RE: Majski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

emicaa -> RE: Majski bar (15.5.2020 8:20:09)

Flamingos kakvom terapijom?

flamingos -> RE: Majski bar (15.5.2020 8:27:23)

Emice,problemi sa ciklusom,pa pijem lekove i pri kraju sam,pa da vidim šta i kako dalje.Moja dr.na odmoru,ali rekoše da će da me primi ona koja je menja.I tako.Hvala što pitaš.Baš mi je žao što ne možete da odete kod svojih.Ljubim vas.❤

flamingos -> RE: Majski bar (15.5.2020 10:07:26)

Hajde još po jednu kafu.Evo pečem ribu,brzo završih kod dr.Prepisala mi je još dve kutije,pa nakon toga da mi da mi moja dr.ds uput za internistu,da vidi smem li i dalje da ih pijem.Hormonski lekovi i tako.Godine pritisle Flamingosa.😀Pretoplo je,ne javiše za kišu,nadam se da neće da pada.Šta radite vi?Milena,kako si ti,gotove analize?Ili si pisala,a nisam pročitala.❤

branki* -> RE: Majski bar (15.5.2020 13:42:05)

Ajde,ajde,flamingos,koje godine!sredice se .ja stavila meso..slala deci neke meilove i legla da se malo opruzim  .pA da pospremim malo stan.mrzi me..

flamingos -> RE: Majski bar (15.5.2020 19:34:19)

Branki,lete godine.Hajd da pijemo kafu,sad sedoh.Odslušlah slagalicu umesto da odgledam,mutila sam mlečni sladoled,pravila domaće štrudlice.Izvolite na štrudlice,sladoled sutra,kada se zaledi.Za mene ni štrudlice danas,postim.Napravih da sutra ponesem mojim frizerkama,idem da se farbam.Evo Anđela večerala i sladi se štrudlicama.Šta radite mame?Mi išle u grad,kupila Anđela papuče japanke i časti vas štrudlicama❤

emicaa -> RE: Majski bar (15.5.2020 21:02:38)

Ja popila casu vina pa mi se sad prispavalo.A cekam da djeca odu na spavanje pa da oribam sofu.Milion flekica ima na sebi

branki* -> RE: Majski bar (15.5.2020 21:52:53)

FlamingoS, t i stalno nešto pravis😊

A ja pevam.lete mi lete trideset_e. ..Emice..I ja pijuckala vince.ali belo.ceo dan slala djacima koješta i gledala zadatke i objašnjavala. Ako sutra bude sunce,odosmo na jezero. Da se  suncam .ako ne,ništa 

flamingos -> RE: Majski bar (15.5.2020 22:18:43)

Pravim Branki.Lepa pesma o tvojim trideset_im.Bližim se pedeset_im.😀Doduše,ima još više od tri godine do tada.❤

nata11 -> RE: Majski bar (15.5.2020 22:19:56)

[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2056315-8322.jpg[/img]

Ja vise ne pravim nista. (danas probala letnje haljine i zamalo se onesvestih) ali pijem. Pivce za zivce. Izvolte. 

nata11 -> RE: Majski bar (15.5.2020 22:20:51)

IZVORNA PORUKA: flamingos

Pravim Branki.Lepa pesma o tvojim trideset__im.Bližim se pedeset__im.😀Doduše,ima još više od tri godine do tada.❤

To su nove trideset_e 😉

branki* -> RE: Majski bar (15.5.2020 22:23:29)

Onda ne lete još. To ces da pevaš za 10 godina.😊ma,samo da pevamo.Moja Boka ne voli kad ja pecam. Samo me utišava i vice-mamaa,prestani😅

A,ja joj kazem-ko peva,zlo ne misli.Gde nam je Mirko..Nema je ni mati.

flamingos -> RE: Majski bar (15.5.2020 22:24:11)

Da,da Nato,nove trideset_e.Živeli!Ja ću kiselu.❤Ne opterećuj se kilažom,koliko skapirah u vezi haljina?

mati -> RE: Majski bar (15.5.2020 22:36:09)

Da vam mahnem...
Vidim vredne ste, ja ne stizem bas da spremam puno, uglavnom brzinski, a sladoled nisam pravila ove god, a imam one kao modle sa stapicima. Danas smo bas bili u kupovinu sladoleda, porodicni i u pakovanju...
Primila sam drugu dozu tetanusa, organizam mi jako lose reaguje na takve stvari, nadam se da cu moci da spavam. Mada me vec boli ruka...
Branki [sm=smiley31.gif]
U isto vreme smo pisale...

