RE: Majski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

Ana RR -> RE: Majski bar (7.5.2020 23:15:33)

Samo da poželim laku noć ❤

flamingos -> RE: Majski bar (7.5.2020 23:16:09)

I ja da vam poželim lalu noć.Odoh na spavanje.Da,biće sunčan vikend,a još topliji ponedeljak.Pozdrav svima.❤

Mirko Svirko -> RE: Majski bar (8.5.2020 9:40:25)

Dobar dan,zene.. 

Sta ima baru? Evo ja pijem sokic kao mala pauza.Tako da sada nudim sok, kasnije kafa..

flamingos -> RE: Majski bar (8.5.2020 11:30:14)

Pijemo kasnije kafu.Dve popih i dosta je,za sada.Pri povratku iz šetnje kafenišemo.Pijem običnu vodu.Neću ni kiselu.Pila sam sprajt za slavu,ali ne smem,hemoroidi zafrkavaju ako preteram sa sodom.

mati -> RE: Majski bar (8.5.2020 17:28:39)

Sta je ovo, prazan barr?
Vreme je sve izmamilo u prirodu. Kod nas kolaps, automobili, guzva. Ljudi kao mravi. Kafici puni, prepuni. Cudan prizor. Kao iz pecine da sam izasla, vec sam zab kako izgleda kad se vracas sa posla u normalnim okolnostima.
Mada su sada daleko od normalnih.

flamingos -> RE: Majski bar (8.5.2020 17:41:48)

Mati,evo me,kuvam kafu,hajde izvolite.Stigiismo iz grada.Izigralo se dete.Kako si ti?Ostale mame,dečica,šetate?❤

flamingos -> RE: Majski bar (8.5.2020 23:38:29)

Laku noć želim svima.❤

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (8.5.2020 23:48:35)

Laku noc Flam ❤️ 

branki* -> RE: Majski bar (9.5.2020 8:08:36)

Dobro jutro, zene!Mi juce isli u zoo vrt, deca i ja, moj brat sa maleckom i moja zaova sa muzem, bilo super. Seli smo posle da nesto popijemo, mnogo nam je lep zoo, a ljudi nemaju nekako obicaj da idu. Inace, nisam pocela jos da sedim u kaficu u gradu klasicno, sveze mi je sve jos sa virusom,.. Lep je dan. Stigao mi bicikl za boku, ali nisam bila tu, jedva cekam danas da ga uzmem. Posle idemo u skitnju da mm kupi patike i malo se provozamo, nije kupio patike 100 godina. 

flamingos -> RE: Majski bar (9.5.2020 8:57:32)

Dobro jutro.Branki,divno,uživali ste.Hajde da pijemo kafu.❤

flamingos -> RE: Majski bar (9.5.2020 14:29:40)

Nema nikoga u baru.Hajde izvolite na kafu,Oreo kuglice,đevrek-šta ko želi.Pretoplo je,suše se dve žice veša na terasi.Uživajte u ovom divnom danu.Da završi dete školske obaveze,pošaljemo sve učiteljici i odosmo u šetnju.

branki* -> RE: Majski bar (9.5.2020 15:19:04)

Evo mene. ..Ja sam na terasi.pijem radler. Nismo ni išli u šoping. Bio mm sam.boka spavala do pola 11,kao tinejdžer! J a završila taman oko škole obaveze,pa išli sa bratom mojim u park ispred .ja sam bila u majici na tregere .toliko je toplo.komotno možeš da se sunčas. 

Sanjica26 RR -> RE: Majski bar (9.5.2020 15:21:41)

Gde si branki ratni druze. 😀 Kod mene na terasi bas pece. 

branki* -> RE: Majski bar (9.5.2020 15:24:16)

Haha,evo me,Sanjice,soko zove orla😆

Meni  nisu sređene terase.nikako da dodju na red.ali,bolje su nego kad smo se uselili ,ipak. A,volim lepu terasu baš. 

