RE: Majski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (13.5.2020 21:49:08)

Koja prinova? 

emicaa -> RE: Majski bar (13.5.2020 22:14:37)

Ivanka,Voci je postala treci put tetka.

Mm i ja sjedimo,gledali dokumetrca o onom R,Kelly.Slosilo mi se 👿

mati -> RE: Majski bar (13.5.2020 22:16:56)

Samo da vam mahnem... Drugarica je uzela decu danas kad zavrsili domaci, pa ja posle posla i rucka otisla po njih i popile kafu. Posle par sati opet oni kod nas. Samo se ispracamo [sm=smiley36.gif] Deca vecerala i svako svojoj kuci...
Ne mogu da se priviknem na ovo toplo vreme nikako, da li sto smo bili zatvoreni pa nismo oset_iki, ili je stvarno odjednom otoplilo bas...

flamingos -> RE: Majski bar (13.5.2020 23:23:01)

Samo da vam poželim laku noć.Odoh na spavanje.❤

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (14.5.2020 0:10:41)

Ajd laku noc, odo i ja konacno 😊

flamingos -> RE: Majski bar (14.5.2020 9:01:28)

Dobro jutro,hajde da pijemo kafu.Vreme je užasno,tmurno,pada kiša.Da ispijem kafu,pa oxoh u kuhinju da kuvam gulaš,pa da sređujem stan.Pozdrav svima.❤

emicaa -> RE: Majski bar (14.5.2020 9:04:51)

Jos danas i sutra da izdrzim ovu kisu i vraca se sunce,trebalo bi.

Cekam da masina zavrsi ves pa da stavim sledecu turu.Zivot mi je mnogo laksi od kad sam ubacila masinu u stan 😂

Filadendronka -> RE: Majski bar (14.5.2020 9:31:00)

Moze kafa, burno mi je jutro bilo. Sa decom na sistematski, vakcina, obojica dali krv. Emice, ne zelim da razmisljam koliko vremena gubim na pranje i peglanje. A zao mi je da placam zenu da mi pegla posto stalno imam tonu vesa za sredjivanje. 

branki* -> RE: Majski bar (14.5.2020 12:36:38)

Jaooo. .Meni je stan u haosu.juče sam sa troje njih od pola 3 napolju bila,2 moja i od brata 1.do 7.danas u lidl...guzva,gužva. .radila deci ove zadatke..sad da perem kosu,vodim boku na rodjendan kod najbolje drugarice,njih 4 najbolje će biti u stanu.ja ću je samo dovesti i odvesti.

Ovde neka sparina..samo se znojis.a nema baš sunca..Mi kao možda idemo za beograd od 1.juna.mm ne računa uopšte da ću najv morati u školu da idem.on samo planira..videćemo. .Jer more..Pod ovim uslovima,nažalost otpada .da se testiramo pre .polsle.karantin. Nas 4.ako ne promene do jula..nažalost.  

Khaleesi -> RE: Majski bar (14.5.2020 15:24:42)

Cao mame.

Kod nas malo kisa pala samo da mi umusavi prozore. Ne znam koliko se isplati da se peru ako sutra opet ovako zaprlja 😃Kako ste kako decica... Mene popustaju pa ne pustaju i tako ove neke glavobolje i mucnina... Sve bzv ali na kraju se isplati.... Zagrljaj za sve ♥️

flamingos -> RE: Majski bar (14.5.2020 15:47:57)

Kh,zagrlhaj za tebe.Dobro smo,evo dolazila mi jetrva sa ćerkicom,deca se izigrala,mi se ispričale.Pravila sam"Američke krofnice",izvolite.Sad dete piše domaći.Od šetnje nema ništa,tmurno vreme.Ostale mame,dečica,šta radite?Pozdrav svima.❤

branki* -> RE: Majski bar (14.5.2020 17:45:22)

Meni neka mučnina. .prethodno mm imao 3 dana.juče se moja mama žalila na želudac i mučninu.da l neki virus ima..muka mi od te reči vise.mm ode da uzme bojanu sa rodjendana,ja obećala da ću svratiti na 15 min kad je uzmem i nisam mogla.i ovde nesto oblačno. .

