Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 16:33:59
|
|
|
|
emicaa
|
Fil sta je sa djecom?Jel moraju i oni u izolaciju?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 16:41:43
|
|
|
|
flamingos
|
Au,Fil,zafrknuta situacija.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 16:45:17
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ma kakva izolacija, samo su dosle nove vaspitacice i sve je dezinfikovano.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 17:21:19
|
|
|
|
bokicak1
|
Svi su tu zajedno u vrticu i verovatno ce biti jos zarazenih.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 29.10.2020 17:22:32
|
|
|
|
vonavoj
|
Auu,fil,bas nezgodno...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 12:58:19
|
|
|
|
nata11
|
Ma kakva izolacija nema toga vise. Najnormalnije nastavljaju oni koji su u kontaktu sa zarazenima. Mi najverovatnije nosimo maske na poslu od ponedeljka. Krenula inspekcija po firmama a kazne su po mil din.
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 13:43:16
|
|
|
|
bokicak1
|
Kod mene u firmi se ide u izolaciju u slucaju da je bilo kontakta sa nekim ko je pozitivan na koronu.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 13:43:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas u odeljenju je detetu potvrđen covid. I to dete sa kojim se moj sin bas druzi... Sve se odvija normalno.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 13:54:02
|
|
|
|
Andjelcicc
|
O Boze, mada nista me ne čudi, nasa učiteljica je dobila temperaturu, na bolovanju je, pije ab, nisu je testirali, nema dovoljno simptoma...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 14:17:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kod cerke u odeljenju jedno dete roditelji pozitivni dete u izolaciji. U boravku 7 roditelja pozitivno deca povucena sve je isto normalno
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:05:46
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sad je vec oko pola zaposlenih zarazeno. Predlog je da od sutra jedna grupa bude u samoizolaciji u trajanju od dve nedelje. Svasta, cista glupost kad je vrtic mali i sasvim je izvesno da su gotovo svi bili zajedno makar po hodnicima. Trebalo je zatvore vrtic na makar dve nedelje i gotovo.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:11:07
|
|
|
|
bokicak1
|
Nema dovoljno osoblja u vrticima. Priblizavamo se cifri od 2000 pozitivnih dnevno.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:39:02
|
|
|
|
nata11
|
Bokice odavno smo mi na cifri od 2000 dnevno. I dalje se ne testiraju svi koji bi trebali, i dalje se sve ovo koristi u politicke svrhe. Da je opasno jeste za odredjenu grupu, da je sve ovo neophodno nije . Vise uopste ne pratim nase velikane i stručnjake. Vidi da je doktorica lepotica dobila ministarsku fotelju. Treba upak nagraditi poslusnost. Uff odoh daleko....
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:42:26
|
|
|
|
nata11
|
Meni ce nakon svega dr Nestorović ostati najveci car. Jedini je bio u pravu. Ljudi umiru od drugih bolesti jer nas ne lece. Od aprila nisam otisla kod interniste. A cek jos samo ovo. Ispratih iznosenje sanduka vladike (episkopa nzn sta je) iz CG. Po cemu je to on bolji od nas? Po cemu on ne ide u zatvoren limeni sanduk kao ostali? Ljudi su sami umirali a njega ispraca onoliki broj ljudi bez maski.
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:43:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Ni ja nato,uopste ne pratim..moram na posao,deca morajju u vrtic..ja tu ne mogu nista..van toga ne radimo nista rizicno..nosim maske u radnji..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:44:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Ju,nato,to nisam ispratila..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:49:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mitropolit Amfilohije je bio negativan na covid u trenutku smrti. To sto ljudi ne nose maske, to je vec druga stvar.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 15:53:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Meni ce nakon svega dr Nestorović ostati najveci car. Jedini je bio u pravu. Ljudi umiru od drugih bolesti jer nas ne lece. Od aprila nisam otisla kod interniste. A cek jos samo ovo. Ispratih iznosenje sanduka vladike (episkopa nzn sta je) iz CG. Po cemu je to on bolji od nas? Po cemu on ne ide u zatvoren limeni sanduk kao ostali? Ljudi su sami umirali a njega ispraca onoliki broj ljudi bez maski. On je bio negativan.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 16:01:48
|
|
|
|
bokicak1
|
U politiku ne ulazim ne zanima me. Pricam o 2000 registrovanih, za druge ne znam. Nezgodno je u celom regionu. Videla sam sta virus moze da uradi zdravom i mladom coveku i nisam bas optimista.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 16:05:32
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: nata11 Meni ce nakon svega dr Nestorović ostati najveci car. Jedini je bio u pravu. Ljudi umiru od drugih bolesti jer nas ne lece. Od aprila nisam otisla kod interniste. A cek jos samo ovo. Ispratih iznosenje sanduka vladike (episkopa nzn sta je) iz CG. Po cemu je to on bolji od nas? Po cemu on ne ide u zatvoren limeni sanduk kao ostali? Ljudi su sami umirali a njega ispraca onoliki broj ljudi bez maski. On je bio negativan. To onda objasnjava sanduk . A Koronu je imao pre toga? Nisam pratila detaljno ali bilo je u vestima pre toga da je pozitivan .
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 16:14:53
|
|
|
|
flamingos
|
Da Nato,bilo je u vestima da je pozitivan.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 22:14:48
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 moze za poneti nema nikakvog sedenja. zabranjuju i putovanja unutar zemlje u turisticke svrhe, znaci ne bi mogla u frankfurtu da bukiram hotel da prenocim i tako... ali skole i vrtici najnormalnije rade bez skracenih casova. Kazu ne samo da se deca malo zarazavaju nego se iskustvo od proletos pokazalo jako losim. Jako je skocio broj porodicnih problema nasilja u porodici i mnogih nus pojava sto oni sve detaljno prate i kazu zele ako je ikako moguce da izbegnu ponovno zatvaranje skolstva. Dobro, to skroz ima smisla.A ne kao kod nas. Lupe katanac u petak u 17 do ponedeljka u 5 i onda se pola Beograda preseli na Zlatibor, Divcibare i sl. 🙄
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 31.10.2020 23:57:45
|
|
|
|
bokicak1
|
Bice restriktivnih mera po evropskim zemljama zbog pogorsanja.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 1.11.2020 10:54:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Lesli, pa i u Francuskoj kolone da bi se otislo u sela 😀
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 1.11.2020 15:28:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Koliko sam razumela 700km je bila kolona na izlasku iz Pariza... Auu,koliko ljudi na sahrani?!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?