Sanjica26 RR -> RE: Majski bar (9.5.2020 15:34:17)

Meni je da kazem sređena terasa. Dodajem polako cveckice. Za koju godinu cemo da stavimo neku nadstresicu jer nema nista i onda kad pada kisa moram da bežim. I uzela bih onaj tepih travu. ❤️

vocicana -> RE: Majski bar (9.5.2020 15:38:11)

Samo vi pisite o terasama, moja jeste sredjena, ali bije sunce da je da nervni slom dozivis polse nekoliko minuta.
Zato ce biti jedna sipka, pa baldahini, da bi moglo se sedne bar pola sata. Bljak, mrzim vrucinu.
Inace sam na poslu, imamo kaplje po malo, ali su ok. Jezim se kada sve krene da funkcionise normalno, jer i do sada je bilo strasno, sada ce tek biti.

branki* -> RE: Majski bar (9.5.2020 15:48:20)

Ispisah i obrisa mi se.

SanjicE biće vam baš lepo.na netu ima mnogo slika kako moze da se sredi terasa.nije to sad ne znam ni kakvo ulaganje ,ko može naravno..Nego ovog mog briga..Sve treba da ga moljakam i vučem za rukav.imam jedan cvet.slučajno je opstao.dobila ga za 8.mart i bocka ga zaliva i on je njena briga. Voci,kod vas je haos.bar su platu upristojili malo.inače je sve haotično. 

flamingos -> RE: Majski bar (9.5.2020 21:55:22)

Ima li koga u baru?Hajd da popijemo nešto.Sipah kiselu vodu.Odmaram,zaboleše me noge.

flamingos -> RE: Majski bar (9.5.2020 23:24:09)

Samo da vam  poželim laku noć.Odoh na spavanje❤

mati -> RE: Majski bar (10.5.2020 8:09:14)

Dobro jutro zenskaci!
Sta mi bi da ustanem rano kad ne radim, nemam pojma. Da ispecem picu pa smo spremni za piknik sa drugarima. Kazu 30C danas.
A ja se Voci zalim sto nam terasa na severnoj strani, jos zatvorena. Mada, pronasla sam cvece kome odgovara hladovina, jos uvek istrazujem.
Ja mislim da ne treba puno novca da bi se uredio kutak na terasi za uzivanje... Malo cveca, saksijica ima za svaciji ukus, stolice, stocic i toliko za pocetak... A ko hoce luksus neka dodaje vremenom. Moze i lazy beg da se postavi, samo ja bas i nemam mesta da ga izbacim...

Ivanka 75 -> RE: Majski bar (10.5.2020 9:57:57)

Dobro jutroo😊
Vidim piset_e o terasama... Ja moju pokusavam da sredim godinamaa i ne uspevam. Em ima staklo sa dve strane, jugoistok, pa je pretopla leti, em kroz nju ulazimo u kucu pa je uvek kao neuredna. A treca stvar je sto nema ni plafon... To tek treba da radimo.... Komplikovano da se objasni... A garnituru za sedenje imam, od ratana. I bas bude lepo s proleca kad nije mnogo toplo. 
A nece svo cvece u toj vrelini. Dobije opekotine jadno. Do jeseni cemo srediti taj plafon nadam se, staviti plocice i skinuti jedan portal. 
A i zicu sa vesom tu stavljam kad udari kisa. Znaci komplikovano do bola 😂
Da doruckujemo pa idemo napolje, trotineti roleri bicikle, ko sta voli 😊

flamingos -> RE: Majski bar (10.5.2020 10:22:16)

Dobro jutro.Nešto internet od jutros loš,pa nikako post da ode.Uživajte Ivanka.I mi ćemo u šetnju nakon ručka.Pozdrav svima.❤

branki* -> RE: Majski bar (10.5.2020 21:21:47)

Dans ste sve skitale,izgleda😊

Ja legla da uspavam boku,pa ću bilja vrv sa njom. .pogali li smo svetla,svako je u svojoj sobi.ja danas izgorela malo bogme.mislim,nisam baš izgorela ali pocrvenela.imala sam tregerku u parkiću i pocrvenelo mi oko dekoltea i vrat i ramena..rekla sma da ću sutra u sorts neki širi da se skinem i papuče. ParK je izolovan i odmah ispod zgrade.radila posle za školu. .Oko djaka uvek ima posla...najgore što treba ocene da izvedem .to me bas nervira.i tako  ..sad kuliram.

flamingos -> RE: Majski bar (10.5.2020 21:22:08)

Hajde mame da popijemo nešto i gledamo kviz"Ja volim Srbiju".Ivanka,ti voliš taj kviz,ako me pamćenje ne vara.😀

branki* -> RE: Majski bar (10.5.2020 21:22:24)

IvanKa, p okusavam da zamislim terasu.ti si u kući? 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>