Khaleesi -> RE: Majski bar (14.5.2020 21:22:51)

Hvala flamingos ♥️♥️♥️

Ja umesila neke kroasane pa izvolite... Prazne jer mi M rece nece punjene 🤣Mi smo bili kod skolske drugarice deca se izigrala malo i tako.... 

flamingos -> RE: Majski bar (14.5.2020 21:45:25)

Kh,mmmm kroasani,može.Branki,jesi li dobro?Ja lopakovah šta mi treba za selo,i mm za vikend ide,pa polako jedno po jedno da nosi.Popeglah brdo veša,planirala sam juče,ali odložih i završih danas.I do grada smo na sat vremena izašle.Sad odgledah seriju i ilodoh da se tuširam i legam.Umorih se.Ostale mame,šta radite?❤

Filadendronka -> RE: Majski bar (14.5.2020 21:49:56)

Dobro vece svima. Kh, uzivas, nema te odavno. Flamingos, je l’ se A raduje sto niste vise zatvoreni? Ivanka, nikako da pitam, koliko su kod vas dole privatni casovi jezika? Nema nam Bubi odavno. A ni Mame Jo. Stavila sam caj od kamilice, izvolite. 

flamingos -> RE: Majski bar (14.5.2020 21:56:46)

Da,Fil,uživa.U blizini stana nam je igralište,Koliko toliko da protegne noge.Ljubi mališane.Grlim te i ljubim.❤

mati -> RE: Majski bar (14.5.2020 23:02:04)

Samo da mahnem...
Ne znam kakvo je vreme kod vas, ali ovde je katastrofa. Celog dana se muci za kisu i evo jos uvek nista a popadasmo. Ja se komirala, do devet sam spavala, umor i ova vrucina su me smlatili skroz.
Jos sutra, pa na odmor. Jeeeeee!!!!

flamingos -> RE: Majski bar (14.5.2020 23:35:39)

Mati,i ovde je bez veze vreme.Odmaraj.Svima želim laku noć.Odoh na spavanje.❤

emicaa -> RE: Majski bar (14.5.2020 23:47:28)

Meni kise preko glave,ako ne usja sunce samoranicu se.Mm sutra ne radi,ali ostajemo kuci jer kisa 😂

Danas pricala sa mamom,mnogo mi fali a ko zna dal cemo u julu moci otici.

branki* -> RE: Majski bar (15.5.2020 7:24:22)

Dobro jutro.. Ustala rano kad i mm, kad spavam kao zec, taman do sad gledala deci zadatke. Mislim da ce i danas biti takvo vreme... Mada rekose toplo.ali, ne volim kad nema sunca.Mati,super za odmor. Emice, verujem.. Mozda do jula nesto promene... Ne znam da li i za republiku srpsku vazi na granicama da se radi test i izolacija.. Mislim iz Srbije. 

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (15.5.2020 7:52:35)

Dobro jutro. Petak... Nemam rucak njti znam sta da smuckam. Moram do posla, I ce u komsiluk jer nema sa kim da ostane. Mm na poslu a svekijevci otisli u selo juce.

branki* -> RE: Majski bar (15.5.2020 8:00:09)

Ivanka, ja ove moje nekad vodim sa sobom, kad nemam casove, a tako nesto moram da odradim. 

emicaa -> RE: Majski bar (15.5.2020 8:09:02)

Branki juce sam citala da planiraju slati ljude po dvije sedmice u kucnu izolaciju.Ako bude tako opet nista od dolaska,jer mi i imamo dvije sedmice.

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (15.5.2020 8:12:10)

IZVORNA PORUKA: branki*

Ivanka, ja ove moje nekad vodim sa sobom, kad nemam casove, a tako nesto moram da odradim. 

Ja sam i mislila da je povedem pa da tamo slusa casove na rts-u za danas. Ali vreme je grozno a morale bi peske. Na 3 sata idem, ona ce kod drugarice pa zajedno da idu u skolu 😊

flamingos -> RE: Majski bar (15.5.2020 8:12:36)

Dobro jutro.Spremma je kafa,izvolute.Da je ispijem i odoh do ginekologa,rekoše mi da danas odem da vidim šta i kako dalje sa terapijom.Lep dan,nadam se sa će tako i da ostane.Pozdrav svima.❤

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>