jutros mi stigao novi telefon,bas sam happy 😄

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (23.5.2020 14:20:03)

Dobar dan, mah mah😊❤️
Opet lrodje dan, ali bar je vedro i sunacano. Fali mi onih 35 stepeni od pre neki dan  🌅 

flamingos -> RE: Majski bar (23.5.2020 16:54:54)

Bravo Emice za nov telefon.Hajde kuvaj kafu da častiš.Mi sad stigosmo iz grada.Pozdrav svima.❤

emicaa -> RE: Majski bar (23.5.2020 17:01:10)

[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2057771-5049.jpg[/img]Stize kafica 🙂

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (23.5.2020 17:30:37)

Sto je dobraaaaa☕☕☕☕☕Ja prilazem nesto slatko[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2057773-7594.jpg[/img]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>