Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 16:33:59
|
|
|
|
emicaa
|
Fil sta je sa djecom?Jel moraju i oni u izolaciju?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 16:41:43
|
|
|
|
flamingos
|
Au,Fil,zafrknuta situacija.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 16:45:17
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ma kakva izolacija, samo su dosle nove vaspitacice i sve je dezinfikovano.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 17:21:19
|
|
|
|
bokicak1
|
Svi su tu zajedno u vrticu i verovatno ce biti jos zarazenih.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 17:22:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Auu,fil,bas nezgodno...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 12:58:19
|
|
|
|
nata11
|
Ma kakva izolacija nema toga vise. Najnormalnije nastavljaju oni koji su u kontaktu sa zarazenima. Mi najverovatnije nosimo maske na poslu od ponedeljka. Krenula inspekcija po firmama a kazne su po mil din.
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 13:43:16
|
|
|
|
bokicak1
|
Kod mene u firmi se ide u izolaciju u slucaju da je bilo kontakta sa nekim ko je pozitivan na koronu.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 13:43:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas u odeljenju je detetu potvrđen covid. I to dete sa kojim se moj sin bas druzi... Sve se odvija normalno.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 13:54:02
|
|
|
|
Andjelcicc
|
O Boze, mada nista me ne čudi, nasa učiteljica je dobila temperaturu, na bolovanju je, pije ab, nisu je testirali, nema dovoljno simptoma...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 14:17:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kod cerke u odeljenju jedno dete roditelji pozitivni dete u izolaciji. U boravku 7 roditelja pozitivno deca povucena sve je isto normalno
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:05:46
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sad je vec oko pola zaposlenih zarazeno. Predlog je da od sutra jedna grupa bude u samoizolaciji u trajanju od dve nedelje. Svasta, cista glupost kad je vrtic mali i sasvim je izvesno da su gotovo svi bili zajedno makar po hodnicima. Trebalo je zatvore vrtic na makar dve nedelje i gotovo.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:11:07
|
|
|
|
bokicak1
|
Nema dovoljno osoblja u vrticima. Priblizavamo se cifri od 2000 pozitivnih dnevno.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:39:02
|
|
|
|
nata11
|
Bokice odavno smo mi na cifri od 2000 dnevno. I dalje se ne testiraju svi koji bi trebali, i dalje se sve ovo koristi u politicke svrhe. Da je opasno jeste za odredjenu grupu, da je sve ovo neophodno nije . Vise uopste ne pratim nase velikane i stručnjake. Vidi da je doktorica lepotica dobila ministarsku fotelju. Treba upak nagraditi poslusnost. Uff odoh daleko....
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:42:26
|
|
|
|
nata11
|
Meni ce nakon svega dr Nestorović ostati najveci car. Jedini je bio u pravu. Ljudi umiru od drugih bolesti jer nas ne lece. Od aprila nisam otisla kod interniste. A cek jos samo ovo. Ispratih iznosenje sanduka vladike (episkopa nzn sta je) iz CG. Po cemu je to on bolji od nas? Po cemu on ne ide u zatvoren limeni sanduk kao ostali? Ljudi su sami umirali a njega ispraca onoliki broj ljudi bez maski.
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:43:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Ni ja nato,uopste ne pratim..moram na posao,deca morajju u vrtic..ja tu ne mogu nista..van toga ne radimo nista rizicno..nosim maske u radnji..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:44:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Ju,nato,to nisam ispratila..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:49:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mitropolit Amfilohije je bio negativan na covid u trenutku smrti. To sto ljudi ne nose maske, to je vec druga stvar.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:53:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Meni ce nakon svega dr Nestorović ostati najveci car. Jedini je bio u pravu. Ljudi umiru od drugih bolesti jer nas ne lece. Od aprila nisam otisla kod interniste. A cek jos samo ovo. Ispratih iznosenje sanduka vladike (episkopa nzn sta je) iz CG. Po cemu je to on bolji od nas? Po cemu on ne ide u zatvoren limeni sanduk kao ostali? Ljudi su sami umirali a njega ispraca onoliki broj ljudi bez maski. On je bio negativan.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 16:01:48
|
|
|
|
bokicak1
|
U politiku ne ulazim ne zanima me. Pricam o 2000 registrovanih, za druge ne znam. Nezgodno je u celom regionu. Videla sam sta virus moze da uradi zdravom i mladom coveku i nisam bas optimista.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 16:05:32
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: nata11 Meni ce nakon svega dr Nestorović ostati najveci car. Jedini je bio u pravu. Ljudi umiru od drugih bolesti jer nas ne lece. Od aprila nisam otisla kod interniste. A cek jos samo ovo. Ispratih iznosenje sanduka vladike (episkopa nzn sta je) iz CG. Po cemu je to on bolji od nas? Po cemu on ne ide u zatvoren limeni sanduk kao ostali? Ljudi su sami umirali a njega ispraca onoliki broj ljudi bez maski. On je bio negativan. To onda objasnjava sanduk . A Koronu je imao pre toga? Nisam pratila detaljno ali bilo je u vestima pre toga da je pozitivan .
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 16:14:53
|
|
|
|
flamingos
|
Da Nato,bilo je u vestima da je pozitivan.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 22:14:48
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 moze za poneti nema nikakvog sedenja. zabranjuju i putovanja unutar zemlje u turisticke svrhe, znaci ne bi mogla u frankfurtu da bukiram hotel da prenocim i tako... ali skole i vrtici najnormalnije rade bez skracenih casova. Kazu ne samo da se deca malo zarazavaju nego se iskustvo od proletos pokazalo jako losim. Jako je skocio broj porodicnih problema nasilja u porodici i mnogih nus pojava sto oni sve detaljno prate i kazu zele ako je ikako moguce da izbegnu ponovno zatvaranje skolstva. Dobro, to skroz ima smisla.A ne kao kod nas. Lupe katanac u petak u 17 do ponedeljka u 5 i onda se pola Beograda preseli na Zlatibor, Divcibare i sl. 🙄
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 23:57:45
|
|
|
|
bokicak1
|
Bice restriktivnih mera po evropskim zemljama zbog pogorsanja.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 1.11.2020 10:54:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Lesli, pa i u Francuskoj kolone da bi se otislo u sela 😀
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 1.11.2020 15:28:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Koliko sam razumela 700km je bila kolona na izlasku iz Pariza... Auu,koliko ljudi na sahrani?!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?