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (15.5.2020 22:37:51)

Stace ti tetanus Mati? Propustila sam nesto? 

branki* -> RE: Majski bar (15.5.2020 22:45:05)

Natalii, ako.Bolja varijanta da se popije ,nego pojede!Lakše ćemo ući u haljine😆

Mati😙zašto tetanus?Ni ja ne ispratih.Baš se zblizismo.Nisam te ranije tako osecala na RR. Kad sam tek počela da pišem. 

mati -> RE: Majski bar (15.5.2020 22:50:54)

Branki, ja tebe jesam. Jos kad vam je sve krenulo sa Bozom...
Ej pa ja sam vam fenomen. Kad pominjete tridesete, meni je to izgleda doslo sa godinama. Ili sam postala smotana i baksuz. [sm=zmeden.gif]
Ubola sam se na brezetli od sata, i to na poslu, prilikom vezbanja. Ne bi rekla da je insekt jer je bilo krvi... Dan posle mi se upalila vena, ruka otekla. Zaglavila u bolnici cak. To je bilo skoro, pocetkom marta, pre v. stanja malo.
Neverovatno, takve stvari samo meni mogu da se dese.
Dr danas bila ljuta zakasnila sam citav mesec sa dozom. Ja joj kazem bila korona, ona ne veruje...

branki* -> RE: Majski bar (15.5.2020 22:56:54)

Eto ❤kako se oset_i.Ko bi rekao da će tako da se iskomplikuje.od sata.samo da se čovek gnjavi sad i sa tim.

Ovi moji polegali.Deca bar.MM u dnevnom.Odoh da uzmem punjač  i uključim mašine i vraćam se.

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (15.5.2020 22:58:00)

Nije ti dr poverovala da je bila korona? C c c 😊

flamingos -> RE: Majski bar (15.5.2020 23:00:56)

Laki noć želim svima.Odoh na spavanje.Mati,hajd budi dobro.Pročitah.❤

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (15.5.2020 23:02:05)

Laku noc Flam ❤️ ❤️ ❤️ 

mati -> RE: Majski bar (15.5.2020 23:07:25)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nije ti dr poverovala da je bila korona? C c c 😊

[sm=smiley36.gif]
Pa kao "Kazes korona jel"...
A i ja sam kriva, u ormaru na poslu mi ostao zalepljen papiric sa datumima, i kad sam pocela da radim vidim 03.04. i kao ima vremena. Tek danas sam shvatila da je 5. mesec uveliko, iako ga pisem svaki dan. Uzela sam uput i za pulno, za alergiju, i za ovo sto mi se pojavilo od pada... Joj lepo ja kazem il su godine il sam smotana. A da, i rekli mi da nadjem babu da mi baje od "baksuza", malera...
A sestra mi kaze da sam samo ja luda da odmor koristim da bi isla kod dr. U fazonu idi kad pocnes da radis...

emicaa -> RE: Majski bar (15.5.2020 23:09:00)

Mati jel ti dr zivi na drugoj planeti pa na Zemlju samo povremeno svrati 🤦‍♀️ ja ne kapiram na sta si se ubola 😂 kasno je,mozgic rekao pa-pa 

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (15.5.2020 23:10:46)

Ubola se na narukvicu od sata. Zato ja sve skidam sa sebe kad vedzbam😂

emicaa -> RE: Majski bar (15.5.2020 23:17:17)

Hvala Ivanka 😂

mati -> RE: Majski bar (15.5.2020 23:17:30)

Pa ne znam vise ni ja... Uglavnom dr mi je na otpustu rekao da mu "sada vise lici na ujed insekta"...
Bilo je izbaceno (kao minijaturno majmunsko dupe), sa rupom u sredini. Koja prvih dana nije ni postojala. I hteli da seku to pa se ja bunila jer znam kako mi koza reaguje. I sve se povuklo... A ujed insekta ne pusta onoliko krvi, imala sam bas speklu krv u pravilnom krugu...
A primarna dijagnoza za bolnicu, tromboza vene. Ma haos. Izbusise mi i du..e i stomak i ruke...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>