RE: Majski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

mati -> RE: Majski bar (17.5.2020 11:07:54)

Dobro jutro. Da deca doruckuju pa kod drugara, ici cemo teotinetima...
Emice, to je neki zoo vrt gde mi jos uvek nismo bili, tek juce, neko drustvo gde skupljaju povredjene zivotinje ili one koje ljudi izbace jer ne zele da ih cuvaju (da, ima i toga). Imaju i Grgu, malo divlje prasence, ali pitomo, trci za ljudima. Volonteri, decica su predivni, ljubazni. Ma bas je divno. I cim su rekli "ako zelite mozete udomiti hrcka, zeca ili cileansku vevericu", ostalo je samo da biram sta cemo, jer su deca bila odusevljena...

mati -> RE: Majski bar (17.5.2020 11:15:31)

Isteklo mi uredi...
Emice, ne znam kako da ti docaram, mislila sam da ce ukus biti malo puniji, jaci... Jos kad je izasla lubenica sam probala i mozda jos koji put, ali nije to to... Kruska po meni ima taj neki poseban ukus da se oseti... I jabuka i borovnica su mi onako... Ali kad ima izbor, uvek je kruska. [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Majski bar (17.5.2020 11:29:03)

Vockice, meni kruska najvise prija. Mislila sam da ce mi lubenica biti super, ali kruska je bas naj naj...

Mati uvek, kruska ima poseban ukus, a jos sa drobljenim ledom, bas je poseban ukus. Obozavam.
Dosla kuci, malisan jede, ja da virnem da vidim sta se radi, pa posle da pravimo organizaciju, ja sam isto u pms u, pocnje ludilo, ali dobro, tako je kako je, umorna sam jutros bila, da sam bila kuci msm da do 11 ne bih ustala. Valjda je i ova promena vremena odradila svoje, verujem da ste sve lepo spavale.

Filadendronka -> RE: Majski bar (17.5.2020 11:32:58)

Isto najvise volim krusku, ali nisam pila ne pamtim. Inace mozda bih cak volela da mi krene ciklus, da makar znam kad sam nervozna od cega je. Ovakome hvata neka nervoza, pa glavobolja, pa sam ok i sve tako. 

Ana RR -> RE: Majski bar (17.5.2020 13:10:24)

IZVORNA PORUKA: mati

ali kruska je bas naj naj...

Daa najbolja je [sm=smiley1.gif]

Filadendronka -> RE: Majski bar (17.5.2020 17:07:56)

Uspavljujem dete, bas danas tesko spava. Moze kafa, caj, sta ko zeli.

emicaa -> RE: Majski bar (17.5.2020 18:21:19)

Ovde nema kruske.Do sad sam samo jabuku pila.

Fil ja bih mogla kaficu

Filadendronka -> RE: Majski bar (17.5.2020 20:30:32)

Smuckah nes i uzeh Remix breskvu. Nisam pila gazirano bas odavno. 

branki* -> RE: Majski bar (17.5.2020 22:06:26)

E,pa može i meni jedna kruska😆

Ja u krevetu. ..vrtim po netu koješta pa spavanjac. Nisam nikud išla danas..sredjivala o stanu. .konačno sredila svoj plakar.ostalo mi još malo samo.to inače najviše mrzim.koliko god da ima prostora,nikad ga nemam dovoljno.

Filadendronka -> RE: Majski bar (17.5.2020 22:44:27)

Branki, isto kao ti, bas me je premorilo sredjivanje. A nisam jos zavrsila, nekad mislim da smo robovi garderobe. A uvek mi se cini da nemam nista da obucem. 

branki* -> RE: Majski bar (17.5.2020 22:52:11)

Isto, fil. Tona odece.. More jedno. I uvek mi se cini da mi bas fali ovakva bluzica uz ove pantalone ili nova majica ili sta vec... Nekad me to bas nervira.. 

flamingos -> RE: Majski bar (17.5.2020 22:56:36)

Branki,Fil-ista situacija.Hajd odmarajte.Svima želim laku noć.❤

Filadendronka -> RE: Majski bar (17.5.2020 23:02:48)

Laku noc svima, spavam sedeci. 

branki* -> RE: Majski bar (17.5.2020 23:10:58)

Ajde i od mene... Kuckamo sutra,💖

emicaa -> RE: Majski bar (18.5.2020 8:19:12)

Kafica vas ceka

[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2056747-5284.jpg[/img]

flamingos -> RE: Majski bar (18.5.2020 9:14:34)

Mmmm,Emice,divna kafica.❤

Filadendronka -> RE: Majski bar (18.5.2020 11:53:36)

Moze, moze kafaaaaa 🍮🍮🍮

branki* -> RE: Majski bar (18.5.2020 14:55:11)

Gde ste, zene... Ja zavrsavam rucak... Boka mi napolju sa drugarica a. Tamo su im i mame, inace je ne pustam jos samu.Oblacno je, ali nije zima.. Ja se navukla na Rozgu live, samo to slusam po ceo dan... 

mati -> RE: Majski bar (18.5.2020 15:21:39)

Zdravo zenskaci! Ovo mucno i grozno vreme bas traje. Nikako da padne kisa da nam lakne malo.
Branki ni ja moje ne pustam same jos uvek. Ostaju sami kod drugara i uzimamo drugare posle vrtica, skole ali ispred zgrade ne... Ova veca dwca mi se cine nekako bahata i bezobrazna... Ne znam. Mozda i gresim, ali sta cu. Zato i stalno skitamo i setamo sa drustvom...
Bila do biblioteke, uzela nesto, za decu i meni Time of the witches, kad sam prestala da dezuram sam je vratila a da je nisam zavrsila. Slepam se na decjem odeljenju, oni imaju kartice... [sm=smiley36.gif] Nadje se nesto i za mene...
Deca kod drugara a ja trazim kljuc, moj sam zagubila i nigde ga nema... Pod nervozom sam...

emicaa -> RE: Majski bar (18.5.2020 16:05:01)

Hellou,mk kod logopedica.Dora zavrsila svoje,sad David unutra.Kuci cemo pjeske taman da proset_amo a bas je toplo.Ne zalim se,prosle sedmica sam kukala za suncem 😂

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (18.5.2020 17:01:30)

Jedna komsinka dolazila da trazi trimer za zivicu a druga pelcere. Prva dobila trimer a druga informaciju da ima sve da se kupi na pijaci isto kao sto sam i ja kupila.
Ivka crta nesto za likovno, odmaramo... 😊 

emicaa -> RE: Majski bar (18.5.2020 17:51:21)

Ivanka dobra si 😂😂

Pijem kaficu,skoro dosli kuci

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (18.5.2020 17:51:34)

Koliko je danas prijatnije nego juce. Kafa u dvoristu, ajte😊

flamingos -> RE: Majski bar (18.5.2020 18:15:03)

Joj Ivanka,ti me tako nasmeješ i ulepšaš dan.❤Može kafa.Sad stigosmo iz grada.

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (18.5.2020 18:48:20)

Bas mi je drago sto sam vas nasmejala 😊
A ova obigrava oko kapije vec nekoliko puta, ne ulazi nego onako u vazduhu, valjda se plasi od korone pa medju ne prelazi, dovikne "sto ti je lepo cveceeeee" 😊 
I svaki put posebno pohvali ljubicas_tu englesku muskatlu. A meni od 9 saksija muskatle prezuvele zimus samo 2 i sad jedva cekam da ove nove budu pune cvetova. A ona bi da mi omali biljku za pelcer. Ne moze. Ne dam. 
Mm popravlja neki stari sporet ovde u dvoristu ispred mene. Blago ga opominjem da slucajno nesto ne pokvari 😂

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>